1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delipoyraz abi günaydın:wiinkk:
benim işim olmazda gelebilirsem 1 kutu lolipop alıp bütün çocuklara dağıtmak istiyorum:queen:

delipoyraz abi günaydın:wiinkk:
benim işim olmazda gelebilirsem 1 kutu lolipop alıp bütün çocuklara dağıtmak istiyorum:queen:

aslında birader.. o güne bir iş koymayıpta gelsen ne iyi olur şu ünlü resimlerini de topiğe aktarırsın sonra...yani üzerine yok site aktivileri resimleri deyince... adını katılımcı listesine alıyorum :) :rendeer: zaten toplamda 12 kişi gidebiliyoruz.. haberin ola...:rendeer:

aslında birader.. o güne bir iş koymayıpta gelsen ne iyi olur şu ünlü resimlerini de topiğe aktarırsın sonra...yani üzerine yok site aktivileri resimleri deyince... adını katılımcı listesine alıyorum :) :rendeer: zaten toplamda 12 kişi gidebiliyoruz.. haberin ola...:rendeer:

Tamam abi gel dersen geliriz:cat:

ama çınaraltında kahvaltı olayını unutmıyalım hani melemen yiyeceğiz ya:queen:
birde kahvaltı için 10.00 gibi bir saat koyalım
cocukesirgeme kurumuna 12 kişi gideceğiz ama kalabalık bir pazar kahvaltısı yapalım
melemenden sonrada çaylarımızı yudumlayıp sohbet ederiz
Haydiii kahvaltıya millet

dostdark 9 demiştin 10 olmuş kahvaltı saati :) bak menemenden sonrada kahvaltı saati için dediğime geliyosun :) herkesin gelmesine gerek yok zaten.tüm gününü böyle değerlendirmek istemeyenler olabilir.ama konu çınaraltında kahvaltı olunca yanımda sohbet edicek 1 kişi bile yeter bana.

dostdark 9 demiştin 10 olmuş kahvaltı saati :) bak menemenden sonrada kahvaltı saati için dediğime geliyosun :) herkesin gelmesine gerek yok zaten.tüm gününü böyle değerlendirmek istemeyenler olabilir.ama konu çınaraltında kahvaltı olunca yanımda sohbet edicek 1 kişi bile yeter bana.
Dedim ya topic delipoyraz abinin
o nederse o olur
ben sadece fikrimi söyledim
hem süper bir yer hemde üsküdara yakın:wiinkk:

Tamam abi gel dersen geliriz:cat:

ama çınaraltında kahvaltı olayını unutmıyalım hani melemen yiyeceğiz ya:queen:
birde kahvaltı için 10.00 gibi bir saat koyalım
cocukesirgeme kurumuna 12 kişi gideceğiz ama kalabalık bir pazar kahvaltısı yapalım
melemenden sonrada çaylarımızı yudumlayıp sohbet ederiz
Haydiii kahvaltıya millet

işte budur... sen gel ... bide güzel kahvaltı yaparız... ama 10:00 erken ..

KAHVALTI PROGRAMI

11:00 de ÇINARALTI ÇENGELKÖY de

herkezi bekliyoruz...

melemen + çay

Soner abi bu Çınaraltı Menemen olayı meşhur galiba dur bakayım ağzımın suları akmaya başladı:cherry:

işte budur... sen gel ... bide güzel kahvaltı yaparız... ama 10:00 erken ..

KAHVALTI PROGRAMI

11:00 de ÇINARALTI ÇENGELKÖY de

herkezi bekliyoruz...

melemen + çay
OK pazar saat:11.00 cengelköy çınaraltında kahvaltıya herkesi bekliyoruz:queen: :cat:
melemen :cat: çay:cat: boğaz manzarası:cat: sıcak sohbetler:cat: :queen:

Soner abi bu Çınaraltı Menemen olayı meşhur galiba dur bakayım ağzımın suları akmaya başladı:cherry:
Gel tabi yaa
süper keyifli oluyor:queen:
kahvaltıdan sonra her hafta gidelim denileceğine eminim:cat:

Son düzenleme:
Tabi canım GELENEKSEL Çengelköy Menemen Partisi 1..2..........
devam ederiz artık.:cherry: :cherry: :cherry:

çengelköye sabitlemeyin,pazar kahvaltısı uzmanı biri var forumda ;) daha nereler war kahvaltı yapılacak.birde motorlarla gitme zamanı başlayınca görürsünüz.ama sabah kalkmaya üşenen uykucular için bir akşamda kokoreç partisi yapalım :) aaa birinin kafası yarıldı

Süper Moderatör (BBRR)
delipoyraz abi ile tanıştık fuarda çok iyi niyetli bir abla aslında kendisi...keşke bende orda olsaydım diyorum ..tarihin 2. fuarın son günü ile çakıştığınıda hatırlatırım ama ben yinede buna katılırdım ...elleriniz dert görmesin ..kolay gelsin

efet hadi elleri görelim kahvaltıya katılacaklar ve sonrasında çocuk esirgemeye yapılacak ziyaret için son iki kişilik kontenjan... :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
edit. delipoyraz fuarda geldi hatta beers tede ordaydı bize kendini tanıttı ben delipoyrazım diye bir bayandı hatta ben çok şaşırdım sizi erkek olarak tahmin etmiştik diye ..birileri bize bi şaka yapıyo ama anlıyacaz

edit. delipoyraz fuarda geldi hatta beers tede ordaydı bize kendini tanıttı ben delipoyrazım diye bir bayandı hatta ben çok şaşırdım sizi erkek olarak tahmin etmiştik diye ..birileri bize bi şaka yapıyo ama anlıyacaz

arkadaşım efet ben bayanım... genelde nicimden dolayı erkek sanılıyorum.. açıkcası bu beni hiç rahatsız etmiyor... :cherry: :cherry: hatta memnun bile oluyorum.. ama madem sen açıkladın bizede senin yanında durmak yakışır.. sevgiler :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
valla keşke deseydin ben bozmazdım ..nerden bilim sır oldunu ...

aha hatta buldum bile seni :p

Delipoyraz abi ne diyor bunlar senin için kız mız.Hoops ne oluyoz bakalım:p

Yaa abimiza öyle hatun filan lafları yakışmıyor ama:p :queen:

Kandırdıkkk:queen: kandırdıkkkkkkkkkk:queen:
Sitemizin en neşeli en deli bayan üyesiiii deli poyrazzz:queen:

neyse sonunda kim olduğumuz belli oldu hadi artık konumuza dönelim ve kardeşlerimiz için bizimle gelecekleri görelim artık... 2 kişilik kontenjan var hadi programlarınızı yapın ve bir saatinizi onlara ayırın... (konuyu nasıl değiştim ama):cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

neyse sonunda kim olduğumuz belli oldu hadi artık konumuza dönelim ve kardeşlerimiz için bizimle gelecekleri görelim artık... 2 kişilik kontenjan var hadi programlarınızı yapın ve bir saatinizi onlara ayırın... (konuyu nasıl değiştim ama):cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

Sen öyle zannet reklam olmaya başladın bile.:cherry:
Ne? Kim? Ne zaman? Ne olmuş? Ne erkek değilmiymiş? Hadi canım....................vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar