03.12.2006 Adana MT Tekir - Karboğazı Piknik Gezisi

yolu bilen arkadaşlar ::sos:: , karaisalı'dan sonra kaç km bu gideceğimiz bu yer? kulüp neler getirecek bizim neler getirmemiz gerekli?

ben ne zaman güleğe yalnız gidecek olsam eski yolu kullanırım. çift şerit asfalt yol, olmayan araç trafiği, tatlı virajlar, yeşillik, çam kokusu vs... insan otobandaki gibi sıkılmıyor yada kamyoncuların tacizlerine::eviiil:: uğramıyor(scooter tecrübelerinden)
karboğazına eski yoldan gidilse daha keyifli olmazmı???? cesaretimi bağışlayın ama sadece bir düşünce idi:p

Karboğazına giderken otobandan Çamlıyayla çıkışında çıkıp eski yola gireceğiz.Zaten eski yolun güzel kısımları da bu bolumde.

yolu bilen arkadaşlar ::sos:: , karaisalı'dan sonra kaç km bu gideceğimiz bu yer? kulüp neler getirecek bizim neler getirmemiz gerekli?

Sertac, gidecegimiz yerin Karaisalı ile alakası yok.Karboğazı'nın Adana'ya uzaklığı yaklaşık olarak 100 km'dir.

@ Makine
bizim arkadaşlarla 8-10 kişilik bir motorsiklet grubumuz var,
gezilerimizde 5-6 bayan oluyoruz fakat
aralarında sadece ben motorsikletin arka koltuğunda yer almıyorum
adanadaki bayan sürücüleri kastettim 'nerdesiniz' demekle. :)

@ Tequ
saol mali, yokluğumda yetişmişsin :)

@hayabusa_abi sanırım en geç 7 olur da seni tanıyormuyum ben ? Kaslı bir kişilik misin? :mrgreen:
@Bunrecu Önemli değil ama seni savunmak amacıyla söylemedim ki ben onu :p

@hayabusa_abi sanırım en geç 7 olur da seni tanıyormuyum ben ? Kaslı bir kişilik misin? :mrgreen:
@Bunrecu Önemli değil ama seni savunmak amacıyla söylemedim ki ben onu :p

hayabusa_abi'yi ben tanıom, sen tanımazsın :queen:

pek yakında adananın en cillop hayabusası onda olcak :wiinkk:

(bak nelerden de haberdarım bennnnnnn eheh)

Nası tanımam ya? O benim düşündüğüm kişi değil mi yoksa? şaibeye düştüm bak şimdi..

Nerede, nasıl yemek yenilecek konusuyla ilgili birşeyler yazmak istiyorum.Yemek gidilen yerde herhangi bir yerde yenilecek.Dileyen arkadaşlar kendi yemeklerini getirebilirler.Mesela evde sandviç hazırlamak gibi.
Yani, dileyen yemek işini gurupla birlikte halledebilir dileyen ise kendi yemeğini kendisi getirebilir.

sağol pazer, yarın görüşürüz deponu iyi doldur ha haracımı alcam yine :wiinkk:

Nerede, nasıl yemek yenilecek konusuyla ilgili birşeyler yazmak istiyorum.Yemek gidilen yerde herhangi bir yerde yenilecek.Dileyen arkadaşlar kendi yemeklerini getirebilirler.Mesela evde sandviç hazırlamak gibi.
Yani, dileyen yemek işini gurupla birlikte halledebilir dileyen ise kendi yemeğini kendisi getirebilir.

grupla halletmek isteyenin yapması gerekenler? yani ne bileyim ortada bir paramı toplanacak? herkes bi miktar malzeme mi getirecek.. nası yani?

@Tequ Öncelikle ordaki et lokantalarından birinde yemek yenir. Grup karboğazı gezisini yaptıktan sonra yemek faslına geçecek. Siz yanınızda birşey getirmeyebilirsiniz. Bende getirmeyecem. ORdaki bir lokantada yiyeceğiz. Sabah geldiğinizde ayrıntılı konuşuruz.

Tüm arkadaşlar lütfen 09:30'dan önce gelsin. Yol ve gidiş hakkında konuşuruz. 10 a 10 kala motorlar çalışacak. 10'da hareket.

Görüşmek üzere.

canavarımı yıkattım, zincirini yağladım. çantamı hazırladım. depoyu sabah fullerim artık. yarına görüşürüz arkadaşlar.

bu hafta bi ben gelemiorum sanırım:(
nyse birdahaki sefere artık

sabah görüşürüz arkadaşlar ii geceler

-----------------------------------

Birkaç aksaklık dışında çok güzel bir gezi oldu. Herkese gösterdiği sıcaklık ve hoş sohbeti için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar