MT Fitness-Vücut Geliştirmeyle İlgilenenler (Koca Oğlanlar)

Selam arkadaşlar hem motor tutkunu olup hemde fitnessla ilgilenenler olarak burada toplanalım,bilgi alışverişinde bulunalım,memelerimizin resimlerini paylaşalım istedim.:queen:

Bakalım kimler var bu sporla uğraşanlar?

Ben hep ilgili oldum bu spora ama vakit imkan iş vs derken çok yapamadım.

Taze olarak yeniden başladım sayılır.

Çok bilgiye ihtiyacım, var çok :) Şuanda hangi motorla başlasam başlıkları gibi şeyler sormak istiyorum :queen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başlangıç aşaması şöyle oluyor herhalde Alicim,

http://i.imgur.com/3TYB30u.jpg

Birde Vücut geliştirmenin göbek kısmında ben yardımcı olabilirim :p

Bu konu üzerine bilgisi olmayan yokki. Çevir yoldan 10 kişi en az 9 u uzman kesilir :cherry:

Ya ben bi hata yapıp Jatomiye yazıldım hocalar daha çok karı kız peşinde dolanıyor kimse ilgilenmiyor :)

İlgilenmelerini istersen 3 özel ders sadece 99TL :queen:

Bende kendim araştırmaya yöneldim aslında iyide oldu baya bilgi topluyorum

Şöyle bir programa başladım

Benim hoca işte bu :) http://www.bodybuilding.com/fun/shortcut-to-size.html

Bodyforumları gezersen her konuda bilgi sahibi olursun zaten.Unutmamak gerekir çoğu hocanın söylediği şey yüzde 60 beslenme,yüzde 40 antreman

sabır işi beslenme işi belli bir zamandan sonra bağımlılık yapıyor zaten..
ben kick box la başladım 6 yıldan sonra body ve kick box ikilisiyle devam..
kilon varsa spining filan iyi gelir..
bunun yanın da crossfit te iyi bir antreman ama zordur...
en önemlisi sabır :) ve beslenme yumurta yemeyi ihmal etme..
ilaçta kullanma

spor salonuna ben de gidiyorum buna ilk cbü nün salonda başladım şuan özel bir yere gidiyorum bu iş sabır işi yemek önemli bu konuda daha et ürünlerine protein bakımından zengin besinlere yöneliceksin ilaç işine gelince 1 gram bile alma kesinlikle bizim salonda bir daha ayı var :) doping+protein alıyor ama insan mı dersen değil insanlıktan çıkmış ha şöyle bir konu daha var ilaç ritim bozukluğu, sinir hastalıkları, ellerde titreme gibi sorunlar çıkartıyor zararları daha var mı dersen vardır çünkü kimyasal madde sonuçta 10 gramlık ilaçta 100 gram protein oluyor

Yaklaşık 2 yıldır fitnessla ilgilenmeme rağmen bu konuyu şimdi gördüm :)
spor salonuna ben de gidiyorum buna ilk cbü nün salonda başladım şuan özel bir yere gidiyorum bu iş sabır işi yemek önemli bu konuda daha et ürünlerine protein bakımından zengin besinlere yöneliceksin ilaç işine gelince 1 gram bile alma kesinlikle bizim salonda bir daha ayı var :) doping+protein alıyor ama insan mı dersen değil insanlıktan çıkmış ha şöyle bir konu daha var ilaç ritim bozukluğu, sinir hastalıkları, ellerde titreme gibi sorunlar çıkartıyor zararları daha var mı dersen vardır çünkü kimyasal madde sonuçta 10 gramlık ilaçta 100 gram protein oluyor

Bu konuda aşırı aşırı inanılmaz bilgi kirliliği var.
İlaçtan kastınız protein tozları ve aminoasitleri de kapsıyorsa orada yanlış bilgilendirme var. Türkiye bu konuda oldukça tutucu.
Whey protein tozları peynir altı suyunun kalitesine göre birkaç kez damıtılarak toz haline getirilip aromalandırılmasıyla üretilir.
"İlaç" olma ile en ufak bir bağlantısı yoktur, hiçbir anabolizan ve hormon içermez, doğaldır. Marketlerdeki elinizi atacağınız herhangi şeker yağ vs. içeren üründen %90 daha sağlıklı ve zararsızdır.
10 gramlık protein tozunda 100 gram protein olması imkansızdır, piyasada böyle bir ürün de yoktur. Şu an en yüksek protein oranına sahip tozlar isolate olan yani en fazla damıtılmış şeker ve yağdan arındırılmış tozlardır. Örnek vermek gerekirse, Dymatize Iso 100, Ultimate Whey Prostar. Bunların protein oranı 100gramda %80 ve %83.30 dur. Ben 2 yıldır bu sporu yapıyorum, ve başladığımdan beri protein tozu ve aminoasit kullanıyorum. Düzenli olarak check-inlerimi yaptırıyorum. Şu anda tüm değerlerim olması gereken aralıkta. Hiçbiri ne altta ne üstte. "Bunlar zararlı" diyip evinde akşamları cips kola içen, düzensiz beslenen adamdan çok çok daha sağlıklıyım.

Asıl ilaçlar, steroidler hormonlar ve diğer anabolizanlardır.
Steroidler vücuda iğne yoluyla alınır. Vücudun testosteron seviyesi inanılmaz seviyelere çıkar ve vücut aşırı anabolik hale geçer. Kas yapımı inanılmaz şekilde hızlanır. Ne güzel geliyor kulağa değil mi :)
Gelelim zottirik kısmına. Steroid kullanımı sonucunda vücuda hazır testosteron verildiği için, vücut "Hazır testosteron geliyor ben artık üretmiyorum" diyip tembelleşiyor ve testosteron üretimi hızla azalıyor. Bu yüzden steroid kürüne girildiği zaman sürekli testosteronla desteklenmek zorundadır.
Bunun yanında kalbin aşırı büyümesine neden olur. Kalp atımı hızlanır. Bunun neyin riski olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Karaciğer ve böbreklerde zamanla kitleler oluşur, ve aşırı yorulmasından dolayı zamanla yetmezlikler ortaya çıkar.

Yaklaşık 2 yıldır fitnessla ilgilenmeme rağmen bu konuyu şimdi gördüm :)

Bu konuda aşırı aşırı inanılmaz bilgi kirliliği var.
İlaçtan kastınız protein tozları ve aminoasitleri de kapsıyorsa orada yanlış bilgilendirme var. Türkiye bu konuda oldukça tutucu.
Whey protein tozları peynir altı suyunun kalitesine göre birkaç kez damıtılarak toz haline getirilip aromalandırılmasıyla üretilir.
"İlaç" olma ile en ufak bir bağlantısı yoktur, hiçbir anabolizan ve hormon içermez, doğaldır. Marketlerdeki elinizi atacağınız herhangi şeker yağ vs. içeren üründen %90 daha sağlıklı ve zararsızdır.
10 gramlık protein tozunda 100 gram protein olması imkansızdır, piyasada böyle bir ürün de yoktur. Şu an en yüksek protein oranına sahip tozlar isolate olan yani en fazla damıtılmış şeker ve yağdan arındırılmış tozlardır. Örnek vermek gerekirse, Dymatize Iso 100, Ultimate Whey Prostar. Bunların protein oranı 100gramda %80 ve %83.30 dur. Ben 2 yıldır bu sporu yapıyorum, ve başladığımdan beri protein tozu ve aminoasit kullanıyorum. Düzenli olarak check-inlerimi yaptırıyorum. Şu anda tüm değerlerim olması gereken aralıkta. Hiçbiri ne altta ne üstte. "Bunlar zararlı" diyip evinde akşamları cips kola içen, düzensiz beslenen adamdan çok çok daha sağlıklıyım.

Asıl ilaçlar, steroidler hormonlar ve diğer anabolizanlardır.
Steroidler vücuda iğne yoluyla alınır. Vücudun testosteron seviyesi inanılmaz seviyelere çıkar ve vücut aşırı anabolik hale geçer. Kas yapımı inanılmaz şekilde hızlanır. Ne güzel geliyor kulağa değil mi :)
Gelelim zottirik kısmına. Steroid kullanımı sonucunda vücuda hazır testosteron verildiği için, vücut "Hazır testosteron geliyor ben artık üretmiyorum" diyip tembelleşiyor ve testosteron üretimi hızla azalıyor. Bu yüzden steroid kürüne girildiği zaman sürekli testosteronla desteklenmek zorundadır.
Bunun yanında kalbin aşırı büyümesine neden olur. Kalp atımı hızlanır. Bunun neyin riski olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Karaciğer ve böbreklerde zamanla kitleler oluşur, ve aşırı yorulmasından dolayı zamanla yetmezlikler ortaya çıkar.
özür dilerim benim dediğim olay anabolik steroid cahilliğim kusuruna bakmayın :)

bakırköy'e yakınsan istediğin gibi diet yada antreman programı ayarlayabilirim . bilgim olduğu kadar da cevaplayabilirim 1. kademe antrenörüm ...

Bodyforumları gezersen her konuda bilgi sahibi olursun zaten.Unutmamak gerekir çoğu hocanın söylediği şey yüzde 60 beslenme,yüzde 40 antreman

bu kadar , geniş bir omuz sadece 1 yılda oluyor tozlarla , yumul peynıre yumurtaya yagsız makarna pılava 2 saat sonra vur 1.5 saat sağlam cardıo 3 ayda degısımler baslar

OFG

Benide ekle listeye, bir erkek fiziğine dikkat etmeli değil mi ? ^^

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de bir yıl oldu, gym'e yazılalı. Bir yılda 25 yıl kıç üstünde oturup spor yapmamış bir yapıdan, baya atletik bir vücut yapısına geçtim.

Şu aralar da split program body building'den powerlifting'e geçiş aşamasındayım :p. Arada crossfit ve cardio günleri de var. Ama motosikletteki cc yükseltmek isteği gibi sürekli yetmeme hissiyle 1 rm kiloyu daha yukarı taşıma, yağ oranını daha da azaltma amacıyla devam ediyoruz :).

Esneklik amaçlı egzersizlere de başlayacağım, amacım görselden çok fonksiyonel olması. Zaten görsellik kendiliğinden geliyor.

eod

2 sene yaptım. ara vererek yaptım ve bu yüzden ciddi bir kitle artışım olmadı.
bunun yerine daha formda kalacağımı düşündüğüm dövüş sporlarına merak saldım. kickbox ile ilgileniyorum , gerektiği kadar ağırlık çalışıyorum.
doğru beslenme , iyi dinlenme , düzenli antrenman bu işin temelidir
184cm / 85kg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar