[1 Nisan 2009 Şakası] DİKKAT! 2002-2006 FAZER'lar Geri Toplanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALINTIDIR:
Bu modeldeki Fazer'ların 1. şekildeki 14 no'lu parçası ile krank milinin yarattığı rezonans örtüşmediğinden dolayı 11,220-12,300 devir aralığında krank milinin parçalanması olayları artmış bulunmaktadır. Bu devirler daha çok yüksek hızlarda geçerli olacağından dolayı kullanıcıların yaralanma ve ölüm riski yüksek olmaktadır. Özellikle ikinci el alanlarda Yamaha şirketi yeni sahiplerine ulaşamadığından dolayı kullanıcıların servislerine başvurması önemlidir. Amerika'da Yamaha şirketi bu kusurdan dolayı oluşan kazalar sebebiyle yoğun tazminat ödemektedir.

251_t35.gif

benzinlimotor_r2.JPG

image002b.JPG

Aşağıda geri toplanan hatalı krank milleri ve 14. no'lu rim külbütör parçası gözümektedir:
krankufak.jpg

NİSAN 1 :mrgreen::p

e guzel bı an ercan abı geldı aklma yenı almıstı fazerı hehehe telefon acıp aynı sakayı yapsammı :D

Krank millerinin fotografıda süpermiş hee; onlar ne öyle yaff AS 900 kamyon için mi onlar :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ders verir gibi açıklamada yapmıssın :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hahahahahah bende yedim bi an fazer alıp tazminat davası açmayı bile düşündüm:)

bende sayfayı aşağı almadan fazerı olan abimi aradım durumu anlattım oda servisini aradı bu arada ikimizde güzel güzel yedik forumdada şakalandık ya nedim artık :queen:

Krank çiftliği resmi süper gerçekten.....Bizim forum çok sevioo 1Nisanıı sazanlarr yakalanmasınn :))

valla krank resimlerini görünce uyandım ben. ne bu dedim beş benzemez krank milleri buda mı şaka diye başladık..

Harbıden yedım haaa cıddı cıddı okuyorum sonra krank resımlerını gorunce alalal bunlar fazla buyuk degıl mı yaa dedım sonra asagındakı 1 nısan yazısını gordum :) Elıne saglık super olmuss...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar