03-06-07 Pazar / Hayatini Kaybeden Motosiklet Tutkunlari icin Merterdeyiz

hepimiz oradayız tek yürek olacağız 'katbettiklerimizi unutmayacağız' daha fazla kayıp vermemek için haykıracağız.....

Super Moderator
güncelleme yapılmıştır arkadaşlar
bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayacağınızı umuyoruz
ve gazete ve tv lerde bu haber çıktığında inş. artık bizleride fark edeceklerdir
katılımları bekliyoruz

büyük ihtimal ''farkedin artık'' adlı şakımızın! clip ön çekiminide orada yapacağız herkezin bilgisine.....

Yaa arkadaşlar ben 4'te işten çıkıyorum. Geçte olsa gelicem demiştim ama 1 saatten fazla durmazmışsınız gibi birşey duydum. Ne diyosunuz? Gelirsem kimseyi bulamaz mıyım ????

anma töreninden sonra yol çekimleri yapacağız !1 saat zannedersem takılırız ama çok kalabalık olursa kopmalar olurmu bilmem ...

14:00 da buluşma olacak.
1 hadi iki saat orda olsanız saat 16:00 olun. Benim iş çıkışım 16:00 gelmem 17:00 olacak :(

Ortak bir slogan-mesaj oluşturduk mu? Belki insanlar merak eder sorarlar, biz de hepbir ağızdan aynı çarpıcı cümleleri söyleyebiliriz

Haftaya Pazar'a kadar bu başlığı hatırlatmak amaçlı ana sayfada gezilerin bulunduğu manşete koymamız mümkün mü acaba? Önemli bir konu ve herkesin görmesi için anasayfada sabit olsa daha iyi, en azından etkinlik yapılana kadar dursun derim.

Super Moderator
arkadaşlar evt katılımları bekliyoruz
koskoca İstanbul-MT bu kadar mı adam çıkartıyor yok mu başka gelen kimse

selam arkadaşlar..
bu arada iki ay önce ağır yaralanan arkadaşımız özenç göllücü'nün durumu nasıl uzun zamandır haber alamiyoruz.. haber alanlar geniş bir açıklama yazarsa sevinirim. ziyarete gidebiliyor muyuz?

Selam bizde geliyoruz buraki77+1. Bu arada siyah kurdela işi de önemli. Bundan sonra gövde gösterisine devam edilecek mi bir yere gitsek hep beraber işlek bir cadde üzerinden...

İyi düşünülmüş, çok anlamlı bi organizasyon ama maalesef ben orda olamıcam :pale:

Güzel bi konvoy olup, en doğru mesajı vereceğinize inanıyorum arkadaşlar, tebrikler :)

bu anlamlı organizasyonda sesimizi duyurmak adına bende orada olucam, fark edilmek için.

Super Moderator
güncelleme yapılmıştır arkadaşlar
katılımların dewamını bekliyoruz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar