Ben yanınızda olamayabilirim, ama ihtiyaç duyulan malzeme(materyal de diyebiliriz
) için destek olurum seve seve:cat:
Evet arkadaşlar sabah saat 11 .00 de bütün istanbul mt yi kahvaltıya bekliyoruz. Sonrasında 12 kişilik grup ayrılıp Çocuk Yuvasına ziyarete gidecek.
Haydi katılımcıları görelimmm:cat:
"vınvın",Kahvaltıda sizinle birlikte olmaya çalışıcam mutlaka.Özkan'da iletişimi sağlayıp almamız gereken kırtasiye malzemelerini bize iletecek.Onlarıda alıp sabahtan yanınızda olurum.:cat:
Ben yanınızda olamayabilirim, ama ihtiyaç duyulan malzeme(materyal de diyebiliriz) için destek olurum seve seve:cat:
Evet arkadaşlar sabah saat 11 .00 de bütün istanbul mt yi kahvaltıya bekliyoruz. Sonrasında 12 kişilik grup ayrılıp Çocuk Yuvasına ziyarete gidecek.
Haydi katılımcıları görelimmm:cat:
Katılamayanale: bi üye olsam da destekliyorum :cat:
Bende ordayım 1 Nisan da kısmetse...![]()
çengelköye sabitlemeyin,pazar kahvaltısı uzmanı biri var forumdadaha nereler war kahvaltı yapılacak.birde motorlarla gitme zamanı başlayınca görürsünüz.ama sabah kalkmaya üşenen uykucular için bir akşamda kokoreç partisi yapalım
aaa birinin kafası yarıldı
Poyraz ziyaret bitince beni orada unutmayın tamam mı
ben çocuklarla oyuna dalıp sizi unutabilirim:cherry:
Şu Kırtasiye Malzemesi için bana özelden ulaşırmısınız arkadaşlar,ben şunu bir organize edeyim. [email protected]
Ben kurabiye yapsam biri benden(SUADİYE)alıp götürebilir mi acaba?
Çok şirin şekilli kurabiyeler yapmayı planlıyorum![]()
Ben gelemeyeceğim ama çorbada tuzum olsun istiyorum.
Ne dersiniz?Kim benden alıp götürür yaptığım kurabiyeleri?
Valla sen hiç kurabiyeleri götürecek gibi durmuyosun ama:queen: ...Ben ben ben.............![]()
![]()