atilladan (tanrının kırbacı) kız tavlama taktikleri (denenmiştir) şahsen ben denedim

eğer sizde sevdiğiniz kıza açılamıyosanız atilla biraz taktik alın ben yaptım dün denedim kızla şuan çıkıyoruz atilla çok saol ya allaha razı olsun

:queen::queen::cherry::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer sizde sevdiğiniz kıza açılamıyosanız atilla biraz taktik alın ben yaptım dün denedim kızla şuan çıkıyoruz atilla çok saol ya allaha razı olsun

atilla abi gene dokturmus valla bende sahit oldum her dedigi cıkıyo :queen:

puhahahaha atiye bak. ati burdaki çocuklara yayarsam bu durumu senle çok dalga geçerler ula hiç gülesim yoktuuu :queen::queen::queen: :rendeer:

atilla ne hızlısın yaw:cherry::cherry::cherry:teknikleri bizede sakla yazın uygulamalı anlatırsın :queen:

adamım herzaman biliyorsun faydamız olduysa ne mutlu bana bu ara sevaba baya ihtiyacım var :queen::queen:hadi hayırlı olsun :p:p

atilla abi gene dokturmus valla bende sahit oldum her dedigi cıkıyo :queen:

ya kader örmüş ağlarını ben ne yapim :queen::queen::queen:bizdede böyle bir yetenek var işte aslında daha çok şey varda hepsini anlatır hepsini öğretirsek bizde çekici birşey kalmaz dimi:queen::queen::queen:

puhahahaha atiye bak. ati burdaki çocuklara yayarsam bu durumu senle çok dalga geçerler ula hiç gülesim yoktuuu :queen::queen::queen: :rendeer:

salak yeteneklerimi orda kullanmadım anladın sen :queen::queen::queen: eski atilla eski kimliğini geri alıcak ünvanımı kimseye bırakmam:queen:rocky nasıl gerı döndüyse bende döndüm ulan heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyytttttttt ben geliyorum yıkıl istanbul önümde diz çökmeye hazırlan :queen::queen::queen::bounce:

atilla ne hızlısın yaw:cherry::cherry::cherry:teknikleri bizede sakla yazın uygulamalı anlatırsın :queen:

okul açıcam dostum sıkma canını sen :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
kelin ilacı olsa kafasına sürermiş :queen::queen: saçları uzattın mı :cherry: :rendeer::rendeer:

kelin ilacı olsa kafasına sürermiş :queen::queen: saçları uzattın mı :cherry: :rendeer::rendeer:

benım saçım hep vardı batu hepte olacak ben istediğim sürece sen sinoptakı pisikoyla ne yaptın işleri varmı kaşıntı hala popon ne durumda iyimi onu söle tansu müdahale edecekti sana ettimi:queen::queen::queen::queen:

bc94590e0cox4tw2qg8.jpg
:p

Son düzenleme:
abi senın algoritma birbirini hiç görmemiş ve tanımamış modeller için geçerli bi tasarı..benim vermıs oldugum taktıkler birbirini tanıyan ama bir türlü duygularını açamayan modeller için geçerli uygulayan kişinin kendisine olan özgüvenini kazanmasını sağlayan bır teknık:queen::queen::queen::queen:

abi senın algoritma birbirini hiç görmemiş ve tanımamış modeller için geçerli bi tasarı..benim vermıs oldugum taktıkler birbirini tanıyan ama bir türlü duygularını açamayan modeller için geçerli uygulayan kişinin kendisine olan özgüvenini kazanmasını sağlayan bır teknık:queen::queen::queen::queen:

algoritmanı görelim... :bounce::p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Flowcart iyiymiş :queen::queen::queen:

valla boş vaktim olsa, ben de cıkarırdım bi algoritma:D:D

anaam... meslegine bak sunun.. sana menajer de cıkar burdan:queen:

BAKSEN :queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen:
valla boş vaktim olsa, ben de cıkarırdım bi algoritma:D:D

anaam... meslegine bak sunun.. sana menajer de cıkar burdan:queen:

İTALYANCAYI KAP GEL menecerim olacan :queen::queen::queen::queen: