05:41 dk.lık Full Adrenalin

bişey daha söylemeden edemicem.
motorum çalındı 2 ay once.. insanların yarısı utana utana aslında fena olmamış ya uzerinde olseydin tarzında laflar ediolar.. bi daha almassın di mi artık fln diolar.. nedir yani bu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

gecmis olsun..

sorumsuz mu sorumsuz.. ama mantikli bir sekilde dusunursek adrenalin yasmanin cesitli yollari ve buna gore degisen bedelleri var. dolayisi ile ben rafting - bungee jumping yapayim diyen ile ben sehirde motor ile surat yapayim diyen insanlarin bünyelerinde dolaşan adrenalin miktarları farklı olacağı gibi odeyecegi bedeller de fark eder diye dusunuyorum..

secim sizin tabii ki de..

guvenli surusler dilerim..

p.s. guzel video ama hayabusa da 270 ve 300 goren videolari izleyince daha cok heyecnlanmistim..

Shakulin

bu adama motocu denmez motoru sadece alet olarak goruyor ve trafıgı hıce sayarak yapılmayacak kusurlu hareketlerı yapıyo bu adam manyak

aaaa bak vıdeo ıcın tesekkur etmeyı unutmustum kı gerı geldım tesekkurler

Son düzenleme:
Tek teker ve kırmızıda geçme hadisesi dışında bir numarası yok, onlar da numara olma özelliğini çoktan yitirmiş zaten.

Özenmeyin böyle şeylere arkadaşlar. Bir kere kamera öyle bir noktaya konmuş ki motorcu fare deliğinden geçiyormuş gibi görünüyor.

Bizim kurye arkadaşlar daha iyisini yapıyorlar, hiç değilse onların bir amacı var.

Ben işe yetişmeye çalıştığım zamanlarda 95 cm genişliğindeki motorumla öyle aralıklardan geçmek zorunda kalıyorum ki...

sen büyük motor kullanmadın herlde arkadasım.oradaki anlam arabalara o kadar yakınken gaz çekiyor artı hızlanma ve komprasör etkeninide gözden kaçırmamak lazım bu motor 95 cm olmayabılır ama 95 km yi 3.5 sn de görebılıyo fark bu olsa gerek. saol yınede yıroum için:)

Bu ve bu tarz arkadaslari pistlerde gormek isterizz...

Gecen istanbulda araba ile giderken trafik karisik yavas yavas gidiyorum sagimdam tek teker bisi gecti noluyo ya dedim tak zar zor durdu baktim hondanin cross bi modeli derken yine şahlandi teyze karsidan karsiya geciyodu kadinin korkudan yuzunun rengi degisti tam ben gidecegim yone saptim baktim oda ilerde u cekti hoopp bidaa tek teker takıldım pesine yetisebilsem 1 cift lafim olacakti ama yetisemedim. tamam kisisel zevkin belki akrobatik haraketler yapmak ama bunlar trafige kapali alanlarda yapsan ne olacak ? ? ? Milleti korkutmaya milletin caniyla oynamaya ne hakkin var ?

Bunu islemiştim walla eleman iii kullanıyo ne diyiim; tebriklerr :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her ne kadar trafik canavarı da olsa motoru güzel kullanıyor...Hakimiyet tam..Eksiksiz...

Sadece gösteri amaçlı olduğunu düşünüyorum....Tebrik ediyorum..Hakkını vermiş....Böyle binmek gerçekten heyecanlı ama sonu iyi olmak kaydıyla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar