05 Ekim direksiyon sınavı

Bende sınava kemerburgaz'da girdim bugün, kamyonların, tırların arasında motor kullandık
Platform bizde de yoktu.
:pr:

sen öyle kullandın bizde hem duba platform vardı , onları yaptık sonra trafiğe çıkarttılar pazartesi açıklancakmış sonuçları inşallah geçeriz

havada amma soğuk bugun ya . sabah ayazı olur bıde eldiven fln takıp gıtmek lazım

Bu sabah gırdım 7:30 da kursda bulustuk hocalarla ve üyelerle fln istanbulda kağıthane cıkısında cenderenin ordaydık bir sürü kurs alanları vardı herkez kurmuş platform duba fln çok basit di komüsyon hocalarımızda iyi hocalardı takip fln da etmedıler 8 çizdik platform gectık 3 tur yol attık bitti . Özlemısım slalom fln yapmayı :D iyi oldu yav hehehe %99.9 geçtik demıcem %100 ü vere bılırım . Bi ara şansıma müfettişler geldi ulan komüsyon hocaları bi telaşlandı fln böyle dedim dur laa kalkış yakarken sinyal fln açayım kapatayım :D

Arayıp sorma geregınde bulunmuyorum dostum sınavdan geectımmı dıye :) sıkıntı yok

cumartesi girdim pazartesi açıklanacak dediler bana sabırsızlıkla sonucu bekliyorum

bugun bende E sınıfı direksiyon sınavına girdim ve geçtim ve A2 alan arakadaşalrada vardı ve sınav sonuçları saat 5 te bende dahil olam üzre A2-B-E sınıfı sınav sonuçlırını söylediler

Banada hocam dedi aksama bellı olur dıyede belliydi yaa biz 3 kısıydık a2 ye giren zaten. komüsyon hocalarımız kafaydı adamlar arabadan oturup ızledıler takıp bıle etmedıler kaldırdık sürdük slalom fln kafamıza göre takıldık öylee zaman geçirdik 30 dakka surmesı gereken sınav böyle bi yer belırledık 4 tur at gel dedıler . 2 tur attım dedım motor çok ısındı kapattık hocalarla muhabbet ettık fln sonra 2 tur daha attık böyle bi sınavdı hani arayıp sormama gerenk duymuyorum gectımmı diye :D

ben ocak 6 da ehlietimi almıştım,, yarı otamatik bir motosiklet ile düm düz yolda gidip gelmiştim 95 almıştım , Neden 100 değil diye ona takılmıştım :queen:

1. adımı devirdik. Hayalimizde ki motor için canlıyı biriktirmeye devam :D

ben ehliyet çıkar çıkmaz alcamda salcano wolf mu yoksa yamaha ybr nin şu son çıkardığı tipteki motorun ikinci elinimi alsam karar veremedim

gonlunden hangısı gecıyorsa dostum tercihini kımseye sorma benden bı tavsıye kafan karısır sonra yazdıgın 2 modelden 1 ını onerıcektım sana ama onermıyorum cunku kafan karısmasın hangısı aklındaysa onu al

gonlunden hangısı gecıyorsa dostum tercihini kımseye sorma benden bı tavsıye kafan karısır sonra yazdıgın 2 modelden 1 ını onerıcektım sana ama onermıyorum cunku kafan karısmasın hangısı aklındaysa onu al

Hangisi aklında ise değil senin kriterlerine uyanı al sorunsuz olanı yani kafanı yormıcak seni en az üzücek motoru araştır al, yazılanlara bak yoksa aradığın bilgi yaz şöyle bir şey var görünüm olarak tabiki sor cevaplayalım ama sen , motorunu sev , ona aşık ol o zaten seni üzmez .. :rendeer:

yamaha ybr tabi iyide parasıda iyi 2 . el sorrun olabilir en iyisi sıfır almak motorda sorun çıkacaksa kendi elimden olur 2.el arızalı bişi alıp motordan soğumak istemiyorum

Son düzenleme:
Bana geçtiğimi sınav alanında söylediler. Sertifika için 10 gün beklemek gerekiyormuş. Motor, eğitim alanında kuzu gibi yatıyor, uyuz oluyorum. Ama bu kadar bekledik biraz daha bekliyeceğiz artık :)

Hangisi aklında ise değil senin kriterlerine uyanı al sorunsuz olanı yani kafanı yormıcak seni en az üzücek motoru araştır al, yazılanlara bak yoksa aradığın bilgi yaz şöyle bir şey var görünüm olarak tabiki sor cevaplayalım ama sen , motorunu sev , ona aşık ol o zaten seni üzmez .. :rendeer:

Ben ninja250 ve Fazer8 e aşığım hocam ilk adımda tabiki ninja ile güzel bi tecrubeli motor hayatına girişten sonra kısmet olursa fazer8 le gazlamaya devam Herşey hazır Ekipmandan eğitim kursuna kadar sadece kışın bitmesi kaldı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar