02 Ekim Pazar Acayüp Ve SpartacuS Belgrad Orman Gezisi

Pazarı da Böyle değerlendirdik.

Acayüp- Ama yol Süper bi yol demekki ordan sık sık girilecek... Ulan bugun keske cumartesi olsaydı...Yarın yine gelirdim. Kimkoyla girmek gerek oraya bu motor alçak kalıyor :D

[YT]2FKG3KB9g0M[/YT]

13690.jpg

13728.jpg

13759.jpg

13776.jpg

13783.jpg

13771.jpg

13813.jpg

13822.jpg

:cherry: çamurda motosiklet kullanmak gibisi yok :cherry:

Ama yol Süper bi yol demekki ordan sık sık girilecek... Ulan bugun keske cumartesi olsaydı...Yarın yine gelirdim. Kimkoyla girmek gerek oraya bu motor alçak kalıyor :D

DEJAVU :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kirlenmek Güzeldir :thumleft:

Çamur banyosu cildi güzelleştirir:flower:

Akşam evde terlikler havada uçabilir:santa:

Ama yol Süper bi yol demekki ordan sık sık girilecek... Ulan bugun keske cumartesi olsaydı...Yarın yine gelirdim. Kimkoyla girmek gerek oraya bu motor alçak kalıyor :D

DEJAVU :)

:)))

Kirlenmek Güzeldir :thumleft:

Çamur banyosu cildi güzelleştirir:flower:

Akşam evde terlikler havada uçabilir:santa:

:queen: :queen: :rendeer:

Yıkandık biz motorlarıda temizledik karnımızıda doyurduk :)

Allah Hepimizi Terliklerden Özellikle falsolularından korusun :)

Comet'in ön çamurluğuna iyi bir şey olmamış. :) Tekere yapışan taş/çamur direkt çamurluğun altında birikiyor, aralık 1 cm kadar olunca...

Eyüp abi, Mondial? :)

Ben de eğlenmek istiyorum ya, alacağım yine bir Çin malı. :)

Ben de eğlenmek istiyorum ya, alacağım yine bir Çin malı. :)

Bakma Eyüp abiye Sen alma çin min bulaşma kendısıde memnun degıl :D hahahah

Şaka şaka canavar gibi motor ama şimdilik ;)

Valahi benim Gözüm öle pek görmez camurluktu carttı curttu :) Girilecekse girilecek kaçarı yok Resmen Cros yaptık bugun :)

Leyn ben gelemedim diye mi? Hadi gittiniz, bari buraya koymayın insafsızlar. Neyse zaten ben gelsem su koyuverirdim, benim çocuğu hayatta sokmam o yollara :p

Acayüp, motor yeni geldi hemen sahara eğitimine çıkarmışsın bakıyorum. Çocuğu yeni hayatına alıştırıyorsun galiba... Bak yapma böyle şeyler. Bi arkadaştan duydum Çin malı motorlar çabuk dağılıyormuş :)

Spartacus, senin de arka amortisör patlak değildiyse bile artık iflah olmaz :)

Leyn ben gelemedim diye mi? Hadi gittiniz, bari buraya koymayın insafsızlar. Neyse zaten ben gelsem su koyuverirdim, benim çocuğu hayatta sokmam o yollara :p

Acayüp, motor yeni geldi hemen sahara eğitimine çıkarmışsın bakıyorum. Çocuğu yeni hayatına alıştırıyorsun galiba... Bak yapma böyle şeyler. Bi arkadaştan duydum Çin malı motorlar çabuk dağılıyormuş :)

Spartacus, senin de arka amortisör patlak değildiyse bile artık iflah olmaz :)

Abim yok yok Eyüp abinin motor bayağı sağlam çıktı. Ön falan kaldırıyor maşşallah :p

Benim arka amarsitörde patlak degılmiş abi baktırdım falan konusmak sanırım nasip olmadı. Suan bı sıkıntı yok. Ama sen gelseydin harbiden su koy verirdin :) Senin Aslan sokulmaz buralara. Sanada almak lazım böle orman gezileri için ufak bişi Eyüp abiyle biz düşünüyoruz bişiler hain planlarımız var katılmak istersen Eyüp abiyle bi konuş :) bu Kış Cok haraketli gececeğe benziyor. Saygılar Abi.

Benim şehir içi git gel için bir cbf150 alasım gelmiyor da değil bazen ama Eyüp beni zorla scootercı yapacağa benziyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar