Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaş motordan motora fark eder her motorun depo hacmi farklıdır sonra bunun yedek depolusu falan var hepsi birbirinden farklı.sana bir kıyas:125 mondial;16ytl ile depo dolarken ---honda nf100 wawe 8ytl lik benzinle depo doluyor aradaki farka bak,inanmazsın ama arkadaşta bir mondial var depo 18ytl alıyor.şimdi anladın mı?
fabrika verileri değişir kullanıma bağlı olarak daha fazlada yakabilirsin
bence soruyu bir depo ile kaç kilometre yapıyorsunuz diye sorarsan hem costuda bulursun ve son olarak redline kullanım ile devirli kullanım çok fark eder
ya arkadaşsoruyu yanlış sormuş mesela cbr 600rr full depo(18 lt) ile kaç km yapar? şartlar önemli diil 1-2 litreden bişi olmaz aşagı yukarı bir rakam verseniz yeter zaten
kullanım kitapçıklarında teknik bilgilerde hangi motrun 100 km ne kadar yakıt tükettiği yazıyor bu değerler üç aşağı beş yukarı tutuyor :rendeer: :rendeer: :rendeer:
ben yamaha ybr 125 e 30 ytl lik benzin attım 350 km yaptım bunun 100-150 si son gaz yani basa bas gittim digerleri ise normal seyir bazen hızlı bazen yavaş ama ortalama sı bukadar benim motorun