[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazer kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile lazer kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve lazer kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:
kamera şakasımı bu acaba....

valla arkadaşlar tam da ehliyet için griş yaptım ve boğazım düğümlendi.
az kalsın ehliyetide almıodum. bugun gelişim sürücü kursuna başlamaya karar verdim. zamanı geldi. havalar ısındıkça polisler artmaya başladı :)
herkese şimdiden iyi eğlenceler. ;)

süppeeerrrrrr,yemin ederim rengim attı görünce:mrgreen: ben nerde yanlış yaptım diye dövünüp duruyordum kiiiiii :cherry:

hepinize selamlar ve sevgiler 1 nisanınız mutlu ve kutlu olsun :queen: :queen: :queen::queen::queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mt yi bi açtım ana kraljames süresiz uzaklaştırıldı diyo.Ne yaptım derken baktım sebep foruma giriş yapmak dedim tmm 1 nisan ama inandım i de yapan erhan abi olunca...

Böyle bir şakaya konu olduğum için teşekkürler...:rendeer:

MT ye de böyle şaka yakışır. :cherry: korkmadım desem yalan olur niye acaba diyordum :queen: baktım 17 sayfa yazıyor çaktım hemen durumu :p

Bir ŞAKA ancak bu kadar GERÇEK olabilir. Msg görünce başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Allah tüm MT Yönetcilerinin iyiliğini versin..Hayatımda 1 Nisan şakasını bu kadar yiyeceğim inanın hiç aklıma gelmezdi.

007

Erhancım, Allah iyiliğini versin..! :cherry: Güzeldi ama :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar