1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yanınızda olamayabilirim, ama ihtiyaç duyulan malzeme(materyal de diyebiliriz:) ) için destek olurum seve seve:cat:

Evet arkadaşlar sabah saat 11 .00 de bütün istanbul mt yi kahvaltıya bekliyoruz. Sonrasında 12 kişilik grup ayrılıp Çocuk Yuvasına ziyarete gidecek.
Haydi katılımcıları görelimmm:cat:

"vınvın",Kahvaltıda sizinle birlikte olmaya çalışıcam mutlaka.Özkan'da iletişimi sağlayıp almamız gereken kırtasiye malzemelerini bize iletecek.Onlarıda alıp sabahtan yanınızda olurum.:cat:

"vınvın",Kahvaltıda sizinle birlikte olmaya çalışıcam mutlaka.Özkan'da iletişimi sağlayıp almamız gereken kırtasiye malzemelerini bize iletecek.Onlarıda alıp sabahtan yanınızda olurum.:cat:

Mutlaka gel Oğuz :) Hem sohbet etme fırsatımız olur hem de muhteşem menemenlerle güzel bir pazar kahvaltısı yaparız hep birlikte:rendeer:

Ben yanınızda olamayabilirim, ama ihtiyaç duyulan malzeme(materyal de diyebiliriz:) ) için destek olurum seve seve:cat:

katılımın için teşekkür... malzemeler için (kırtasiye ise) ozkansava ile irtibata geçersen çok sevinirim... görüşmek üzere

Evet arkadaşlar sabah saat 11 .00 de bütün istanbul mt yi kahvaltıya bekliyoruz. Sonrasında 12 kişilik grup ayrılıp Çocuk Yuvasına ziyarete gidecek.
Haydi katılımcıları görelimmm:cat:

kahvaltıda çok keyifli geçeceğe benziyor.. :cherry: melemen + çay (gerçi benim çayı bi arkadaş ısmarlayacak ceza olarak) :cherry: (anladın sen onu)

Katılamayan :pale: bi üye olsam da destekliyorum :cat:

teşekkürler :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar
kuruma gelmiyip sadece yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar
kahvaltıda yardımlarını bizlere iletebilir:cat:
süper bir kahvaltı ve çok sıcak bir sohbet bizi bekliyor:queen:

Son düzenleme:
Bende ordayım 1 Nisan da kısmetse... :)

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:
Kuruma gelemeselerde İstanbul MT den arkadaşları yada başka illerden olsalarda yolu o gün İstanbula düşmüş olanları İL-MT(temsilci olarak)leri kahvaltıya bekliyoruz..
1 Nisan Pazar Sabahı 11:00 de Çengelköy Çınaraltında
Melemen + çay

:thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:
::tutkuy::

Son düzenleme:
çengelköye sabitlemeyin,pazar kahvaltısı uzmanı biri var forumda ;) daha nereler war kahvaltı yapılacak.birde motorlarla gitme zamanı başlayınca görürsünüz.ama sabah kalkmaya üşenen uykucular için bir akşamda kokoreç partisi yapalım :) aaa birinin kafası yarıldı

geliyorum kahvaltıya:p :p
saat 11 e alınmış nasıl olsaaa:cherry: :cherry:

HEPİNİZ BİRER::melek02: SİNİZ ......

kanatsız melekler siziiii.........

Delipoyraz bravo be sana patlatmışsın yine topiği sanada yakışan budur zaten.Sonuna kadar yanındayım tam destek veriyorum.Benide liste ye dahil etmişsin teşekkürler....

Ben kurabiye yapsam biri benden(SUADİYE)alıp götürebilir mi acaba?
Çok şirin şekilli kurabiyeler yapmayı planlıyorum:)
Ben gelemeyeceğim ama çorbada tuzum olsun istiyorum.
Ne dersiniz?Kim benden alıp götürür yaptığım kurabiyeleri?

Ben ben ben.............:p :p
Valla sen hiç kurabiyeleri götürecek gibi durmuyosun ama:queen: ...
Yok yok paranoyaklık etmeyeyim,herhalde masum miniklerin kurabiyelerinden çalmazsın:cat:
Neyse duruma göre haberleşiriz o zaman seninle.Bir ihtimal organizasyonun kahvaltı kısmına katılıp kendim de getirebilirim kurabiyeleri.Kahvaltı saati bana uygun.
kurabiye örneği :cherry: (pişmemişlerden örnek vereyim de kimsenin canı çekmesin :p )

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şaka bir yana...İstanbul da olsam mutlaka ben götürürdüm..Hatta üzerlerine eklemeler yaparak....Ama ankara dayım...:pr:

Ne güzel bişey yapıyosunuz....Anlatamıyorum....

Eh ne diyeyim bravo!ciddi ciddi bişi sorduk kandırdın beni...
sen hele gel bi İstanbul'a benden çekeceğin var:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar