1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kurabiye yapsam biri benden(SUADİYE)alıp götürebilir mi acaba?
Çok şirin şekilli kurabiyeler yapmayı planlıyorum:)
Ben gelemeyeceğim ama çorbada tuzum olsun istiyorum.
Ne dersiniz?Kim benden alıp götürür yaptığım kurabiyeleri?

Ben anladııımmm :cherry: :cherry: :cherry:
Sen de anladınnn :wiinkk: :wiinkk:
Tamam Burcu'cum saat 10.30 da herzaman ki köşede :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben çalışıyorum o gün keşke 1hafta önce yada sonra olsaydı :salut:

1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Hocam motorcu hassasiyeti bu işte. Helal diyorum size. Motorcu imajına katkı, cocuklara duygusal katkı, daha ne diyim. Fikir kimdense gercekten yapıcı ?
GİDEREK destek olacak ordaki cocuklara anlıkta olsa bir tebessüm yasatıcak bütün motorcu arkadaslarımı gönülden kutluyorum. Saygı bizden?

ben katılmaya karar verdiğime göre seni alabilirim.havaya göre motor yada arabayla geçerim.araba olursa sorun yokda,motor olursa ben artçı olamam korkarım diyorsan ayrı tabi :) ama dönüş için birşey söyleyemem.belki cumartesi gitmemişsem oradan fuara geçerim çünkü

Walla o sorun olmaz hatta fuara benide götürürsün biletler war hazır (çok pis yüzsüzlük yaptım) :) yani anlicağınız bende geliyorum

Ben kurabiye yapsam biri benden(SUADİYE)alıp götürebilir mi acaba?
Çok şirin şekilli kurabiyeler yapmayı planlıyorum:)
Ben gelemeyeceğim ama çorbada tuzum olsun istiyorum.
Ne dersiniz?Kim benden alıp götürür yaptığım kurabiyeleri?

Allah be.. çocukları kıskandım valla... ellerinize yüreğinize sağlık ..keşke sizde gelebilseydiniz ama bi sonrakine şimdiden yerinizi ayırdım..desteğiniz için teşekkür. yurtta 62 çocuk kalıyor hepsi çok mutlu olacak o kurabiyeleri görünce..

Tamam Burcu'cum saat 10.30 da herzaman ki köşede :cat:

Kurabiyeyi getirende var.. ne güzel ne güzelll.. çok teşekkür...:rendeer:

Hepinizin desteğini bekliyorum.......................:cat: :cat: :cat:

KATILIMCI LİSTESİ

1. delipoyraz
2. vınvın
3. Akbulut
4. ozkansava
5. blue black
6. kırmızı
7. desperadost + gitarı
8. dostdark
9. Kaiser
10. aydinolmez
11. 007
12. Keane

KATILIMCI LİSTEMİZ DOLMUŞTUR... TEŞEKKÜR EDERİZ......

Biz 1 Nisan Pazar günü çocuklara gidiyoruz... çocuklar gibi eğlenmeye :cat: :rendeer: :cherry:
Ama kahvaltıya tüm İstanbul MT yi yada o gün yolu İstanbula düşmüş tüm motorcu arkadaşları bekliyoruz..

Melemen + çay + boğaz manzarası + sıcak sohbet (daha ne olsun ):wiinkk:

Son düzenleme:
Valla sen hiç kurabiyeleri götürecek gibi durmuyosun ama:queen: ...
Yok yok paranoyaklık etmeyeyim,herhalde masum miniklerin kurabiyelerinden çalmazsın:cat:
Neyse duruma göre haberleşiriz o zaman seninle.Bir ihtimal organizasyonun kahvaltı kısmına katılıp kendim de getirebilirim kurabiyeleri.Kahvaltı saati bana uygun.
kurabiye örneği :cherry: (pişmemişlerden örnek vereyim de kimsenin canı çekmesin :p )

Bırcı
kahvaltı içinde ev yapımı poğça filan yapsan ne makbule ve hatice geçer ama:queen: :queen:

yahu dostdark kahvaltıdan başka birşey çıkmıyo ağzından :) sulanma burcunun kurabiyelerine :)

açım ya:queen: :queen:
ama Bırcı şöyle misgigim poça börek yapsa getirse iyi olmazmı:wiinkk:
Bırcı anladın sen anladın:wiinkk:

Sonerrrr yorma bakimm arkadaşımızı:farao:
Burcu o gün çocuklar için zaten yeterince yorulacak. Kolay mı sanıyorsun 62 çocuk için kurabiye yapmayı. Şimdiden eline sağlık Burcu, kesene bereket:rendeer:

Kahvaltıya kimler geliyor .. elleri görelim ......

KAHVALTI KATILIMCI LİSTESİ

1. DELİPOYRAZ
2. VINVIN
3. 007
4. KAISER
5. DOSTDARK
6. KIRMIZI
7. AKBULUT
8. BLUE BLACK
9. OZKANSAVA
10. DARKDIAMOND
11. KEANE
12. AYDİNOLMEZ
13. DESPERADOST
.
.
.
.
.
.
.

Son düzenleme:
Güzel bir bahar sabahında, boğazın eşsiz manzarası ile birlikte kahvaltı etmek isteyen başka kimse yok mu :silent: :silent:

Walla o sorun olmaz hatta fuara benide götürürsün biletler war hazır (çok pis yüzsüzlük yaptım) :) yani anlicağınız bende geliyorum
yani artçılığında bu kadarı pes yani :) eve kadar gelmezsin umarım.anneme açıklayamayabilirim çünkü durumu :mrgreen:

hande slm :rendeer: bu arada herkese slm baya uzun bir aradan sonra burdayım:queen: :queen: :queen:

Seni burada görmek çok güzel. Tekrar hoşgeldin...:rendeer:

1 Nisanda uygunsan kahvaltıya gel. Nefis menemen, sıcacık çay, süper bir manzara ve dost sohbeti var :cat: :cat: :cat:

Seni burada görmek çok güzel. Tekrar hoşgeldin...:rendeer:

1 Nisanda uygunsan kahvaltıya gel. Nefis menemen, sıcacık çay, süper bir manzara ve dost sohbeti var :cat: :cat: :cat:

hoşbulduk bu arada sitede ne var ne çok ben uğramayalı anlat bakalım? gelişim sürücü kursunu göremedim yahu:salut: :salut:

@Keane
"Keane" grubunu çok severim :p

Hadi hakkınızı helal edin hedef Çanakkale :)

İstanbul mt nerdesin :salut:

Haydi arkadaşlar yuvamızdaki küçük kardeşlerimize iletmek istediğiniz bir süt ya da bir kalem de mi yok :pale:
O yuvalarda yaşayan çocuklar bizim geleceğimiz... Hiç kimse doğarken ben çocuk yuvasında yaşayayım, annemden babamdam sıcak bir aileden uzak büyüyeyim diye istemez. Onları yanlız bırakmayalım, kaderlerine terk etmeyelim. Bir paket sigara parasının karşılığında alına bir topun , bir balonun ya da bir kitabın bile onların hayatında ne kadar önemli bir yeri olduğunu lütfen unutmayalım...
Haydi Mt biraz daha duyarlı olalım...
1 Nisan sabahı hem güzel bir kahvaltı yapalım hem de küçük kardeşlerimizi mutlu etmenin huzurunu yaşayalım...:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar