[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana bak KELLE AVCISI efendiiiii::angry2::::angry2:::p
sabahın köründe(öğlen) noluyo lem dedim OHAA::gozluk::::gozluk:: DEDİM NOLDU YAW?:pale:

aklıma gece 01.30 da forrap,wallace ve karmacoma ile ilgili açtığım buluşma topağı geldi :queen:
(bu arada topağıma onayda ver bi zahmetde arkadaşlar okusunlar gerçekleri öğrensinler:queen::queen:)
-lem dedim kendime ahanda forrap seni banladı :pale: kaldıramadı topağımı diye:queen:
zaten gece ben topağı açacam dedim forrap da
-abi sen istediğini yaz ben silerim dediydi:p:p

aklıma forrapın yaptığı geldi ama yanılmışım :)

SÜPER Bİ ŞAKA :queen::queen::queen::rendeer:

buneyaaa yüreğime indi ya böle şakamı olur.....ekrana baktım ölesine bide ne göreyim...:salut:

yani yaklaşık bir haftadır siteye uğrayamıyorumsiteye açar açmazda karşımda böyle birşey görünce gerçekten noluyoruz dedim .hakketten iyi bir şaka olmuş

aboww sonunda buradan da kovulduk:pr:salut::ama hata bende neden günde 2-3 kere giriyorum ahhh ahhh:pr:

kartalizma1903 kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak

süper ya hiç aklıma gelmezdi valla bravo.bundan sonra foruma giriş yapmadan giricem:D

lubof kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile lubof kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve lubof kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

E vallahi pes yani
yurt dışında yaşadıgımdan dolayı 1 nisan şakasını atlamışım
bi kötü oldum bi kötü oldum
tamda cok uygun bi fiyata bir motosiklet bulmuştum(honda cr 125 94 model fiyat=500 euro ) bununla ilgili bi başlık acacaktım suratımın halini gormeliydiniz (ben aynada baktım)
cuk oturdu yani 1 nisan şakanız
vallahi tebrikler sabah sabah güldürdünüz beni
:)
:rendeer:

uheuheueh süper şaka ya hiç unutmam 1 NİSAN da bisikletim calınmıştı şaka gibi bizde şaka sanmıştık ama gitti bisiklet valla:) sonra babam bize motosiklet almıştı böle başlamıştı motosiklet aşkı bir o geldi aklıma :)

Öldüm Bittim Burda Heee...Kimin Başının Altından Çıktı Bunlar...

* Ama bişii diiicem....Ana sayfada online olanlar bölümünde adımın üstünde BAN ÇİZGİSİ yoktu...Burdan paniğe kapılmamam qerektiğini anladım...Yani pek tuzağa düşmüş sayılmam... :) :) :)

Son düzenleme:
Nursen arkadaşım MSN'den arayıp haber verdi, link verdi.:cyclopsan

Neye uğradığımı şaşırdım ya. :silent:

Biri şifremi ele geçirip küfür filan mı etti, benim gibi uslu bir çocuğun bunu yapmayacağını bilmeleri gerek, bana ulaşıp savunmamı almadan nasıl atarlar hemen, alacağın olsun Erhan ERDİL daha dün fuarda merhabalaşmıştık, hiç hatır gönül bilmez mi, rezil oldum millete, :salut: vs.vs.vs. bu ve daha neler neler düşünerek foruma girdim hemen.

Şaka olduğunu anlayınca derin bir ohh çektim. :bounce:

Alacağınız olsun. :rendeer:

:mrgreen: off koptum yaa la dedim naptım da iptal oldu bide bakıyom 320 kişi yazmıs ahhaaa dedim bişe oldu :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gününe yakışır bi şaka olmuş :mrgreen: tebrikler Skullhunter oturduğum yerde beni hoplatmayı başardın :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir anda şoke oldum vallahi dedim acep bir suçmu işledim..:)

valla bende yuttum numarayı helal olsun hehehe
bende dıom mt ye yılda bir giriom bu ne ne yaptım acabada iptal ettiler hehehe bravo cok gzeldi uzun amandır 1 nisanda bole keklenmiodum..

ilk defa adıma açılmış bi başlık bu kadar sayfa gordu yaaa:mrgreen::mrgreen:

ya melocann mesaj attı bole bole oldu diye okulda aklım başımdan gitti bide sizin yuzunuzden hocadan fırça yedik:pama olsun canınız sagolsun fakat gerçekten cok guzel bir şaka:cat:

Allah allah dedim yaaa abi fena oldum yaaa....
Kardeşim çok güzel olmuş fena oldum yani:) ulen naptım diyorum kendime allah allah yaaa:)
BRAVO süper bişey...

sazan.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar