09.20.2025 yeni kaza ve trafik cezası

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Büyük geçmiş olsun Burak.
Sevindirici olan, sende bir durum olmaması.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Muhtemelen yanlis kisinin cantasi caldilar ondan. Bi ara tinerciler vardi, cirit atiyirlardi. Sas komandosunu oldurduler, ondan sonrs harekete gecip hepsini topladilar. Yoksa ara sokaklar onlarindi

Öldürülen SAT komandosu çok sevdiğim bir sınıf arkadaşımdı, normalde tek eli ile benim gibi 10 kişi devirebilecek bir arkadaştı, çok üzülmüştük. Taksim meydanında olmuştu olay.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Öldürülen SAT komandosu çok sevdiğim bir sınıf arkadaşımdı, normalde tek eli ile benim gibi 10 kişi devirebilecek bir arkadaştı, çok üzülmüştük. Taksim meydanında olmuştu olay.
Valla arkadan bicagi takarlar diye uzaktan uzaktan giderdim ben onlari gorunce. Uzucu olay tabi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biz Cadde'de takılırdık, 90'ların ikinci yarısı Fenerbahçe parkı içindeki Baraka'da içip içip dolmuşa atlar, Taksim'de inip Gezi Parkı'na çıkardık. Gözümüze 2-3 kişilik tinerci grubu kestirir, durup dururken adamları haşat edene kadar döver, ardından döt korkusuyla dolmuşlara geri kaçardık ve Cadde'ye geri dönerdik. Okulun verdiği stresi değişik yöntemlerle atardık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar