0 aldığım Honda Spacy Alpha ile ilk gün yolda kaldım !!

Geçen hafta Honda beylikdüzü bayiinden yeni Honda Spacy Alpha aldım. Beylikdüzünden Bakırköye iş yerime gelip motoru bıraktım. (yaklaşık 27 km yaptım) Akşam iş yerimi kapattım eve doğru yola çıktım. 2 kilometre sonra motor bir anda durdu ve bir daha çalışmadı. Gece yarısı eve kadar 2 km motoru itmek zorunda kaldım. Ertesi gün bayii arayıp durumu anlattım. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştıklarını en kısa zamanda çekici yollayıp arızayı çözeceklerini söylediler. (Bu arada yolda kalmama o kadar çok şaşırdılar ki bana acaba yanlışlıkla benzin yerine mazot mu koydunuz diye sordular:) Bir gün sonrada evimin önünden motoru alıp arızayı giderip tekrar motoru evime bıraktılar. Motorun 29. kilometrede ateşleme bobini arızalanmış ve garantiden değiştirip gönderdiler.

Başımdan geçen bu olayı sizlerle paylaşmak istedim. Honda bile olsa bazen böyle şansızlıklar olabiliyor demek ki..

Geçmiş olsun, bu işler biraz şans işi.
Ama servis ağı iyi olmayan bir firma olsaydı hayat zindan olabilirdi.

Aynen öyle. servisten çok ilgili davrandılar. Sonra tekrar arayıp sordular bir sıkıntı var mı diye

Bu tür şeyler herkesin başına gelebilir önemli olan servisin ilgilenerek sorununuzu çözmüş olması geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Arkadaşların dedikleri gibi olabilecek bir durum. Önemli olan çözüme kavuşması. 12600 km'dir bende kullanıyorum. İki kere marş basmadım daha. Kısmet işi birazda, sizi bulmuş. Bayinin şaşırması da normal. Genel anlamda sıkıntısız olması ile ünlü bi model çünkü.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Honda hayat ondacılar acilen bu başlık altına.

DKN

Bi kere olduysa bir daha olabilir. Sans isiyle uzaktan yakindan alakasi yok. Becerememisler biseyler eksik demek ki. bir yigin sey arasinda sadece bir curuk olmaz. az daha koyup nmax falan alsaydiniz keske

Honda hayat ondacılar acilen bu başlık altına.

Evet bence de bu başlık altına gelmeliler ki savundukları markanın ne kadar iyi bir marka olduğunu bir daha görebilsinler. Bu aletler kul yapısı, bozulmaz diye bir şey yok ama buradaki servisin ilgisi, sorunu çözme hızı paha biçilemez.

Servis gelip almış ürünün arkasında durmuş bu güzel bir şey, motoru çaktım gitti kendi başının çaresine bak kafasında marka servisleri de var.

honda neden honda'nın cevabı. malının arkasında duruyor adamlar.

diğer firmalar örnek almalı.

olay şu: önce kaliteli mal üreteceksin. sonra ürünün servis ağını ve servis kalitesini yükselteceksin. müşteri memnuniyetini en üst noktada tutacaksın. olay bitmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar