Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Pusu Oyunu, Türk "3rd Person Shooter" oyunu...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    13 Ağustos 2005
    Şehir
    Beylerbeyi, İstanbul
    Geçenlerde bir arkadaşla Capitol'deki D&R'ı gezerken oyun reyonunda "Pusu" adındaki bir oyun dikkatimi çekti. Fiyatı 20 YTL'idi, fakat alamadım o gün bir kaç sebepten dolayı. Tabi oyun, Türk bir firma tarafından yapıldığı için bu oyunu kesinlikle destek olsun diye orjinal alacağım.
    Oyun 3TE Games tarafından yapılmış, (http://www.3tegames.com/) katıkda ve distribüsyon aşamasında da galiba Yoğurt Teknolojileri ve Cinemedya katkıda bulunmuş.
    Kısaca oyunun konusu şu şekilde özetlenmiş: "Fatih Yıldırım Nato Belçika üssünde görevli bir üsteğmendir. Fatih'in babası Refik Yıldırım Türkiye'de zihinsel konularla ilgili bilimsel araştırmalar yapan bir bilimadamıdır. Refik zihin kullanımı üzerine yaptığı bilimsel araştırmaları sırasında farkında olmadan geçmişi karanlık bir işadamı olan Fuat Erkaya ile ortaklığa girmiştir. Ancak Fatih'in, ne babasının nasıl bir proje üzerinde çalıştığından, ne de Fuat Erkaya ile olan ortaklığından haberi vardır. Birkaç gün boyunca Fatih daha önce hiç düşünmediği olaylar yaşayacak hayatı belki de kökünden değişecektir."
    Ekran görüntülerine baktım, gayet başarılı bir modelleme yapılmış oyunda. Almış olan arkadaşlar varsa ve (tabi ki) oynamış olanlar yorumlarınızı bekliyorum.
    Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
    [I]- Mustafa Kemal ATATÜRK[/I]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    devilcerkez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2005
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    BMW F650GS
    bende bekliyorum kafelerde felan hiç oynanmadı?
    Volkanyaldiz.com
    Mantık insanı ve motor sadece araç.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler