Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bajaj’dan Yaza Özel Discover 125 ST Kampanyası

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    vladimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2007
    Motosikleti
    Honda Cbr500r
    Bajaj 125 ve 150 F'nin YBR ve CBF 150'ye bu fiyatlarıyla alternatif olabilecek motorlar olmadığını düşünüyorum. Ticari amaçla kullananlar yani onbinlerce km yapıp hurda fiyatına motoru ikinci el satanlar haricindeki kullanıcı grubu yani normal motosiklet sürücüsünü 1000 TL fark ikna etmez Bajaja geçiş yapmaya. Ticari kullanımda ise pazarı belirleyen etmenler eminim farklıdır. Yakıt tüketimindeki küsürat farkı bile tercihi etkiliyordur.
    newmoto76 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul beşiktaş
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli bektanist, benim hic bir zaman polemik ya da tartisma gibi bir maksatla forumda olmadığıma arkadaşlarım sahittirler. Ama pulsar 200 ns ile ilgili fiyat konusunda onlarca soruya cevap verdiğimi gene arkadaşlarım bilirler. Böyle oldugu halde sizin bu on yargılı degerlendirmeleriniz icin daha fazla bir sey yapamam. Ama bu sektörde tum firmalarin limit karlarla ayakta kalmaya çalıştığını bilin. Dediginiz karlarin %10 una firmalar razi. Benim soyleyebileceklerim bu kadar. Inanip inanmamak sizin ferasetinize bagli. Selamlar. ..
    Değerli ekrem ata bey kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok ürünü kötülediğim bir tane yazımı yazın eyvallah diyeceğim. ürünle ilgili konuşmadım kuralkanla tanışmam milletin aksine 2000 li yıllarda başlar ilk Kanuni Seyhan 301 iki zamanlı motoru almam sayesinde.
    ben tabi alman bir makina aldığımı sanırken çinliyi benle tanıştırmışlar.
    olabilir sonuçta Mz çindede üretilebilir.
    ilk sorunu şanzımanın 1/3 dişlisinde yaşadım yağ kaçırması silindirin meme yapması karbüratörünün arızalanması bu gibi sorunlar.
    gene suçlamadım sonuçta hareket eden makina arıza vericektir.
    neyse tanıdığım kişiler sayesinde sorunumu çözdüm şanzımanın tüm parçalarını orjinal almanyadan getirerek değiştirdim tek uymayan dişli miliydi onuda değiştirdim. karbüratör sizin sitenizdeki çin ve yan sanayi idi orjinal bing karbüratörü gene almanyadan getirttim. bir motor parası harcadım diyebiliriz.
    bu sorunlardan kesinlikle kuralkanı suçlamadım.

    bajaj pulsar 200 ns için yazdığım yazılar bellidir fiyat yüksek 200cc için fakat vaadettiği sonuçlara ulaşabiliyorsa verilebilir bir rakam.
    1 litre ile 50 km şehir içi kullanım
    1 litre ile 60 km şehir dışı kullanım
    sonuçta kullanıcının cebine yansıyacak.

    fakat sonra bajajın sitesinde gördüğüm fiyat sayesinde yok artık dedim bu kadarda değildir çünkü benim gördüğüm bayi fiyatı yani prakende satış fiyatı bu işin toptancısı dağıtıcısı elbetteki bu fiyatlardan almıyor. o yüzden rakamın korkunç olduğunu belirttim kuralkanı bu yönde eleştiriyorum. keşke piyasaya soktuğunuz ürünün fiyatını daha makul seçeneklerle piyasaya sokabilirdiniz gene kazanırdınız hemde piyasaya hakim olurdunuz.
    bu şirketinizin seçimi. bu son yazım bende sıkıldım alan menmun satan menmun diyebilenler var ben pekde müptelası sayılmam mademki bu şekilde olmaları hoşlarına gidiyor devam edin ne diyeyim.

    şunuda yazayım farklı bir sektördeyim fakat hindistana uzak değilim ARCELORMİTTAL....
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

  3. #23

    Üyelik
    21 Haziran 2015
    Motosikleti
    honda cbf 150
    http://www.kadikoykurye1.com
    bu alcama sağlam ybr alırım fiyatı iddalı deyil.satarken para etmiyor ama ybr öylemi


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)