1,5 gün Antalya seyahati muhteşemdi

ümmet abi sen gidince tugbaya ÇOOK kızdım sseni bana az anlatmıs diye:p
ama çoook memnun oldum seni tekrar gelecek sekilde bekliyoruz... çok iyi vee çoook tatlı birisin...:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa off yemin ediyorum harikaa ümmet abii yaa bitiyorum hakkaten gezilerine heaa cok keyıflı fotoları bilee=))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumda sevdiğim insanları bir arada görmek o kadar güzel ki, Ümmet abi,
Kardeşim Serhatcım, Tubişcim anlayışlı arkadaşım ve onun biricik aşkı ...

Fazla söze gerek yok, fotoğraflar, kahvaltılar en önemlisi de siz, tek kelime ile süpersiniz :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok yok köfteci antalyaya taşınmış ondan artık bu yaz antalya gidip gelcek arkadaş :mrgreen: ama birşey dikatimi cekti bizim şirkette birtane kamyonetle bir sofor eksik cuma akşamından beri :cherry:sen anladın onu
nerden bileyim kamyonetle şöforü adam belki ev taşımaya gitmiştir hembikerem benim benzin fişlerim vaaaar:p:p:pyolda hiç denk gelmedim ben sizin şöför arkadaşa

Son düzenleme:
ümmet abi helal olsun döktürmüşsün yine, sende olmasan ülkemizin güzel şehirlerini göremeyeceğiz :rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
abi hiç durmuyorsun maşallah allah kaza bela vermesin yanı şu tubişin yanına ugramasan olmaz mı?:p:p

yakısırrr ummett abııı fb plakalııı olmasınaa dıkkatt her motorda :) sampıyon fenerrr hayırlıı yollculuklarr ummet abıı bızz sınopptan atıllaların arkadasıyızz hanı sınoopaa geldınyaa abı beraberr adaa turuu yapalarınızz abıı tekrarr hayırlı yolculuklarr :)))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nerden bileyim kamyonetle şöforü adam belki ev taşımaya gitmiştir hembikerem benim benzin fişlerim vaaaar:p:p:pyolda hiç denk gelmedim ben sizin şöför arkadaşa

koy bakayım siteye benzin fişlerinde göreyim ama bizim kayıp araba benzinli :queen:eek:na benzin alıp motora yazdırma :mrgreen::mrgreen:

Moderatör (forrap)
Çok güzel bir gezi olmuş Ümmet abi.Yüreğine sağlık..:rendeer:

Okan,Tubiş ve Ümmet abiyi aynı karelerde görmek güzel(Serhat içinde geçerli,farklı karelerde olsa)...

Bir gün hep birlikte aynı kare içersinde olmak dileği ile Tuncer :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar