03-06-07 Pazar / Hayatini Kaybeden Motosiklet Tutkunlari icin Merterdeyiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her ne olursa olsun orada olacağım.Şu ölümlü dünyada herkesin başına gelecek bir durum.Allah gecinden versin.Bu topluluk umarım sesimizi duyurmaya az da olsa katkıda bulunur.haydin dostlar hepberaber katılalım.

Arkadaşlar bu etkinliğe katılamıyacağım için üzgünüm:pr:pazar günü o saatte
yiğenimin düğünü var malesef aranızda olamıcam.Kaybettiğimiz tüm motorcu
dostlarımızı anmak ve hatırlatmak için bu etkinlikte katkısı olan tüm arkadaşlara
teşekkürler :rendeer::rendeer::rendeer:

selam arkadaşlar...TRAFİK KAZALARINDA HAYATINI KAYBEDEN TÜM DOSTLARIMIZIN GÜNAHLARI AF OLSUN MEKANLARI CENNET OLSUN...İNŞALLAH BENDE ORDAYIM +2

Aramızdan ayrılan motorcu kardeşlerimiz,gönül dostlarımız için düzenlenen bu tören gibi etkinliğe İzmirli motorcu olarak yürekten katılıyorum..Teşekkürler vefalı site..Motosiklet Türkiye..

13.15 itabarıyla ulusalkanal.com ulusal kanal'da canlı yayındayım hayatını kaybeden kardeşlerimizden bahsedeceğim.
katılım ve seyirlerinizi bekliyorum uydu ve netten izleyebilirsiniz....
14.15 yayın saati .....kadın 'sağlık 'güzellik adlı program..

Son düzenleme:
Super Moderator
evt arkadaşlar katılımları bekliyoruz
listemiz güncellenmiştir

Her ne kadar oralarda olamasamda gidecek olan ve düşünen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum umarım bu bir yıl dönümü yada gelenek haline gelecek ve sürekli tekrarlanacaktır...Bu bir vefa borcudur dostlar bizlerede dersler çıkartmak adına birer öngörü...
Vefat eden tüm motorcu kardeşlerime tanrıdan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun...

Çok iyi düşünülmüş bir etkinlik, ben olamasam da yüreğim sizinle olacak, hepinize şimdiden kolay gelsin, yitirdiğimiz arkadaşlara birkez daha saygı ve sevgilerimi sunuyor, yakınlarına sabır diliyorum ...

bende amcamın oglu ve halamın oglunu kaybettım arkadaslarımı saymıyım :salut: buyuzden bende pazar gunu sızınleyımmmmmmm:rendeer:

yaw su uye lıstesı nerde benıde dahıl edın cok cok cok rıcaaa :salut:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Büyük Bi Zevkle Gelmek isterim ama motor veya arabam yok malesef kadıköy tarafından artıcı alabilecek varsa çok sevinirim

ben de geliyorum...

(kısa msj uyarısından gına geldi forum yönetimine duyurulur)

bende amcamın oglu ve halamın oglunu kaybettım arkadaslarımı saymıyım :salut: buyuzden bende pazar gunu sızınleyımmmmmmm:rendeer:

yaw su uye lıstesı nerde benıde dahıl edın cok cok cok rıcaaa :salut:
başınız sağolsun çok acı genç yaşta iki akraba :pale:pazar günü buluşmak üzere ..........

çok istememe rağmen şu ana kadar bekledim gelmek için, malesef gelemiyorum
lütfen gönülden katılımımı kabul edin.
yüreğimiz sizinle,

hayatlarını kaybedenlerin allah rahmet eylesin.gelmeyi çok isterdim ama gelemiyorum.

Bende programımı ayarladım, bir aksilik olmaz ise geleceğim. Listeye eklerseniz sevinirim.

Not: Gelen arkadaşlar inşallah k a s k sız, korumasız gelmemeye dikkat ederler...

çok anlamlı ve güzel bir organizasyon lütfen beni de dahil ediniz artçımla birlikte orada olacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar