[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saatciyakup yazıyorrr...:)))

saatciyakup kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile saatciyakup kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve saatciyakup kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

Saygılarımızla..
MT Yönetimi :cherry:

Baya,baya yedimya tebrik ederim...:)))

Neden ben...???

selamlar ve selametle

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aha yeni anladım 1 nisan olduğunu sağolasın sullhunter, valla dedim ne yazdıkda atıldık hoş az mesaj yazan biriyim nede olsa..:)

Patron hızını alamadı kendini banladı:mrgreen:.

Banlarım huleeeeeyyyyynnn.... :mrgreen:

Özer kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile Özer kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve Özer kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

Erhan,
henüz tanışmıyoruz face to face ama senin alacağın olsun birader:pl:
başlığı okuyunca ödüm donuma kaydı beeee:queen: 1 Nisanı işyoğunluğu nedeniyle unuttum gitti:p
bak benim kalbim var onagöre:pale:

1 Nisan olduğunu bildiğim halde topiğin içine bakana kadar öldüm bittim:santa::santa::santa:
1 Nisanı unutanların halini düşünemiyorum :cyclopsan

lan dedim ne oluyo :queen: neden atıldım diyodum bende yaaa süper şaka valla :queen:

eyw abiii şimdiki bi şaka ama bi dahakinde allah göstermesin enseden kapının önüne koyarlarsa ozaman yardım edersin :cherry: inan akitfleştiriyorum yanlıs girdin 15d sonra diodu tam 3-4 gün sonraa girebildim :queen:

AZNAVUR kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile AZNAVUR kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve AZNAVUR kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

abisi ne yaptın ya korkuttun valla helal olsun sağlam şaka:cat:

"Daha önce hiç mesaj yazmadığımdan uzaklaştırıldım herhalde" diye düşünürken herkese yapılan bir şaka olduğunu anlamak rahatlattı doğrusu. Ama kendimi dışlanmış hisedip gözlerimin dolmasına mâni olamadım. Demek ki ilk mesajı yazmaya sebep olacakmış bu şaka. Allah yokluğunuzu vermesin guzularıııııııım.

şakanız harikaydı ilkbakışta yureğin hopluyo sonra bir oh çikiyorsun elinize sağlık

-MUSTURAKİ-, muratgergerli, RECOKARAP, eencetin, saatciyakup, barisf1, AZNAVUR, zafer80, kkarabidan, memoli35, musteagzm, desender, çavuşoğlu, yunusxy, Tequ, starblazer, DARKDIAMOND, morrigan, praetorian, alper_tim, tamyak, Muharrem1, fazerr, hanedan12

konuyu 24 üye okuyor bende sadece ben yedim sanmıştım :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar