- Konu Yazar
Sevgili forumdaşlar...bilen bilir Taraklının gülü Hasan abimizi...bizlere yaptığı iyilikleri ağırlamaları misafirperverliği unutmadık...2 oğlunun sünneti var...böyle bir mutlu günde kendisini yalnız bırakamazdım...ben Pazar günü 12 de orda olmayı düşünmekteyim...
SÜnnet ambiansından sonra oralarda takılmak isterim biraz...Arvasi abimiz bizi gezdirir...yani 2 gr pipi için gitmiyoz...:queen:maksat hem gezi hem Hasan abiyi hatırlamış olma...
saat 09.da yemek başlıyormuş...12 de ise sünnet ambiansı...gelmek isteyenler foruma yazıversin...aslında topik açmak istemiyordum kendim gidip geleyim ama Hasan abimizi seven çoktur diye gidemeyen olsada tebrikler için bişeyler mutlak yazılır düşüncesindeyim...bu arada abimi aradım saat 01.30 muş...garibim uyandı valla...yav insan cebini kapatır...böyle densizler aramasın diye...
Avrupa Yakası her zamanki gibi...
saat 10:00 da BP leventde...10:30 de hareket...
Anadolu yakası içinse...10:30 da Leventde olunda...gerisine karışmam valla...
dediğim gibi fazla nazlanmayın kaptırıp gidelim......motorum cbf 150...ortalama hız 90-100 km...paşa paşa kafamıza göre gideriz...saygılar...
İşte Taraklı merkez...
Gelenler...
1.Ben bizzat kendim...
2.Düzceden Sereye Hoca
SÜnnet ambiansından sonra oralarda takılmak isterim biraz...Arvasi abimiz bizi gezdirir...yani 2 gr pipi için gitmiyoz...:queen:maksat hem gezi hem Hasan abiyi hatırlamış olma...
saat 09.da yemek başlıyormuş...12 de ise sünnet ambiansı...gelmek isteyenler foruma yazıversin...aslında topik açmak istemiyordum kendim gidip geleyim ama Hasan abimizi seven çoktur diye gidemeyen olsada tebrikler için bişeyler mutlak yazılır düşüncesindeyim...bu arada abimi aradım saat 01.30 muş...garibim uyandı valla...yav insan cebini kapatır...böyle densizler aramasın diye...
Avrupa Yakası her zamanki gibi...
saat 10:00 da BP leventde...10:30 de hareket...
Anadolu yakası içinse...10:30 da Leventde olunda...gerisine karışmam valla...
dediğim gibi fazla nazlanmayın kaptırıp gidelim......motorum cbf 150...ortalama hız 90-100 km...paşa paşa kafamıza göre gideriz...saygılar...
İşte Taraklı merkez...
Gelenler...
1.Ben bizzat kendim...
2.Düzceden Sereye Hoca