abiler biz bu konuları aramızda tartışalım lütfen burası yeri deyil bir birimizi tanıyoruz ve gürüşüyoruz gerek yok burda aramızda tartışmaya saygılar :rendeer:Özer,
Burası tabiri caizse uluslararası bir forum.... Her uslup her insana uymayabilir doğal olarak.....
Genişi ne anlamda kullandın bilmiyorum ama bilmekte istemiyorum açıkçası...:cat:
Arkadaşlar motor aldığım yer plaka masrafı için benden 125 ytl ücret istedi benim zamanım bol ve küçük şehirde yaşıyorum trafik bürosunda sıra filanda olmuyor sizce kendim uğraşsam ne kadar kârlı çıkarım ?
çok gitmiş benim bildiğim 120 130 falan çıkıyor 10 20 de takipçi alsa 150 yi geçmemesi lazım
gidiyosun takipçi buluyosun bi tane . veriyosun 50 kağıt . sonra gidip geziyosun:mrgreen: onlar hallediyo herseyi![]()
gidiyosun takipçi buluyosun bi tane . veriyosun 50 kağıt . sonra gidip geziyosun:mrgreen: onlar hallediyo herseyi![]()
Para var huzur var işte:cat:
abii bende para yok ama HUZUR var :cat::cat::mrgreen::mrgreen:
Ah abiler ya, ben bu foruma üye olduktan dört beş gün geçmemişti ki aynı vilayetlerde bulunan bek çok forum üyesinin dost olduğunu anlamıştım. Genç delikanlı çabuk parlayan bir arkadaşımızın yazdığı birkaç yorum yüzünden -bağışlayın- bir ton ağız dalaşına girmişsiniz.
Kişisel girişim seminerlerinden birinde şunu anlatmışlardı:
"Bir insanın en sevdiği karşılık olumlu karşılıktır. En sevmediği karşılık ise olumsuz karşılık değildir. Herhangi bir karşılık almamasıdır. Size karşı yapılan hoşunuza gitmeyen bi davranış olduğunda, bunu yapana ne misliyle ne de başka türlü bir mukabelede bulunmayın. Psikolojik olarak daha üstün olursunuz."
O yüzden madem ki büyüksünüz. Bu genç kardeşimizden özür beklemeden onu hoş gördüğünüzü gösterin ki saygısızlık yerini mahcubiyete bıraksın. Hürmetler..