1.Nisan.2023 Kapıdağ turu yapacağım diye komple Marmara Denizi'ni dolaşmam.

reo

Kaan abi gel buyur hataya misafirim ol seninle günübirlik bir hatay turu yapalım buralara kadar sürmeye üşenmez isen şu forumda yüzyüze tanışıp beraber sürmeyi dilediğim 2 3 insandan birisin vallahi yada ben istanbula gelirsem seninle mutlaka görüşmek isterim gezi konusunda idollerimden birisin

Önceden dostlarımızı davet ettiğimiz Güzel Bir Hatay'ımız vardı, artık yok.
Bu şehrin ayağa kalkması 5 yılı geçer :(

Jeo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaan abi' nin içinde eski bir uzun yol şoförü var. Edirne diye yola çıkıp komple Karadeniz hattını dönüp geleceği günü bekliyorum ben. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendi kendine 1 Nisan Şakası yapan adam.:santa:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Allah yardımcısı olsun hem Hatay'ın hem de depremden etkilenen diğer şehirlerin. Geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

Kaan abi' nin içinde eski bir uzun yol şoförü var. Edirne diye yola çıkıp komple Karadeniz hattını dönüp geleceği günü bekliyorum ben. :)

Karadeniz planım vardı geçen yaz ama yapamadım, tabi ki günübirlik değildi :) Karadeniz'de en uzak Zonguldak'a gidip Bolu üzerinden geri döndüm.

Motosikleti
S1000XR
İyi geziyon valla hocam, imreniyorum vakit olsa da böyle turlasam diye. :mrgreen:
Merak ettiğim Ortalama kaç km hızla seyrediyorsunuz ve kaç gayme yakıyor?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İyi geziyon valla hocam, imreniyorum vakit olsa da böyle turlasam diye. :mrgreen:
Merak ettiğim Ortalama kaç km hızla seyrediyorsunuz ve kaç gayme yakıyor?

Otoban kullanımlarında 120-150 arası sürüyorum, daha yukarı çıkmıyorum. Kapıdağ yarımadasındaki virajlarda çoğu yerde hızım 40-50'ye kadar düştü.

Yine günü birlik sıkı bir tur yapmışsın.
100.000 devrilmiş.
Hayırlı olsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yine günü birlik sıkı bir tur yapmışsın.
100.000 devrilmiş.
Hayırlı olsun.

100.000'i 18.Mart'ta Çanakkale dönüşü devirdik çok şükür. En yüksek km.li Er6 olmaya doğru yavaş yavaş gidiyorum.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Tebrikler !
Benim yapmak istediğim turu adam İstanbul'dan gelerek yapmış, ben hala gideceğim. :)

Abi o kadar yolu nasıl sıkılmadan sürüyorsunuz uyku işini falan nasıl çözüyorsunuz ?

Motosikleti
STRS 765
Tebrikler hocam, motoruna'da sanada nazar değmesin. Yolun düşerse Bodrum'a beklerim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi o kadar yolu nasıl sıkılmadan sürüyorsunuz uyku işini falan nasıl çözüyorsunuz ?

Belki kendimi alıştırdım belki de yapı meselesi bilemiyorum ama çok öyle dikkatim, konsantrasyonum dağılmıyor yolda. Haliyle uykum gelmiyor. 200 km.de bir depo fullediğimde biraz mola veriyorum, mola esnasında da kan dolaşımım için ufak ufak hareketler yapıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------

Tebrikler hocam, motoruna'da sanada nazar değmesin. Yolun düşerse Bodrum'a beklerim.

Çok teşekkür ederim, umarım en kısa sürede gelirim Bodrum'a da.

Motosikleti
Forza 250
Dün İstanbul-İzmir,İzmir-Kaş yolculuğumu tamamladım.130km de bir durmazsam harbi alt beden ağrıdan ölecek gibi oluyordu 200km nasıl dayanıyorsunuz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dün İstanbul-İzmir,İzmir-Kaş yolculuğumu tamamladım.130km de bir durmazsam harbi alt beden ağrıdan ölecek gibi oluyordu �� 200km nasıl dayanıyorsunuz

Konfor sele kullanıyorum ama nedendir bilemiyorum, ben çok yorulmuyorum.

Motosikleti
Forza 250
Dün İstanbul-İzmir,İzmir-Kaş yolculuğumu tamamladım.130km de bir durmazsam harbi alt beden ağrıdan ölecek gibi oluyordu �� 200km nasıl dayanıyorsunuz

Bende yolculuğun sonunda ki ve ortasında ki 2 fotoğrafı eklemek isterim.

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
İstanbul'a ne zaman gelirsen bilgim olsun, başımın üstünde yerin var.

Bayramdan sonra gelme ihtimalim var denk düşerse görüşürüz inşallah abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Evet merkez ve iskenderun bitmiş halde nice 5 yıllara ihtiyacı var o eski cıvıl cıvıl zamanlarına dönmesi için ben erzinli olup erzinde yaşadığımdan allaha şükür ufak tefek hasarlar hariç kayıp olmadan atlattık bunuda burdan açıklayayım basında çıkanlara itibar etmeyin deprem esnasında erzinde bina yıkıldı evet can kaybı olmadı ama boşta olsa yıkılan binalar oldu

Çavuş ve yaverleri beton gibi maşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

Adam tam kawa tanıtım yüzü ama memlekette pek ilgi gösterilen, itibar edilen bir şey değil. Alırsan ekime kadar takılıyor adamlar.

Yolda olmayı sevince insan yorulmuyor sanırım. Ben de motosikletle gezerken yorulmuyorum .İzmir'den İstanbul'a gelirken farklı yerler göreyim yolda şu fırına uğrarım çanakkade helva alrım vs diye çanakkale üzerinden gelmiştim. Benim tek aradığım güç oluyor .Bazen motoru satıp daha güçlü motosiklet alayım diyorum sonra vazgeçiyorum :)

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Tebrikler, güzel gezi.
Kapıdağ Yarımadası her zaman aklımda ama bir günde o kadar kilometre yapamam, limitim 400-450 kilometre, sonrasında bitiyorum ben.
İnşallah kısmet olur da giderim bir gün.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
41 kere değil, 💯 bin kere maşallah. Nice 💯 binlere birlikte sürmek temennisiyle. Ben yürüyüş ve egzersize başladım başka türlü süremem gibi geliyor seninle🙃😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar