vallaha güzel iş aslında...bu işin yasal prosedürünü bi araştırmak lazım ne gibi şeyler lazım...50.000 kazan yarısı kadar hediye ver...ve 9.000 zaten kazanan kişiden alıcaklar...yani kar %100'üde geçiyo...adamlar iyi yere tezgah açmışlar...:mrgreen:[/QUOTE
Beyler,
İyi incelemediniz galiba. 5000 maksimum alınabilecek teklif sayısı. Yani eğer ihale kapanma saatinden önce 5000 teklif gelirse ihale erken kapanır. Ama kapanana kadar 1 tek teklif gelse dahi o ihale kapanıyor. Yani sonuçta ihalenin Altivi karına mı zararına mı kapanacağı belli değil. Birkaç ay önce bir DVD tek teklifle birine gitmişti. Arkasından ben 34 teklife bir Scirocco kazandım. Ürünün bana maliyeti piyasanın 3 te birine geldi.
Sonuçta orası bir işyeri. Adamlar Darülaceze diye açmamışlarsa kar etmeye çalışırlar tabi. Ama motoru kim kazanırsa kazansın karda olacak. Adı üstünde ihale işte. Herkes kazanacak diye birşey yok. Ama biri mutlaka kazanacak. (Kumarda ise biri mutlaka kazanacak diye bir kural yoktur

)Umarım kazanan o Hayabusa'yı kullanabilen biri olur.
Burda kazanmak için EN YÜKSEK BENZERSİZ TEKLİFİ vermelisiniz.yani hem en yüksek teklif olacak hemde kimse o teklifi vermemiş olacak.Biraz zor iş.:silent:
Zor ama o Hayabusa'ya mesela 8876 YTL gibi bir rakama sahip olmak için değmez mi

Ben daha önce Kawasaki ER-6 ihalesine katılmıştım. Ama Hayabusa beni aşar. Allah yeni sahibine bağışlasın