Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Buyrun Çin Malı Otomobiller

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    ArdaTugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2006
    Şehir
    çapa, fındıkzade
    Motosikleti
    Keeway ARN 150 cc
    ÇİN İŞKENCESİ başka bişey deil


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    saykoshey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-12R, Hayane?
    Alıntı Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenerek Avrupa'da piyasaya çıkan ilk Çin otomobili, çarpışma testinde teneke Cola kutusu gibi buruştu. Sonuç tam bir fiyasko olmasına rağmen böyle bir araca Avrupa'da trafiğe çıkış izni verilmiş olması oldukça şaşırtıcı. (www.autoshow.com.tr den)
    Bu Testler Hollanda'da yapildi, ve Hollanda dogma buyume oldugum icin bu konuda biraz yorum yapiyim dedim.

    Hemen hemen cogu AB ulkesinde crashtestlerde bir zorunluk yok. Trafik leva ve arac kurallarina gore bir aracin trafige cikmasi sadece bildigimiz sinyallere, aydinlatma lambalarina, plaka montaj yerleri, plaka aydinlatma ve cevre ve emisyon kurallara uyum saglamasi yeterlidir. Crashtest hakkinda hic birsey yok.

    Ikincilikle bu testler ANWB tarafindan yapiliyor. ANWB Hollandanin karayollari bakanligi gibi birsey, bunlarin gorevi sadece karayollari duzenlemek ve bakim yapmak, trafik'de guvenlik hakkinda hicbir alakalari bile bunu ayri bir organisasyon saglar onun ismide 3VO.

    www.anwb.nl
    www.3vo.nl

    Bu crashtestler sadece tuketiciye bir oneri ama cok iyi bir oneri cunku 0 yildiz alan arac ben bugune kadar daha hic gormedim. Tuketiciye bir oneri oldugu icin bunun baska hic bir agirligi yok.

    Ama su an AB trafik araclari hakkinda yeni bir protokol ustune calisiyor ve bu protokol 2010'dan ihtibaren devreye girecek. Bu protokol devreye girince boyle araclar yasaklanacak, yani sizin anliyacagniz cinler bu arabalari sadece 3 sene satalar ondan sonra yasaklanacak. Bu 3 sene icinden bu aracdan alirsan cok aptalca birsey olur cunku paran bosuna gider.
    HER TÜRK ASKER DOĞAR

  3. #63
    kadavra450 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2006
    Şehir
    istanbul
    ya gelsinler türkiyeye bak bakalım onların ucuzluğu kalırmı?ithal arabalar uyguladığımız vergi ile dünya zirvesine oynuyoruz arkadaşlar.
    Ho :RED
    H1 :KABUL

  4. #64
    FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Allah korusun trafik kazalarında ölüm haberleri artar valla.
    Bakkala gidip gelmeye kullanmak lazım

  5. #65

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    Bayram tatili dönüşlerinde ; aileler yok olduğu zaman...
    Ülke nüfusu ; trafik kazaları nedeniyle , 1 yıl içinde "1 milyon" düşerse ; belki bu araçların satışı iptal edilebilir...

  6. #66

    Üyelik
    29 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul
    yav bi gun kendi kendime dusunurken iyi bea cinliler motor isini bom bok etti allahtan araba isine girmediler.AMA bu topici okudukdan sonra icime bi sıkıntı dustu.Kesin arbalar teneke fln dır

  7. #67
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2005
    Motosikleti
    BMW F650FB










    http://www.zongshenauto.com/main/products.htm

    şimdi bu alınmaz mı?
    arkaya hem motor, hem kamp malzemeleri atılmaz mı?

    yabancı değil hem de... Zongshen...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

  8. #68

    Üyelik
    29 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul
    YAV ASLINDA ÇİNLİLERİ ELEŞTİRECEGİMİZE ORNEK ALSAK DAHA İYİ OLMAZMI.Adam lar kotu motu biseler yapıyor biz daha onu bile beceremiyoruz.Çinlilerin heryıl ekonomileri buyumekde bizde 50 kat yavas seyrediyoruz.

  9. #69
    HAPPY FALCON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul/şişli
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR
    mutlaka alıcı bulacaktır fakat iyi bir çin malı motosiklet fiyatı bile 5000-6000 ytl yi buluyorken arabaları cok ucuza beklemek hayal olur diye düşünüyorum.

  10. #70
    mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara&Istanbul
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    Arabanin coca cola kutusu gibin burusmasi guzel bisi aslinda ama surucuyu koruyan celik barlardan calmislar oyuzden adamin ustune burusuo Oyy oyy cin mali arabalarlan ugrascaz bide artik kopruden gecemeyiz hergun biri kalir bunlarin, yolda.

  11. #71

    Üyelik
    04 Haziran 2008

    Acizliğimize gülelim

    Alıntı goldwing35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu çinliler tam şeytan ya acayip güldüm gazoz kapagından arabalar
    Adamlar taklitte olsa bişeyler üretiyor peki biz ne yapabiliyoruz Hiç duydunmu bugüne kadar türkiyede yada dünyanın herhangi bir yerinde üzerinde made in turkey yazılı türk patentli herhangi bir otomobil yada yedek parçası Gevur yapar biz anca el bilmem nesiyle gerdeğe gireriz biz türkler anca bunu beceririz Yalanmı?

    Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YAV ASLINDA ÇİNLİLERİ ELEŞTİRECEGİMİZE ORNEK ALSAK DAHA İYİ OLMAZMI.Adam lar kotu motu biseler yapıyor biz daha onu bile beceremiyoruz.Çinlilerin heryıl ekonomileri buyumekde bizde 50 kat yavas seyrediyoruz.
    Nihayet benim gibi düşünen biri varmış, Bende yorumları okurken çin mallarını eleştirenlere gülüyordum kimi demiş gazoz kapağı kimi demiş cola kutusu gibi buruşmuş ya kardeşim güzel diyorsunda iyi yada kötü olsun adamlar sonuçta bir emek vermiş ve ortaya bişeyler çıkarmış yani kısaca adamlar ÜRETMİŞLER, Ya biz ne yapmışız bugüne kadar gitmişiz türk düşmanlarının yaptıkları arabaları yok efendim şunun torku güçlü yok efendim şunun yol tutuşu şöyle böyle yok yok yok efendim geniş iç hacim daha daha daha sinirleniyorum gerçekten yok efendim şu arabanın aerodinamik tasarıma diyecek bişey yok, bilmem yılın otomobili olmaya adaymış diyerek hem otomobilden bu denli anlayacak kadar kendimizi ustalaşmış gösterirken bi yandan da koltuklarımız kabarırcasına distrübitörlüklerden öteye gidemiyoruz, Bi tane de biz yapalım diyen YOKKKKKK anasını satayım onlar yapsın biz satalım bizim elimizden de anca gevurun yaptığını övmek gelir Yazık be Atatürkün emanet ettiği şu gençliğe

  12. #72
    E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    bluemoon hortlatmışsın topici bırakın ellemeyın 2 gune kadar tekrar tarihin tozlu sayfalarına karışır....bu lafı soyleyınce ıçım bı garip oldu

  13. #73

    Üyelik
    15 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul/Beşiktaş
    Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Cinliler önce taklitle işe başlıyolar, sonra uygun fiyatlarla piyasayı ele geçiriyolar, uyanık adamlar, TR'dan demir almaya başlayınca piyasada demir fiyatları fırladı, o kadar talepleri yüksekki karşılayacak ülke yok
    "Motosiklet Özgürlüktür."


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler