0 km hayabusa 9000 ytl

en az teklif veren olamaz en çok parayı veren alır tam tersi olsa zaten benden 50 ytl çıkar euheueheuehueheueheuheueheueheuhe

yaw ben bunu anlamıyom acaba en az teklif veren mi yoksa en çok mu

en az veya en çok teklif veren değil...şimdiye kadar verilmemiş bir teklif rakamı veren kazanıyo...yani mesela 8.334 ytl gibi ama dediğim gibi daha önce verilmemiş bir teklif olması gerek kazanman için...yani tam bi kumar...:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Her zaman kahveci kazanır :)

muahahaah "129 kere görüntülendi" 6 cevap yazıldı nasıl atlıyosunuz hemen:queen:

dün altivide görünce buraya yazayım dedim ama motorcularıda kumara alıştırmayayım dedim:D boş iş o ha rulet aynı

sitedeki teklif sayacına dikkatinizi çekmek isterim...

5.000 adet kayıt kabul edecekler..
her biri 10 ytl'den zaten 50.000 ytl sadece başvurulardan toplacaklar...(su an 1.300 adet teklife yaklaşılmış)

eh güzel para...:cat:

arkadaslar selam.sen yenı uye oldum ve yenı bı motorsıklet kullacısıyım .2 senedır kullanıyorm.
Tecrübeli olan arkadaşlardan bi isteğim var!!! ben 7 mılyar a kadar bı makıne almak istiyorm kendimi ve sizin tavsiyelerinizi duymak istiyorm....
ben uzun zamandır su hyosung 250rr a takıldım kaldım ve bununla ilgili bilginiz varsada yazadsanı çok mutlu olurum.....elbette arastırdım ama bıre bır kullacıların söyledıklerı daha etkılı olur..
ve birde BEN NE ZAMAN Bİ RACE KULLANICAM YAAAAAAA:salut: :D

acaip bir tuzak bu altivi. ben de birkaç defa PS3 için denedim şansımı da baktım olacak iş değil. adamlar niyeti bozup sıradan 100 teklif veriyorlar. ihaleyi kazanmak da tam şans işi. tek kişinin vermiş olduğu en yüksek teklife satıyorlar. yani sizin veridğiniz rakamı başka bir kişi de vermiş ise o teklif geçersiz oluyor. kazana maksimum teklif değerinin altında bir kişi tarafında verilmiş en yüksek rakam oluyor. kısaca olcak iş değil.

sitedeki teklif sayacına dikkatinizi çekmek isterim...

5.000 adet kayıt kabul edecekler..
her biri 10 ytl'den zaten 50.000 ytl sadece başvurulardan toplacaklar...(su an 1.300 adet teklife yaklaşılmış)

eh güzel para...:cat:

vallaha güzel iş aslında...bu işin yasal prosedürünü bi araştırmak lazım ne gibi şeyler lazım...50.000 kazan yarısı kadar hediye ver...ve 9.000 zaten kazanan kişiden alıcaklar...yani kar %100'üde geçiyo...adamlar iyi yere tezgah açmışlar...:mrgreen:

arkadaslar selam.sen yenı uye oldum ve yenı bı motorsıklet kullacısıyım .2 senedır kullanıyorm.
Tecrübeli olan arkadaşlardan bi isteğim var!!! ben 7 mılyar a kadar bı makıne almak istiyorm kendimi ve sizin tavsiyelerinizi duymak istiyorm....
ben uzun zamandır su hyosung 250rr a takıldım kaldım ve bununla ilgili bilginiz varsada yazadsanı çok mutlu olurum.....elbette arastırdım ama bıre bır kullacıların söyledıklerı daha etkılı olur..
ve birde BEN NE ZAMAN Bİ RACE KULLANICAM YAAAAAAA:salut: :D

hoşgeldın arkadaş ama bu sıtenınde kuralları var mesela konu içine konu açılmaz :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olayı nedir abi bu sitenin ben bişi anlamadım :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar