1 Ay İçinde CC Yükselticem Cbr 250 Limi Yoksa İnazuma Mı

Kendi Motorumu Satıp Üstüne Para Koyucam Suzuki İnazuma'mı Yada Cbr 250 R'mı Arasında Kaldım Sizce Hangisini Seçmeliyim ? :pr:

cbr 250 süpersport seviyorsan onu al rahat biniyim bel ağrim olmasın oturuş rahat olsun diyorsan suziki ben olsam suziki alırım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbr 250 ///

Bu inazumanın hem görüntüsü hemde teknik özellikleri çok hoşuma gidiyor. Fakat bu motosiklet pek tutulmayacak gibi duruyor.

bana göre gösteriş inazuma

yok yok spor olsun cbr250

vazgeçtim naket olsun inazuma

yok yok ne işin var naketle spor olsun cbr250

vazgeçtim artçın rahat etmez inazuma olsun

vazgeçtim o daha pahalı cbr250 olsun hem aksesuar ucuz

hocam beklentin nedir ? uzun yol şehir içi ? artçı ? o da var mı ? görünüm olarak birbirinden tamamen farklı motorlar.

konu açmak sadece kafa karıştırır.. oturup sayfalarca okumanız lazım bu motorlar ile ilgili.

demem o ki bu tamami ile size bağlıı

Inazuma kadar kalıplı ve rahat, cbr250r kadar iyi(hatta çok daha iyi) giden Hyosung gt250 nakedı da bir inceleyin derim. Yakıtı azıcık fazladır ama hemen hemen aynıdır. Maksimum 4lt/100km

1-Biri naked "görünümlü",diğeri supersport "görünümlü"
2-Biri rahat,diğeri rahatsız
3-Biri aşırı çirkin,diğeri nispeten daha yakışıklı ve sexy

Birde şu var tabi,tarzınız yok mu sizin? Elmalı soda mı içsem yoksa ayvamı yesem gibi bir soru olmuş bu...

Arkama kazık girmiş gibi bir vaziyette seyahat etmeyi severim diyor isen cbr 250
yok rahat rahat konforlu seyahat severim diyor isen iNAZUMA
ki bence her türlü daha iyi bir motosiklet.

sbr

cbr 250 sadece top speed için tercih sebebi olabilir.

Arkama kazık girmiş gibi bir vaziyette seyahat etmeyi severim diyor isen cbr 250
yok rahat rahat konforlu seyahat severim diyor isen iNAZUMA
ki bence her türlü daha iyi bir motosiklet.

160 km hiç kontak kapatmadan cbr ile yol yaptım,bir günde hatta 10 saatte artçılı 450 km yol yaptım,yakında da 2000+ bir akdeniz turu yapıcam cbr la ve arkama hiç kazık girmedi :) bunu motorumu savunmak için söylemiyorum inazuma daha rahattır hatta alırken bütçem yetseydi bende uzun yol yaptığım için inzuma alabilirdim ama bütçe yetmedi BUNU SÖYLEMEMİN SEBEBİ bilmeden yapılan yorumlar yaptınmı yapmadınmı bilmem ama büyük ihtimal cbr seyahat yapmamışsın :)

Suzuki veya kawasakinin söz konusu olduğu yerde hondanın adı anılmaz. Ki böyle bir soruya verilen cevaplardan da galip olanın kim olduğu görülür. Maalesef son on yılda honda başka birşey oldu. Japonların kendini bozmayan taş gibi yerinde duran markaları suzuki ve kawasakidir. Günümüzün hondalarıyla kıyas bile edilmeleri abes olur...

türkiye şartlarında cbr 250 derim..
parca ucuz, piyasası olan motosiklet, her yerde servis var, her türlü ulaşabilirsin..
kolay satarsın, az yakarsın. biraz daha sport touring le ss cakması arasındaki motosiklet..
daha hızlıdır. daha iyi kaçar falan filan.
inazumanın aksesuar setinin fiyatı -1200 - 1300 lira..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-suzuki-gw-250-inazuma-250-aksesuar-seti-koruma-seti-orijinal-129010641/detay
aksesuar dediysek her motosiklet için lazım olan şeyler canta demiri koruma demiri filan.
parcada suzuki hondaya göre daha pahalı gelir sana.
ben alacak olsam cbr250 hyosung gtr 250 arasında secim yapardım.

İnazuma ss olsaydı hiç dusunmeden alırdım fakat senın ıcın ss yada naked olması onemlı degılse ınazuma derım fakat verıcegın para 11 bınden assagı olmucak farklı alternatıflerde dusun derım dırek bu ıkısıne atlama bence

160 km hiç kontak kapatmadan cbr ile yol yaptım,bir günde hatta 10 saatte artç
ılı 450 km yol yaptım,yakında da 2000+ bir akdeniz turu yapıcam cbr la ve arkama hiç kazık girmedi :) bunu motorumu savunmak için söylemiyorum inazuma daha rahattır hatta alırken bütçem yetseydi bende uzun yol yaptığım için inzuma alabilirdim ama bütçe yetmedi BUNU SÖYLEMEMİN SEBEBİ bilmeden yapılan yorumlar yaptınmı yapmadınmı bilmem ama büyük ihtimal cbr seyahat yapmamışsın :)

inazuma ya bin anlarsın ne dediğimi.

sym wolf 250 kullandim dedim cok iyi bunu alayim

sonra cbr 250 kullandim wow bu daha iyimis bunu alayim

sonra bir arkadasim birde inazumayi test et bak dedi yok dedim cbr alacagim
zorla suzukiye bayine goturdu beni
inazumanin ustune oturdum kullandim
Aman Allah im bu nedir nasil bir rahatlik nasil bir konfor o anda kararim degisti ve inazuma aldim

bence burda konu acana kadar gidip motorlari test etse kendisi daha iyi anliyacak
ne aradigini ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar