1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soner çınar altı benim hemen evin altında çayı evden demleyip getireyim olmazsa.......:mrgreen: :queen: nasıl olur.....

deli poyraz kardeş sizi kutlarım o yavrular için gönderecegim koliyi hangi adrese yollamalıyım bildirirseniz sevınırım ayrıca motorcu abılerinin sevgisi onlara büyük mutluluk verecek

deli poyraz kardeş sizi kutlarım o yavrular için gönderecegim koliyi hangi adrese yollamalıyım bildirirseniz sevınırım ayrıca motorcu abılerinin sevgisi onlara büyük mutluluk verecek

Gönlüne sağlık arkadaşım. :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Yarın delipoyraz arkadaşımız özelden sana gerekli adresi verecektir. Göstermiş olduğun hassasiyet için yuvadaki kardeşlerimiz adına teşekkür ederim :cat:

wallahi merak etmeye başlamıştım dostdark.bi geldi foruma sonra kayboldu diyodum bende :)

kanka beni bilen bilir
bir geldimmi tam gelirim:queen:
ama gündüz şantiyekerden fırsat olmuyor:pale:

eee nerede kahvaltı için elller:queen:

Soner çınar altı benim hemen evin altında çayı evden demleyip getireyim olmazsa.......:mrgreen: :queen: nasıl olur.....

Aydınım Ölmazım Can Dostum sen gel yeter:rendeer:

:queen: :queen: :queen:
selam millet biri biramı dedi.yoksa birimi dedi.:queen: :queen: :queen:

özkan bira nedemek yaa senin için galonlar yığarım:cat: :rendeer:

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnn :flower: :flower: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::pulp:: ::haapppy:

leynn seninle sonunda başbaşa dedikodu yapacağız haa:) :) :rendeer: :cat: :queen:

Son düzenleme:
Zaman geçmiyor ya, offff hemen yanınıza gelmeliyim :) :cherry: :cat:

:cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

deli-poyraz hanım çok iyi gidiyorsunuz yakında basınıda toplarsanız şasırmayız:)

kısmet tabi ))))) aslında bakarsın bir haber bülteni geçebilirim..

Son düzenleme:

desteğin için teşekkür ederim... hem sadece motorcu abileri değil ablalarıda orada olacak ))) bir aile olarak gidiyoruz... Adres için özel mesaj atmak istedim ama özelin kapalı ... sen bana mesaj atıp irtibat bilgilerini bildirirsen sevinirim..

rica ederim hocam elimizden gelen ufak bi yardım sadece ..

1 nisan da belki kahvaltıya gelirim... belki gelmem ... size şimdiden teşekkürler

benim adımda soner :)

aslında anasayfada banner olarak yer alıyo artık bu topik.güncel yapmaya gerek kalmadı arkadaşlar.yeni girenleri,bilgilere ulaşmak isteyenleri sayfalarca yazı okumak zorunda bırakmayalım.

edy

bende sizlerle gelmek isterdim. malesef katılımın sınırlıymış. kahvaltıya gelebilirim ve gelirken çocuklara götürmeniz için biraz bişeyler getirmek isterim.

çocukların kurabiyeleri için çok hoş planlarım var.bir aksilik olmaz umarım.
bu arada bizim için de kek getirircem çınaraltına:rendeer:
hava iyi olsun da kekle beraber geleyim di mi?:cherry:

Misafirim ben be :p ,, kime ne yükleyeceğini şaşıyosun sende :mrgreen:

SEVGİLİ MT YÖNETİMİ.....

verdiğiniz destek ve anasayfadaki banner içinde ayrıca hepinize teşekkür ederim..... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

O kadar güzel bir organizasyon oldu ki; taaaa uzaklardan insanlar kargo ile malzeme yolluyor.. bizimle irtibata geçip destek için ellerinden geleni yapıyor... bende büyük bir gururla bunları ÇOCUKLARIMIZA ileteceğim Hepinize ayrı ayrı teşekkür

boşnak saol :cat:
snrtrt saol :cat: (ozkansava dan haberini aldım )

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar