adam gençmiş mecburen adranelini ağır basıp cbr alacak adım kadar eminim:bounce:
aynen katılıyorum. r işi genç işi.. benim yaş 33, f daha cazip geliyorAmacım problemsiz ve ekonomik bir biçimde işimi görmesi, adrenalin olayını çoktan geçtik. cbf te bu istediğimi fazlası ile karşılıyor.
adam gençmiş mecburen adranelini ağır basıp cbr alacak adım kadar eminim:bounce:
gönül ister 0 km bir CBR ama para para para demiş nopolyonabicim cbr çok güzel de boy 1,87 kilo 83... yaza kadar boy 1,90 kilo 85 olacak ve tamamen boyumun uzaması duracak... yani cbr de biraz ufak mı olur bilmiyorum... ne dersiniz?:silent:
evet biraz ufak olur![]()
gönül ister 0 km bir CBR ama para para para demiş nopolyonabicim cbr çok güzel de boy 1,87 kilo 83... yaza kadar boy 1,90 kilo 85 olacak ve tamamen boyumun uzaması duracak... yani cbr de biraz ufak mı olur bilmiyorum... ne dersiniz?:silent:
ya motorun şasesi yamulmadıkça kazalı olması ( tbi ki de orjinali gibi tamir edilecek) bir sorun oluşturur mu??
peki senin boyun kaç? gidonu tutmak için (cbr da) eğilmek gerekmiyor değil mi? gerçi benim eğilmeme gerek yok da:mrgreen:
beni asıl endişelendiren konu vitesler. acemiliğimi çin malı bisan motocup100 de ve sonra da motoran 125 de attım. her ikisinin de vites küçültme pedalı vardı fakat honda da bu mevcut değil. sizce zorlanır mıyım???
abi genciz yeniyiz acemiyizher ne kadar 6 yıldır direksiyon sallasam ve çok oturaklı bir otomobil şöförü olsam da motosiklet camiasında yeniyim yani affola::utangac:::utangac:::utangac:::utangac:
bir de... ara ara alkol alan birisi olarak denge benim için çoook önemli. biliyorum bu sefer harbi saçmalıyorum ama... Hangisinle daha kolay eve varırım? cbf dediğinizi duyar gibi oldum sanki...::utangac:::utangac:::stretche
CBF150 senin motorun güle güle kullan,tepe tepe bin,CBR dar gelir sana sen CBF ile de Havran bayırını da rahat aşarsın biraz serinde çık ama:cat:
sağol abicim de... gerçekten uykum kaçıyor... cbr mı cbf mi artık hangisi kaderde varsa... cbr cılar susar gibi olsu sankimgönül diyor CBr akıl diyor Cbf... anlamadım yahu... Ne olur durmadan yazın
okumak istiyorum, sayfalar boyu yorum okumak istiyorum... :cherry: iyi ki varsınız
![]()