0nline motor alışveriş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bn kredi kartımla internet üzerinden motorsiklet almayı düşüğnüyorum bu konuda güvenebileceğim bir site var mı acaba
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

............

Motosiklet demişsin pardon.Ben moto aksesuar sandım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle bişey yapma bence.
riske girmeye gerek yok.
git bi yerden al.

abi sen nerdesin ne gerek var buna nerdeyse her şehirde az çok bi bayii vardır motora hiç bakmadan alma derim.

yok yha dağın tepesinde oturuyorum arabamda şu anda bozuk şu anda buradan dışarı çıkamıyorum bare bi motor alayımda geze geze yazlık a kaçarım dedim ...

kardeş iyide sana motoru evine mi getirecekler.Pizza sipariş etmiyosun ki:queen:

Yahu önceden bi HIZLIİMAM vardı o geldi aklıma nerden geldiyse..
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikletler demonte vaziyette çelik kafesli kutu içinde nakledilip servislerde monte edilirler. Bu işlem motoruna göre çok basit ve kısa olabileceği gibi profesyonelce yapılması gereken ayarlar da içeren uzun bir işlem olabilir. Eğer motosikletten ve mekanik konulardan çok iyi anlıyorum dersen her şirket sana seve seve kutusunda kargo ile gönderecektir. Ama bir de garanti kartı sorunu var. Kimse kendisinin toplamadığı motor için garanti sorumluluğu almaz. En iyisi bir dolmuşa otobüse atla ve önceden ayarlamış olduğun motorunu plakalı olarak alıp "dağlarına" onunla geri dön...

Senin dağda net olduğuna göre medeniyete çok uzak sayılmazsın he:queen: İllaki en fazla 100 km uzağında bir motosiklet bayisi vardır:cat:

yaw burası ne acayip bi site ya.kimlerle tanışıoruz ya.walla hayatım fazlasıyla renklendi:p:ponline motor satışı diyo adam ya:D:D

Öyle deme Hüseyin.İnsan online alışveriş dalgasına bir bulaştı mı kendini kolay kolay çekip alamıyor o hayattan:queen:Herşeyi bu şekilde alırım diye düşünüyorsun, arkadaşta da öyle bir sorun varsa Allah yardımcısı olsun:cherry:

o nasıl bir düşünce ya internetten motosiklet satan bir yer varmı bildiğin :)

gitcen imza atcan ruhsat alcan felan pişman

almak istedikden sonra online da satarlar offline da...
dikkat online alınan motorlara online biliniyor :mrgreen:

Arkadaşlar, kredi kartının ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum. O zaman da böyle dalga geçmiştik. Hiç bir kart parçası ile alışveriş olur muymuş..?

Daha sonra internet'ten alım satım gelişmeye başladı. Bu yönteme şiddetle karşı çıkan insanların yavaş yavaş online alışveriş yapmaya başladıklarını, daha sonra da bağımlılık haline geldiğini gördük.

Daha geçenlerde adamın birisi koskoca Belçika'yı online satmıştı, hatırlarsınız. Online motosikleti bilmem ama, otomobil alım satımı dünyada şu anda yaygın.

O kadar dalga geçmeyin, 2-3 sene sonra siz de online motosiklet alırken buluverirsiniz kendinizi...!

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Benim canım da armut çekti şimdi gece vakti.
Var mı bildiğiniz bir site?

Güvenilir olsun ama.
Armut bu boru değil!!!

Kart konusunda güvenilir olmasa da olur.
Armut konusunda güvenilir olsun yeter....:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar