Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

kaslı vucudu olanlara soru

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul.
    Motosikleti
    Honda Shadow
    Alıntı Firebladee adlı üyeden alıntı
    shadow ben istanbul fındıkzadedeyim burada vem diye bir salon var sahibi body cilerden gürhan belki tanırsın aralıklı olsada 2 sene bu sporla uğraştım ve çok seviyorum ama vakitsizlikten devam ettiremedim inan antremandan çıktıktan sonra kendimi çok iyi hissediyordum uygun bir salon tavsiye edermisin bana yakın
    benım bildigim gurhan k.mpaşada salon actı v.e.m ide turgut isimliarkadasa devretmıştı.ben ılk body e V.E.M de baslamıştım o zamanlar hoca cem atankazanırdı .o donem vem resmen şampıyon fabrıkasıydı(abartmıyorum arastırın) yıne vem e gıdebılırsın .ben su an tekırdagdayım ama bu hafta yada onumuzdekı hafta bakırkoydekı salonumun tadılatı için geleceğim goruselım senı arkadaslarla tanıştırayım.
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul.
    Motosikleti
    Honda Shadow
    vandizel, ""hiçbirşey olmaz öle hayvan gibi kaslı herifleri görürsün etrafta hiç kıskanma onları onların yaptıgı ilaçla kas hiçbir işe yaramaz 2 günde puff diye söner ben 2 ay çalışmim sonra gene başlim benchpress de 100 kilo yaparım onlar 50 kiloyu zor kaldırır.Asla 45 dakikayı geçirme antiremanda çünkü artık vucudun çok yoruur buda vucudun için zarardır herşeyi tadında yap.Genetiğinde müsaitse arnold olursun ""
    1.lambamı bu pufff dıye sonecek.
    2.sen bench press te 100 kaldırmayı basarı olcusumu sanıyorsun?
    3.nerden bılıyorsun 50 kıloyu zor kaldırdıklarını.(10 senelık body ci bu terımlerı kullanmaz..!!)neden aynı sporu yaptıgın arkadaslarını kucumsuyorsun sonucta onlarda emek sarfedıyor..
    4."45 dakıkayı gecırme"(gecerse ne olur.) her antremanın her bolgenın calışma suresı farklıdır.dakıka sınırı koymak ne demek .tarıfelı vapur seferımı bu.!
    5.sence arnold genetıgı musaıt oldugu içinmi o vucudu yapmış? oyle bır vucud yapmaya turkıyede kımse para ayıramaz( en rakkam 100-150.000$) + antreman + beslenme .
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

  3. #23

    Üyelik
    27 Ocak 2005
    Motosikleti
    er5
    kardeşim arnold genetik harikası oldugu için o vucudu yapabilmiştir antireman programını gör adamın ne kadar öküz vari bir antireman yaptıgını görürsün bazı bölegelerini adam çalıştırmıyor bile çünkü genetik gelişmeye meyilli.
    2. Arkadaşlarımı küçümserim çünkü onlar işin kolay yanını seviyorlar amino asitleri besin takviyesini ilaçları seviyorlar profların bunlara ihtiyacı yoktur onlar sadece reklamlarda sizi kandırmak için amino aldım kas yaptım derler git yarışmanın kurallarına bak bakalım adamların nasıl vucut yapmak zorunda olduklarına geçtikleri kan testlerine öle ileri geri sallamayı biliyorsunuz tipik yurdumun insanı.
    45 dakkiyaı geçersen kardeşim protein yakımaya başlarsın enerji olarak anlıyabiliyromusun eğer protein yakmaya başlarsa vucudun gelişme seviyen optimum olmaz minumum olur minumum oluncada öle hergün hamal gibi yük kaldırırsın bende günde 40 dakka çalışarak haftada 4 gününde kas yapmış olurum.
    Ayrıca vucudumu görmek istersen hafta içi pazartesi yada salı günü suadiyedeki acedemic e uğruyabilirsin Rıza hocanın talebelerindenim Rıza hoca dünya şampiyonudur ilaç kullanmamıştır :]
    100 kilo kaldırmayı misal olarak söledim benim çalışma ağırlıgım 70 musabaka zamanı artıtırıyorum 140 a kadar.
    Ayrıca söner derken sönmez kuvvetini yitirir çünkü lifler doğal yollardan yapılmadıgı için güçsüzdürler kemikleri iyi sarmalamazlar.
    Ötüyonuz birşey bilmeden elinize alıcaksınız karaciğerinizi birgün göreceksiniz anyayı konyayı size iyilik yapmayada gelmiyor.

  4. #24

    Üyelik
    27 Ocak 2005
    Motosikleti
    er5
    O para verip aldıgınız protein tozlarının ve amino acidlerin nelerde yapıldıgı sölim isterseniz midenin bulanmazsa ve sağlık açısından ne kadar tehlikeli oldugunuda anlarsınız belki.Şimdi kutuyu elinize alın ve okuyun içerdiklerini orda şöle yazar ezilmiş codagen bu madde nedir biliyormusunuz tavuklar varya yada balıklar onların kemikleri var hani o kemikleri öğüterek oluşturulan bir tür proteindir ve sağlık açısından en büyük zarardır yani artık yiyorsunuz yiyicek endüstrisinin artıgını yiyorsunuz. o protein hiç bir yararı yoktur çünkü çabuk çözülür kanda vede yüzde 3 lük bir protein faydası vardır.o kutuların üstünde ne yazar ikinci olarak bu ürünü en iyi sütle karıştıtrarak alınız der neden der hiç düşündünüzmü kafayı çalıştırıp çünkü ürün hiçbir işe yaramıyor e adam hiçbir işe yaramayan ürünü satamaz dimi ozaman sütle karıştır iç sütdeki proteini al salak müşteride aa ben gelişiyorum ne faydalı şey 50 dolar daha verim bir kutudaha alim der aslında ordaki gelişim süt sayesindedir.Size tavsiyem birşey alıcaksınız üstünü okuyun nedir ne değildir öğrenin altınızda internet var.Aynı şeyi motordada yapıyorsunuz ordan burdan görüyorsunuz hava için alıyorsunuz hayabusaları onu bunu iki gün sonra mezarınııza çiçek götürüyorlar mantıklı haraket edin Türk toplumu gelişsin.

  5. #25

    Üyelik
    29 Nisan 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    hope 2 buy yzf r6
    shadow ben de koca.m.paşadaki yerden bahsettim zaten gürhan işi ilerletti solaryum da koydu salona gerçekten güzel oldu, yeni salonun hayırlı olsun yakın olsaydık seni tercih edebilirdim. istanbula gelince görüşelim memnun olurum benim cep 05326184608 bu arada adım cem


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler