Şöyle deyim o zaman CBF150 c180mercedes olsa CBR125 c200 Sportcoupe olur. :queen:
c180 parçaları sefaköy araba mezalığında yedek parça dolu c200 spotcupe alıp yedek parçayı almanyadanmı ithal etcen yoksa garajından çıkarmıcanmı.:cherry:
Şöyle deyim o zaman CBF150 c180mercedes olsa CBR125 c200 Sportcoupe olur. :queen:
Durun ya ben de diyom foruma katılanları mı sayıyolar ben de bir oy atıp geliyom şimdi:queen:
Oğuz bunu senden hiç beklemezdim CBRli abin motoru koklatmıyo galiba hiç CBR daha iyi diyemedin tebrik ederim:farao:
konfor seni bozar![]()
ikisininde zevkleri daha önce de dediğim gibi ayrı ayrı bir tatyüksek hız benim için 10km/h ya 15 fark yapmaz motora zevk için binerim yani soz hıza ulaşmak için değil denge sana şöyle söyliyim sürene iksi de aynı süremeyene zor gelir orasına bişe y diyemem o şahsa bağlı diye düşünüyorum vs vs vs
ben 16 yaptım aslında bı oy hakkım daha olsa cbr a vericem de![]()
Varya aklımdan bi üyelik daha alıp cbra oy atmak geldi ama o kadar da değil
Bu arada 11 olduk![]()
şimdi 2. el cbr aldığında
büyük cclere geçmek için alınıp yeniyetmeliğin atıldığı,hor kullanılmış motorlar olduğu kulağına gelecek.
acaba alan rodajını nasıl yaptı motoru pert etmiş midir ?
bi sorunu varda mı satıyor ?
belkide ben biraz paranoyağım...
ben oyumu 0 cbf ten kullandım.yakıt konusunda daha verimli diye biliyorum.
ayrıca 0 km olması büyük avantaj.
cbr 125 ise ne biliyim ben ısınamadı.Race havası yok o motorda...biraz cüsseliysen komik kalacaktır
Varya aklımdan bi üyelik daha alıp cbra oy atmak geldi ama o kadar da değil
Bu arada 11 olduk![]()
bence r 125... ille de yamaha!
bence r 125... ille de yamaha!
Karşılaştırma yaparken en başta alınacak referans paradır arkadaşlar 0 motor ile 2 eli karşılaştıracaksanız kesinlikle 0 fiyatından düşük fiyatı olmalıdır. CBR125 her bakımdan ikinci eli ile CBF150 yle karşılaştırılabilir. İkisinin kullanım özellikleri arasında ve renkleriyle kesinlikle tek terchimdir.1500 km kullanılmış, hatasız bir motor 0km motordan üstünse bana göre tek tercih CBR 125 olur.:cat:
alternatifi yoktur demiştim ya hocam bu arkadaş konuyu tam okumamış bak.
benim gönlüm %60 cbr diyor fakat yakıt konusu yedek parçadakı pahalılık gibi konular ikileme sokuyo beni
bence bu konu kapanmıcak :mrgreen: