Soner çınar altı benim hemen evin altında çayı evden demleyip getireyim olmazsa.......:mrgreen: :queen: nasıl olur.....
geldim geldim
bir iki bira aldım artık topicde sabahlarım:queen:
deli poyraz kardeş sizi kutlarım o yavrular için gönderecegim koliyi hangi adrese yollamalıyım bildirirseniz sevınırım ayrıca motorcu abılerinin sevgisi onlara büyük mutluluk verecek
wallahi merak etmeye başlamıştım dostdark.bi geldi foruma sonra kayboldu diyodum bende![]()
Soner çınar altı benim hemen evin altında çayı evden demleyip getireyim olmazsa.......:mrgreen: :queen: nasıl olur.....
:queen: :queen: :queen:
selam millet biri biramı dedi.yoksa birimi dedi.:queen: :queen: :queen:
Yaşasınnnnnnnnnnnnnnn :flower: :flower: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: :ulp:: ::haapppy:
deli poyraz kardeş sizi kutlarım o yavrular için gönderecegim koliyi hangi adrese yollamalıyım bildirirseniz sevınırım ayrıca motorcu abılerinin sevgisi onlara büyük mutluluk verecek
deli-poyraz hanım çok iyi gidiyorsunuz yakında basınıda toplarsanız şasırmayız![]()
özkan bira nedemek yaa senin için galonlar yığarım:cat: :rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:
katılmasamda kırtasiye konusunda ufakta olsa bir destek vermek istiyorum..
msn e ekledim ama her ihtimale karşı [email protected] da benim adresim
oradan irtibata geçersek bende size katılmış olurum
bende sizlerle gelmek isterdim. malesef katılımın sınırlıymış. kahvaltıya gelebilirim ve gelirken çocuklara götürmeniz için biraz bişeyler getirmek isterim.
çocukların kurabiyeleri için çok hoş planlarım var.bir aksilik olmaz umarım.
bu arada bizim için de kek getirircem çınaraltına:rendeer:
hava iyi olsun da kekle beraber geleyim di mi?:cherry: