0 Dominar 250 alacağım İstanbul İçi Hangi Bayiden Almamı Önerirsiniz ?

Motosikleti
Dominar 250 (EX) - YBR 125 (EX) - Pcx Deluxe (EX) - Honda Shadow VT 600 (Güncel)
Herkese selamlar başlıktada gördüğünüz gibi inşallah 2 hafta sonra 0 Dominar 250 alıcam ama aldığım bayinin servisinin ve ustasının iyi olmasını istiyorum, Malum ilk defa kendime ait bir motorum olacağı için çok dikkat etmeye çalışıyorum :) İstanbul Güngörende yaşıyorum ama inanın bayinin istanbulun neresinde olduğu hiç fark etmez motorum gelince gider alırım.

Motorun siparişini internet üzerinden vermek zorundayım (Kredi kartını kullanacağım kardeşim bodrumda) Kısaca motoru teslim almak için İstanbul içi hangi bajaj bayisini tercih etmemi önerirsiniz ?

Kendinizin gidipte ikili ilişkilerde iyi olduğunu ve ustalığının iyi olduğunu düşündüğünüz bayileri söyleyip, önerebilirseniz çok sevinirim, Şimdiden teşekkür ederim saygılar...

Alacağın bayinin sana hiçbi faydası olmaz. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyolar. Parayı verip ödemeyi yaptığın an seninle bi daha işleri yok. Ustasının iyi olmasını istiyorum demişsin. Yetkili servisleri tercih edeceksin mecburen. O yüzden herkes çok farklı öneride bulunacaktır.

Motosikleti
Dominar 250 (EX) - YBR 125 (EX) - Pcx Deluxe (EX) - Honda Shadow VT 600 (Güncel)
Evine en yakın yer neresi ise oradan.

Konuyu açmamın sebebi bu zaten hem güngörende hem bahçelievlerde yürüme mesafesinde bile yer var ama belki forumda biri çıkarda kardeşim ben şurdan falan filan aldım veya bakımıda şu yetkili serviste filan yaptım işlerini hakkıyla iyi yaptıklarını düşünüyorum filan derse bende de biraz nereye gitsem daha iyi olur fikri oluşsun diye soruyorum

Zaten daha 2 hafta var illaki tecrübelerini veya önerilerini paylaşmak isteyen biri çıkar diye düşünüyorum bekleyip görelim :)

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
baymoto kadıköy olurdu tercihim bu hususta

Motosikleti
Forza 250
Ben 2 dominarımıda Motopunto’dan aldım.Gayet memnundum verdiği hizmetlerden,ben maltepe şubesinden aldım ama sanırsam güngörende de bayileri mevcut zaten 6,7 tane bayiisi olan bi firma biraz daha kurumsala kaçtıkları için ben daha yakın hissettim hep

2 bayiyede o zaman git pazarlık yap yada kartla almaya çalış 0 faizli.zaten 2 bayi ile görüştükten sonra kararını verirsin daha samimi davranan tarafa.bide bazı bayiler servis işide yapıyor.bu durumda servis işi yapan bayiyi seçersen daha iyi olabilir

Motosikleti
Henüz yok.
2 bayiyede o zaman git pazarlık yap yada kartla almaya çalış 0 faizli.zaten 2 bayi ile görüştükten sonra kararını verirsin daha samimi davranan tarafa.bide bazı bayiler servis işide yapıyor.bu durumda servis işi yapan bayiyi seçersen daha iyi olabilir

Pazarlık yapamaz ama eşantiyon falan isteyebilir artık bayiler de kuralkan üzerinden satış yaptığı için fiyat ne ise onu ödeyip alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar