[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile [you] kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve [you] kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

Son düzenleme:
Super Moderator
aha beni atmışlar
oy birliğine katılıp oy kullananları öğrenmek istiyorum :p
hioopp yönetim uyuma eski üyene sahip çık:p:mrgreen:

Merhaba

ilk 1 Nisan başlığı benimle ilgili oldu galiba. Gürkan'ıma ve Erhan'ıma teşekkür :mrgreen:

Sağlıcakla kalın MT camiası :rendeer:

Bayılacaktım az dahaaa:cherry::cherry: Yazıyı okuyunca şoke oldum :cat: Böyle bir acı süpriz beklemiyordum:queen::queen:

Son düzenleme:
Anam Anam Anam:silent:.Ödüm dışkıma karıştı desem:cherry:.BU başlığı bitek benmi görüyorum patron:silent:?

Harikaymış bu şaka:mrgreen:.Herkesin adına başlık varmış gibi görünüyor,herkesde sadece kendine yazılmış zannediyor iyimi?

Son düzenleme:
Ahanda şimdi naptım derken 1 Nisaan daha uyanamadım heralde :queen:
Galiba herkesin açılış sayfasında kendi ismi var güzel şaka olmuş :cat:
Kolay kolay atamazsınız beni bak şimdiden söliiim :bounce:

Gaziantep İl Temsilcisi
erhan güzel bir şaka herkes kendinin atıldını zandediyor....

1 nisan farki.........:queen::queen::queen:

yüreğime indirniz kalpten gidiyordum yemin ederimki 3 kere okudum sonra dank etti güzeldi yinede :mrgreen:

Sabah ise geldim elimde ay coregi ofiste oturuyorum bir bakiyim dedim sayende bogazima kacti yedigim lokma , ?:silent:diyorum bu ne yaaa unutmusum bugunu bile , :rendeer:gim

Motosikleti
Dl650vstorm
harbi nisan 1 şakası .....helal olsun ne diim:)

edy

::eek:hmy:: söz erhan bir daha girmeyecem siteye, ne gerekirse yaparım ::sefereee::

süpersiniz Erhan bende bakıyorum kim bu edy acaba, neden iptal edilmiş. kendim olacağım aklıma bile gelmedi:)

Son düzenleme:
herkese iyi günler ben okuyunca şoke oldum nisan bir olduğunu unutmuştum.Benim o anki rengimi görmeliydiniz:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar