yolu bilen arkadaşlar ::sos:: , karaisalı'dan sonra kaç km bu gideceğimiz bu yer? kulüp neler getirecek bizim neler getirmemiz gerekli?
ben ne zaman güleğe yalnız gidecek olsam eski yolu kullanırım. çift şerit asfalt yol, olmayan araç trafiği, tatlı virajlar, yeşillik, çam kokusu vs... insan otobandaki gibi sıkılmıyor yada kamyoncuların tacizlerine::eviiil:: uğramıyor(scooter tecrübelerinden)
karboğazına eski yoldan gidilse daha keyifli olmazmı???? cesaretimi bağışlayın ama sadece bir düşünce idi![]()
yolu bilen arkadaşlar ::sos:: , karaisalı'dan sonra kaç km bu gideceğimiz bu yer? kulüp neler getirecek bizim neler getirmemiz gerekli?
@hayabusa_abi sanırım en geç 7 olur da seni tanıyormuyum ben ? Kaslı bir kişilik misin? :mrgreen:
@Bunrecu Önemli değil ama seni savunmak amacıyla söylemedim ki ben onu![]()
sağol pazer, yarın görüşürüz deponu iyi doldur ha haracımı alcam yine :wiinkk:
Nerede, nasıl yemek yenilecek konusuyla ilgili birşeyler yazmak istiyorum.Yemek gidilen yerde herhangi bir yerde yenilecek.Dileyen arkadaşlar kendi yemeklerini getirebilirler.Mesela evde sandviç hazırlamak gibi.
Yani, dileyen yemek işini gurupla birlikte halledebilir dileyen ise kendi yemeğini kendisi getirebilir.
iyi gezdik, benim motosiklet bugün tam 288 km yaptı. :queen: