delipoyraz abi günaydın:wiinkk:
benim işim olmazda gelebilirsem 1 kutu lolipop alıp bütün çocuklara dağıtmak istiyorum:queen:
aslında birader.. o güne bir iş koymayıpta gelsen ne iyi olur şu ünlü resimlerini de topiğe aktarırsın sonra...yani üzerine yok site aktivileri resimleri deyince... adını katılımcı listesine alıyorum:rendeer: zaten toplamda 12 kişi gidebiliyoruz.. haberin ola...:rendeer:
Dedim ya topic delipoyraz abinindostdark 9 demiştin 10 olmuş kahvaltı saatibak menemenden sonrada kahvaltı saati için dediğime geliyosun
herkesin gelmesine gerek yok zaten.tüm gününü böyle değerlendirmek istemeyenler olabilir.ama konu çınaraltında kahvaltı olunca yanımda sohbet edicek 1 kişi bile yeter bana.
Tamam abi gel dersen geliriz:cat:
ama çınaraltında kahvaltı olayını unutmıyalım hani melemen yiyeceğiz ya:queen:
birde kahvaltı için 10.00 gibi bir saat koyalım
cocukesirgeme kurumuna 12 kişi gideceğiz ama kalabalık bir pazar kahvaltısı yapalım
melemenden sonrada çaylarımızı yudumlayıp sohbet ederiz
Haydiii kahvaltıya millet
OK pazar saat:11.00 cengelköy çınaraltında kahvaltıya herkesi bekliyoruz:queen: :cat:işte budur... sen gel ... bide güzel kahvaltı yaparız... ama 10:00 erken ..
KAHVALTI PROGRAMI
11:00 de ÇINARALTI ÇENGELKÖY de
herkezi bekliyoruz...
melemen + çay
Gel tabi yaaSoner abi bu Çınaraltı Menemen olayı meşhur galiba dur bakayım ağzımın suları akmaya başladı:cherry:
edit. delipoyraz fuarda geldi hatta beers tede ordaydı bize kendini tanıttı ben delipoyrazım diye bir bayandı hatta ben çok şaşırdım sizi erkek olarak tahmin etmiştik diye ..birileri bize bi şaka yapıyo ama anlıyacaz
neyse sonunda kim olduğumuz belli oldu hadi artık konumuza dönelim ve kardeşlerimiz için bizimle gelecekleri görelim artık... 2 kişilik kontenjan var hadi programlarınızı yapın ve bir saatinizi onlara ayırın... (konuyu nasıl değiştim ama):cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: