1 Dakikanın 10 kontör olduğu Dönemler..

Sms sanırım 2 kontördü çağrı atardık karşı tarafa ya bunlar bizi zamanında ne öpmüş birader.. :mrgreen:

6 senelik bir ilişkim var.
Bize 10.000 sms bile yetmezdi eskiden.
Tanrıya şükürler olsun WhatsApp denen bişey çıkarttılar..

100 kontör 20 liraydı galiba

10 liraya aldığım demler olmuştu hatırladığım kadarı ile..Bir aylık haşlık biriktirirdik alırdık..Sonra bunun eksi bakiyelisi oldu..Arkadaşım bir zaman birisine telefonu veriyor alan eleman 250 kontör yükleyeceğim diyor buna neyse arkadaş alıyor akşam telefonu kontörü sorguluyor -157 yazıyor iyi diyor yüklemiş diyor..Lan olm dedim o 157nin yanındaki çizik ne lan dedim bir daha kontrol ediyor..Ana bacı dümdüz küfüre gidiyor.. :mrgreen:

Biz her zaman öpülüyoruz şuan bir tel olmuş 5000 milyon milyar sorgulayan yok neden almayıp protosto etmiyoruz götünde don yok giymeye elinde 5 binlik tel

Şuan operötörler faturalı hatta milete çökme peşinde vergiydi cart cürtü hazır kart güzel paket çiçek hayır dünyada faturalı abonelik yapınca 24 ay yanında o 5 binlik teleri hediye diye veriliyor ülkemizde haşırt

İhtıcaınız dışında harcamayın bir gün harcadıklarınız lazım olur :bounce:

Pek kontörle ilgim olmadı da, zamanında gerçekten çok keklenmişiz.
Sene 1997 ilk cep telefonumu aldım, 5 taksit, 105 milyona, maaşım 62 milyon 500 bin. Bir fatura geliyordu 20 milyon, 21 de taksit gitti maaşın 3 te 2 si.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Operatörler arası SMS gitmezdi. Her telefon da sms göndermez, bazıları alır ama gönderemezdi. Ericson 337 ler filan bahsettiğim.

Bahsettiğim dönemlerde kontör yoktu zaten herhalde, hazır kartlar sonra çıktı.

Ben ilk kullanmaya başladığım dönem de ( babam almıştı tabi ) kontör falan daha piyasaya çıkmamıştı .

Sonradan çıktı bu hazır kart bilmem ne olayları , 388 mı ne vardı ben de yan kılıfa takar köy ağası gibi dolanirdim ortalıkta .

Caldirip kapatmalar meşhurdu . Canım sıkıldıkça rehbere girer numaralara bakardım .
Hassas bedenim hüzün kaplandı 😥

Biz her zaman öpülüyoruz şuan bir tel olmuş 5000 milyon milyar sorgulayan yok neden almayıp protosto etmiyoruz götünde don yok giymeye elinde 5 binlik tel

Şuan operötörler faturalı hatta milete çökme peşinde vergiydi cart cürtü hazır kart güzel paket çiçek hayır dünyada faturalı abonelik yapınca 24 ay yanında o 5 binlik teleri hediye diye veriliyor ülkemizde haşırt

İhtıcaınız dışında harcamayın bir gün harcadıklarınız lazım olur :bounce:

Türkcell faturalı hatta 1000 dk 1000sms 10 gb internet 75 tl
Aynı paket türkcell faturasız da 45 tl.
Müşteri temsilcisine soruyorum cevap yok.

Önceden faturalı karlıydı şimdi fatura kerizlikmiş.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
1998 de ilk telefonumu aldığımda 25 milyon tl telefon ücreti (siemens s6) 25 milyon tl de hat ücreti (Turkcell) ödemiştim.
Esas hat ücreti adı altında ciddi öpmüşler :D

DKN

çağrılarla anlaşırdık ::sos:: bayramda seyranda telefon 2 kereden fazla çaldırılmazdı :mrgreen:

Son düzenleme:
Şimdilerde de değişen pek birşey yok. Sağolsun devlet kredi kartına taksiti yasakladı millet almaz diye ama maalesef zevklerimizden vazgeçmedik. Oparetörlerde 2 bin liralık cihazı 2750 satmaya başladı üstelikte 24 ay kalma zorunluluğu var.

Memleketimde herkes soyguncu. Maşaallah her fırsatta milleti soymaya çalılıyoruZ.
Bizlerde bu kibir ve çekememezlik olduğu sürece hep uzaktan bakacağız güzel şeylere. Hükümete kızıyoruz ama ( ben dahil ) elimize fırsat geçse bizde çalıyoruz. Muhtarından tut polisine belediye başkanına memuruna kadar.
Mayamız bozuk herhalde.

Şimdilerde de değişen pek birşey yok. Sağolsun devlet kredi kartına taksiti yasakladı millet almaz diye ama maalesef zevklerimizden vazgeçmedik. Oparetörlerde 2 bin liralık cihazı 2750 satmaya başladı üstelikte 24 ay kalma zorunluluğu var.

Memleketimde herkes soyguncu. Maşaallah her fırsatta milleti soymaya çalılıyoruZ.
Bizlerde bu kibir ve çekememezlik olduğu sürece hep uzaktan bakacağız güzel şeylere. Hükümete kızıyoruz ama ( ben dahil ) elimize fırsat geçse bizde çalıyoruz. Muhtarından tut polisine belediye başkanına memuruna kadar.
Mayamız bozuk herhalde.

Elhamdülülah çok şükür mantığı bunu gerektiriyor sanırım bu düşünce dünyadaki her bireyde vardır velhasıl bunu engeleyin caydırıcı kanun kuraları vardır uygularsın eşit şekilde herkez haddini bilir bizde kanun ceza varda uygulayan kim bindir gitsin

inş gün gelir yamahanın 125 lik scooterlarının 11k olduğu günler diye de gülerek geçebiliriz...

Ben o vakitler , teyzemin mutfakta oturup, sevgilisi ile telefonda yazisip , hatta caldir kapat karsilikli caldir kapatlarin yapildigi, aranip 1 dakika da ne denilecekse soylenildigi muhabbetleriii kisacasi kikirdemeleri dinleyen ilkokul bebesiydim.. ne merakliymisim yahu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar