Video :queen:
![]()
ben pazar günü çektiğim fotolar kadar ses getirecek başka ne zman foto çektim hatırlayamıyorum :queen:
foto mu video mu? :queen:
Attınmı dvd ye şahin bütün fotoları
![]()
ben pazar günü çektiğim fotolar kadar ses getirecek başka ne zman foto çektim hatırlayamıyorum :queen:
Abi senn dvd hazır bu akşm fındıklı yapalım getireyim sana ...:rendeer::cat:
Bu akşam çalışıyorum Şahinim sen çek alırım ben senden videolarıda istiyorum.:cat::rendeer:
herkese slm.ıyı eglenmişsiniz fotolar süper abiiiiii.........:cherry:
Akşam siz çekmedinizmi foto:silent:![]()
Akşam siz çekmedinizmi foto:silent:![]()
çektik ama k.çekmece sahilde motorların resimlerini çektik başka şeyleri çekemedik bakmaktan fırsat olmadı :queen::queen:
çektik ama k.çekmece sahilde motorların resimlerini çektik başka şeyleri çekemedik bakmaktan fırsat olmadı :queen::queen:
canerle görkem çektı.ama daha görmedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 PM ----------
canlı canlı:cat::queen::queen:
Canerim Trenemi bakıyordun Görkemle.:queen:
sorma canlı müzik var adam negüzel söylüyor diyorum baksana diyorum dingil hıı hıı diyo baksana bi diyorum hee diyor:
r: :queen::queen::queen: hayır bari izin ver ben bakayım :queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 PM ----------
sarışın bitane vardı hastaoldum sabah kalkamadımr:
r: ahh maaşı almadım daha ya biz buakşamda çekmecedeyiz buyrun diyorum başka bişey demiyorum
sorma canlı müzik var adam negüzel söylüyor diyorum baksana diyorum dingil hıı hıı diyo baksana bi diyorum hee diyor:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 PM ----------
r: ahh maaşı almadım daha ya biz buakşamda çekmecedeyiz buyrun diyorum başka bişey demiyorum
Bu çin çonlarda kimin:queen: