05 Ekim direksiyon sınavı

Dosya bugün geldi.Eksiksiz aldım.Vergi dairesine 110 lira ödedim.Ordan emniyete gittim.101 lirada oraya tosladım.10 gaymede şöförler odasında öptüler.250 lirada kurs öptü.B ehliyetim olmasına rağmen 470 liraya mal oldu.Daha sonra B ehliyetim olmasına rağmen parmak izi aldılar.Pazartesi gel ehliyetini al dediler.Tırsa tırsa trafiğe çıkmaya son....

Ben aldım dosyayı perşembe günü. Cuma saat 15:40 fln dı gittim karakola beni şu abim gönderdi dedim randevuda yoktu aldı memur dosyaları. Karşı pasaja git selamımı söyle sana başvuru formu doldursunlar dedi onada para vermedik :D 3 gün sonra gel ehlıyetını al dedi . Vay anasını bee dedim

Ben aldım dosyayı perşembe günü. Cuma saat 15:40 fln dı gittim karakola beni şu abim gönderdi dedim randevuda yoktu aldı memur dosyaları. Karşı pasaja git selamımı söyle sana başvuru formu doldursunlar dedi onada para vermedik :D 3 gün sonra gel ehlıyetını al dedi . Vay anasını bee dedim

@Nomad_41 ehliyetin hayirli olsun diyelim, bende bugun dosyayi aldim ayin 7 sinde cikarticam ins. krediyi bekliyoruz malum ogrenciyiz.

eyvallah :) Kısmetse 2 ay sonrada motoru alıyoz sonrası .. Flim gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar