0 km bir gt250r mı almalı; yoksa 2.el bir cbr600f mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir cok kaynakta okuduğum bilgiler ısıgında yazıyorum /yabancı ve türk siteleri) ;
Yağ soğutmanın su soğutmadan daha iyi olduğu söyleniyor !

Yaw kusura bakma.Ben bu konuyu nasıl atlamışım.Araştırma yapmadan konuşunca böyle oluyo işte.Bütün otomobillerde su soğutma var (daha yağ soğutmalı otomobil duymadık).Ayrıca piyasada bilinen en kral motorların %99.9'u su soğutmalı.Ancak nasıl olduysa hyosung mühendisleri müthiş bir buluşla su soğutmadan daha iyi bir soğutma yöntemi bulmuşlar.Patentini de almışlardır mutlaka.Heralde çok yüksek patent ücreti istedikleri için Honda , yamaha .. gibi motosiklet üreticileri böyle bir nimetten faydalanamıyolar.Hala daha su soğutmalı motorlar üretiyolar.

temiz 2.el bi 600 f hem gider hemde sizi yolda keser.
şimdiden hayırlı olsun.

hem de sizi yolda keser ne demek yav :cyclopsan :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 PM ----------

Evet kararını FZ6 ya yönlendirmişsin.. 600F in diğer bir alternatifi ve daha maliyetsiz bir motor :) Tavsiye ederim...

B]

Eyvallah Cakalaz tercih için btün önerilerini göz önünde bulunduracağım.

geçen sene hyosung gt 250r kullandım ( çok memnun kalmıştım) busene başında gittim honda cbr 600f 2006 aldım ( 4 silindir kullanmak apayrı bir dünya ) ama birde olaya ekonomi yönünden bak. gt 250 r ile bir depo 350, 400 km giderken. honde 600f de bir depo ile 175, 225 km gide biliyorsun. bU TÜR ŞEYLERİDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR. ben şimdi tvs ye biniyorum sırf ekonomik olduğu için. şimdiden hayırlı olsun. Bana sorarsan Kawasaki 250 r bir araştır derim hatırı sayılır. :cat:

+1 dostum,ekonomık kısmınıda dusun derım.

bence tercih yaparken sadece beklentilerini ve işin maliyet kısmını göz önünde bulundurmalısın.. Çünkü; bence 2 modelde sınıfının en iyi motorları..

Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim....

İşte tercihim:

cimg0178.jpg

Arkadasım öncelikle 250 R kullanmayan bilmeyen tanımayan arkadasların saçma sapan yorumlarına aldanma.Herkes kafasına göre atıp tutuyor. Ben de Hyo kullanıyorum ve yağ değiştirmek dısında hiçbir masraf yapmıyorum!

Şimdi gelelim senin soruna ; Zaten Racing olmasa da 250 cc bir motor kullanıyosun. Yani vitesli acemiliğin hiç ama hiç yok! şimdi sana Hyo al demek mantıksızlık olur ki zaten sıfır Hyo ya 10ooo TL verilmez ! O paraya cok temiz ve yüksek model bi 6F alınabilir. Honda nın kalitesini kanıtlamıs modelleri arasında bulunan bir motor ve motor bölümünden şikayet edenler yok denecek kadar azdır.

Seçim senin ama Senin ilacın CBR 6OO F :)

Fazla söze gerek yok:cat:

600R neden? çünkü Honda hayat onda =)) güzel motor,bide temizini buldun mu pişman etmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gt 250 r iyidir ama honda 600 daha iyi tabe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar