- Motosikleti
- Dominar 250 (EX) - YBR 125 (EX) - Pcx Deluxe (EX) - Honda Shadow VT 600 (Güncel)
- Konu Yazar
Herkese selamlar başlıktada gördüğünüz gibi inşallah 2 hafta sonra 0 Dominar 250 alıcam ama aldığım bayinin servisinin ve ustasının iyi olmasını istiyorum, Malum ilk defa kendime ait bir motorum olacağı için çok dikkat etmeye çalışıyorum
İstanbul Güngörende yaşıyorum ama inanın bayinin istanbulun neresinde olduğu hiç fark etmez motorum gelince gider alırım.
Motorun siparişini internet üzerinden vermek zorundayım (Kredi kartını kullanacağım kardeşim bodrumda) Kısaca motoru teslim almak için İstanbul içi hangi bajaj bayisini tercih etmemi önerirsiniz ?
Kendinizin gidipte ikili ilişkilerde iyi olduğunu ve ustalığının iyi olduğunu düşündüğünüz bayileri söyleyip, önerebilirseniz çok sevinirim, Şimdiden teşekkür ederim saygılar...
Motorun siparişini internet üzerinden vermek zorundayım (Kredi kartını kullanacağım kardeşim bodrumda) Kısaca motoru teslim almak için İstanbul içi hangi bajaj bayisini tercih etmemi önerirsiniz ?
Kendinizin gidipte ikili ilişkilerde iyi olduğunu ve ustalığının iyi olduğunu düşündüğünüz bayileri söyleyip, önerebilirseniz çok sevinirim, Şimdiden teşekkür ederim saygılar...