1.85 Boy 770mm sele küçük durur mu ?

Dostlar öncelikle herkese iyi forumlar . A1 Ehliyetim var . Boyum 1.85 , 80 kilom var . Bütçem 40 ile 70 arası aklımda 125 lik olarak benelli 125s var sele yüksekliği 770mm . Yani küçük . Ama bi yandan şöyle bakıyorum R25 inde sele yüksekliği 780mm arada 1 cm var . Altımda küçük durur mu ? Aynı şekilde cbr 125 inde boyu 795mm . 1-2 cm den büyük ya da çok küçük yorumu yapılır mı ? Farklı motor önerisi olan var mı ?

Merhaba soruna yanıt veremiyorum ama bende benzer boy ve kilo ile hero xpulse düşünüyorum. Benzer rakamlarda farklı modeller var ancak boy ve kredi kartına taksit nedeniyle sanırım hero alacağım.
2. Elde kıyaslarsan 55bin tl en düşük tutara kredi çekip lastik bakım vb. masraflarla sıfır fiyatın karta taksitli tutarına denk geliyor neredeyse.
Birde bu açıdan düşün

Ek olarak üstteki yazar arkadaşın bahsettiği site https://cycle-ergo.com/

Insteam pantolon beden ölçüsü sanırım height googledan çevirebilirsin boyunu cm den inch olarak

Son düzenleme:
xpulse sanırsam 200cc . a1 yetmiyor a2 olsa 250nk düşünüyordum fakat a1 var . Taksitli iş yapmayı sevmiyorum para bugün var yarın yok borcun altına girmeyi sevmiyorum . Yinede düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar