05.03.2011 şöyle bir dolandık

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
havayı c.tesi güneşli görünce kanımız bitlendi birazcık :)

sabah erken yola düştük, işte bir kaç video

[YT]2euDBDdbiig[/YT]

[YT]0fdD_s_lQfc[/YT]

[YT]fm61uhuZqOI[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

becerdim ekran haline getirmeyi linkleri

Son düzenleme:
1- Cahilliğime verin bu göynük nerede? Kaç dereceydi hava gezi günü?

2- Şu yaz gelsin artık değil mi? :) 3. bölümün tamamını izledim, içim açıldı.

3- Kameranın monte edildiği makina GSR 600 mü? Hep konuşulur ya, ilk defa dikkat ettim, alt devirlerde nazlanmayan makina kullanmak büyük keyif olsa gerek. Ben de istiyorum. :p

güzel gezi olmus gaz elciginize sağlık motor yatrma hakknda soru sormak istiyorum

1. mesela 2 kişisiniz motoru kac derece yatırıyorsunuz .
2. ben 2 senedir scooter kullanıyorum arada ibrenin gösterdigi 130 thmini 100 olan km hızla 2 kişi gidiyorum yatırdıgımı farketmiyorum ama yatırdın baya diyolar yatırırken korkmuyormusunuz motor altınızdan fırlıcak diye =)
3. yuksek hızda giderken 2 kişi oldugunuzda motor yatırdıgınızda zorlanıyormusnuz mesela 200 km hızda filan

Motosikleti
teşekkür ederim arkadaşlar,

göynük tarafı bilecek adapazarı sonrası diyebilirim, biz iznik yolu üzerinden gelip göynük istikametine döndük ve oradan mudurnu yoluna çıkıp akyazıdan otobana çıkıp geri döndük, güneşli gördüğünüz 3. video yu çekerken hava 3 derece idi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

güzel gezi olmus gaz elciginize sağlık motor yatrma hakknda soru sormak istiyorum

2 kişi motoru daha fazla yatırıyorum aslında ama derecesini çok iyi bilmiyorum, ancak eşimle birlikte kar tepeye çıkarken kendi pegimin altında ki viraj çubuğunu kırdım :)
2. ben 2 senedir scooter kullanıyorum arada ibrenin gösterdigi 130 thmini 100 olan km hızla 2 kişi gidiyorum yatırdıgımı farketmiyorum ama yatırdın baya diyolar yatırırken korkmuyormusunuz motor altınızdan fırlıcak diye =) açıkcası yolu okumayı ve hız hassasiyetin ile kullandığın lastiğin hamuru havası vs iyi ise motor altından fırlamaz, tabi mantık üzeri gidişler arabayıda yoldan çıkarır
3. yuksek hızda giderken 2 kişi oldugunuzda motor yatırdıgınızda zorlanıyormusnuz mesela 200 km hızda filan hayır :)

2 kişi motoru daha fazla yatırıyorum aslında ama derecesini çok iyi bilmiyorum, ancak eşimle birlikte kar tepeye çıkarken kendi pegimin altında ki viraj çubuğunu kırdım :)
2. ben 2 senedir scooter kullanıyorum arada ibrenin gösterdigi 130 thmini 100 olan km hızla 2 kişi gidiyorum yatırdıgımı farketmiyorum ama yatırdın baya diyolar yatırırken korkmuyormusunuz motor altınızdan fırlıcak diye =) açıkcası yolu okumayı ve hız hassasiyetin ile kullandığın lastiğin hamuru havası vs iyi ise motor altından fırlamaz, tabi mantık üzeri gidişler arabayıda yoldan çıkarır
3. yuksek hızda giderken 2 kişi oldugunuzda motor yatırdıgınızda zorlanıyormusnuz mesela 200 km hızda filan hayır :)

offff.. çok fena canım çekti.... oturdum epey uzun bir süre izledim videoları valla. bende kendi gezilerimi bundan sonra çekmeyi düşünüyorum.. evde olduğum zamanlar en azından oturup izler ve keyif alırım.. :)

teşekkür ederim arkadaşlar,

göynük tarafı bilecek adapazarı sonrası diyebilirim, biz iznik yolu üzerinden gelip göynük istikametine döndük ve oradan mudurnu yoluna çıkıp akyazıdan otobana çıkıp geri döndük, güneşli gördüğünüz 3. video yu çekerken hava 3 derece idi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

teşekür ederim .. :)

yani lastik mantık ve yol saglam olursa sıkıntı yok :cherry:

Motosikleti
Bolu göynük sanırım.

evet aynen öyle :) en doğrusunu söylediniz,

bu arada göynükte oturup keyifli bir yöresel yemeklerde yedik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

teşekür ederim .. :)

yani lastik mantık ve yol saglam olursa sıkıntı yok :cherry:

çok doğru aynen öyle, herzaman bizim ülkede yumuşak hamur tercih etmelisiniz, ve mümkünse son teknoloji çok karışımlı lastikler, yanaklar yumuşak vs gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

offff.. çok fena canım çekti.... oturdum epey uzun bir süre izledim videoları valla. bende kendi gezilerimi bundan sonra çekmeyi düşünüyorum.. evde olduğum zamanlar en azından oturup izler ve keyif alırım.. :)

youtube da labrador3473 olarak 93 tane videom var, bakabilirsiniz

offff yaa çocukluğumun geçtiği çok şirin bir ilçedir keşke biraz daha fazla görüntü yada foto olsaydı :)
paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Göynük çok güzel şirin bir ilçedir.Akşemseddin hazretlerinin yatırı göynüktedir.Ve bir tane kulesi vardır ilçenin tam ortasında çıkışı çok zahmetlidir ama görüntüsü çok güzeldir.

zafer_kulesi.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel olmuş videolar abicim sağolasın ... valal dört gözle hep böyle paylaşımlar bekliyorum..

Motosikleti
ehh ozaman birkaç resim eski geziden ekleyeyim :)

İzlemeye doyomadım resmen:cat: kameranın açısı da kusursuz olmuş eline sağlık..

Marka ve modelini sorabilirmiyim cihazın izlettiriyo namussuz:cherry:

çok sağolun tamamını izledim bir ara motora ben yön vermeye çalıştım elinize sağlık...

Motosikleti
İzlemeye doyomadım resmen:cat: kameranın açısı da kusursuz olmuş eline sağlık..

Marka ve modelini sorabilirmiyim cihazın izlettiriyo namussuz:cherry:

gopro hero HD

1 ve 2 videolar 960p de ama youtube için decode ettim
3. video tamamiyle orjinal 720p yani HD ready kalitesinde, 7 dakika toplamda 280 mb dır

Motosikleti
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Halil abim hala gsr ile geziyorsun ya :) Tekerinize sağlık, bu sene havaların geç ısınmasından dolayı hepimiz bitlendik zaten :)

Motosikleti
aynen öyle Özkancım, nasılsın iyimisin??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar