1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri

CC sıkıntısı çekmezsek memnuniyetle katılırım dostum,
hedefe varmanın değil yolda olmanın keyfini sürenlerdeniz..hiç acele işlerimiz olmaz..zaten bahsetmiş olduğum güzergahı tercih nedenimiz kasabalarda ,köy kahvelerinde çay içip soluklanmak çiçeğe böceğe bakarak yol almak..
selamlar..

Sayın Kaldera otel rezervasyonu için Metin ENLİOĞLU- 0 555 8018777 nolu telefonla irtibat kurulup yaptırabilirsiniz, ayrıca cuma akşamıda fasıla yetişiyorsunuz ne güzel sağlıcakla.
teşekkürler..

hedefe varmanın değil yolda olmanın keyfini sürenlerdeniz..hiç acele işlerimiz olmaz..zaten bahsetmiş olduğum güzergahı tercih nedenimiz kasabalarda ,köy kahvelerinde çay içip soluklanmak çiçeğe böceğe bakarak yol almak..
selamlar..

teşekkürler..

Güzel mantık:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

Otelde kalıcak arkadaşlar için kişi başı 25 TL.

evet bizde bölgenin kaplıcalar tarafında kalmayı düşünüyoruz.rezervasyon yapmaya çalışacağız..Yer bulmada sıkıntı olursa çadırda kalmayı alternatife ekledik..
Cuma günü yani 1 nisanda saat 10 gibi çıkmayı düşünüyoruz 2 motor olarak herhangibir sorunumuz çıkmazsa.!..
cumadan yola çıkmayı düşünen varsa güzergah olarak ilk sayfada yazdığım şener şen in reklam filmindeki mümkünlü kasabası:p (yani taraklı ) güzergahı tercihimizdir..

güzergahınız çok güzel....

selamlar..
Aynı mantalite de olmamız sevindirici,ayrıntılar ve rezervasyon için de haberleşelim,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------

ben engin abilerin grupla geleceğim ama grupta kimler var bilmiyorum..ybr 125 le benim kahrımı çekecekler...

Haberleşiriz Ramço,

Sayın Kaldera otel rezervasyonu için Metin ENLİOĞLU- 0 555 8018777 nolu telefonla irtibat kurulup yaptırabilirsiniz, ayrıca cuma akşamıda fasıla yetişiyorsunuz ne güzel sağlıcakla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------

Sayın adanalı edindiğim bilgilere göre çadırlarımızda fert olarak elektrik kullanma durumu yok,kendi bünyenizde getirmiş olduğunuz imkanlarlardan faydalanacaksınız ama bu kamp alanında elektrik yok anlamına gelmesin, görüşmek üzere.

Arkadaşlar koca festivalde 20 oda kapasitesi kötü olmuş. tek kişi geleceğim ve cadır soğuk olur düşüncesi içerisindeyim.

Alternatif yerler yokmudur ? yakın ılıcalar nerededir bilgisi olan var ise paylaşsın lütfen.

Teşekkürler

festivale mi gidiyorsunuz uyumaya mı ? :p

herkes de bir oda pansiyon telaşıdır gidiyor. :)

festifalde zebahlare gader dance, Allana gader müzük, yarışmada gazanenlere 1 adet dogan se le çarpiiii. üşüyenlere, senin motor ne mali? benim ki glimali:queen::queen:

bilmiyorum ama belki de sabaha kadar ateş başında muhabbet, çay falan yapılır. Çadır ve uyku tulumu yeterli olur. Birde eczanelerde vücut sobası var. Poşeti çalkalayıp vücuduna yapıştırıyorsun 24 saat sıcak tutuyor.

http://www.aksuav.com.tr/index.php?...product_id=680&option=com_virtuemart&Itemid=6

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.

Dinlenmek lazım. Cadırda dinlenmek zor biraz takıntılıyımdır sabah akşam duş
almalıyım. Dinç olmalıyız değil mi yol uzun keyifle gidip keyif alıp keyifle dönmek lazım.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

almalıyım. Dinç olmalıyız değil mi yol uzun keyifle gidip keyif alıp keyifle dönmek lazım.

Ustadim bolgeyi cok iyi bilmemekle beraber yakin mesafede ilicalar mevcut diye hatirliyorum

Motosikleti
Anatoliriders yonetiminden Sayin Metin Enlioglu ile gorustum , rezervasyonlar ile kendisi ilgileniyor. Mevcut otele alternatif olarak kamp alanina 5km mesafedeki Saricakaya kaplicalarinda kalinabilecegini , kaplicalar ile otel arasinda ucretsiz servis konulacagini bildirdi.

Metin bey'e 0 555 8018777 nolu telefondan ulasarak ayrintili bilgi alabilirsiniz.

Anatoliriders yonetiminden Sayin Metin Enlioglu ile gorustum , rezervasyonlar ile kendisi ilgileniyor. Mevcut otele alternatif olarak kamp alanina 5km mesafedeki Saricakaya kaplicalarinda kalinabilecegini , kaplicalar ile otel arasinda ucretsiz servis konulacagini bildirdi.

Metin bey'e 0 555 8018777 nolu telefondan ulasarak ayrintili bilgi alabilirsiniz.

Güzel bilgi. Bende çadır işinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım şimdi.

Motosikleti
Yukaridaki mesajda yanlis bilgi vermisim kusura bakmayin. Servis kaplicalar ile kamp alani arasinda calisacakmis. Yani gecenin ilerleyen saatinde soguk havada motora binmek zorunda kalmayacakmisiz.. Kamp alanindaki otoparka motorumuzu kilitleyip sicak sicak servis ile kaplicalardaki otele gitme imkani saglamislar.

Son düzenleme:

adaşım , örnek atasözü tam uymasada ben seni anladım. :)
duş işini dert etme , kamp yeri dereboyunda sabah çimeriz ben seni keselerim :cherry:

Motosikleti
adaşım , örnek atasözü tam uymasada ben seni anladım. :)
duş işini dert etme , kamp yeri dereboyunda sabah çimeriz ben seni keselerim :cherry:

Allahim kabus gibi , sabahin korunde sakarya nehrinde birbirini keseleyen killi killi motorcular. :p :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar