03.09.2008 çarşamba akşamı saat 8:30 ta kaza

Sultan Ahmet Toplaş'masında Suzuki yusuf Yolda Gelirken Arabayla kafa kafaya girmiş.. ambulansla bakırköy devlet hastanesine kaldırılan arkadasımızın durumu iyi 2 gün içersinde aramızda olur inşlh ( bu arada suçlu 1 ci derecede karşı taraftaki araba sürücüsünün dikkatsizliğinden) ( ben yusuf'un yakın arkadasıyım bu arada )

Sultan Ahmet Toplaş'masında Suzuki yusuf Yolda Gelirken Arabayla kafa kafaya girmiş.. ambulansla bakırköy devlet hastanesine kaldırılan arkadasımızın durumu iyi 2 gün içersinde aramızda olur inşlh ( bu arada suçlu 1 ci derecede karşı taraftaki araba sürücüsünün dikkatsizliğinden) ( ben yusuf'un yakın arkadasıyım bu arada )

kardes cok cok gecmiş olsun ya simdi girdim foruma sok oldum resmen gelişmelerden haerdar ederseniz cok seviniriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun acıl sıfalar bıran once sağlığına kvusması dıleğıyle...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Çok geçmiş olsun. Kafa kafaya olması kötü ama inşallah dediğin gibi hafif atlatmıştır ve kısa sürede iyileşir. Lütfen gelişmelerden haberdar edin.

Geçmiş olsun Yusuf bizde Hikmet le merak ettik seni ya dedik sattı falan günahını almışız demekki inş. en kısa zamanda toparlarsın.:rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş oLsun Tez Zamanda ŞifaLAr ve Tez Zamanda Motoruna DönMen DiLeğiyLe...

GEçmiş Olsun en yakın zamanda ileşmesi dilegiyle.:rendeer:

Hay Allah en son duyulmasını istediğimiz haberler.Geçmiş olsun,Allah şifa versin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yusuf kardeşimize büyük geçmiş olsun,ucuz atlatması sevindirici yanına gidip gelenler gelişmeleri buraya yazarlarsa,bizde takip etmiş oluruz.

offf ya...
geçmiş olsun yusuf umarım iyisindir. en kötü kazan bu olur inşallah...
yusufun telefonunu bilen varsa bana özelden yazabilirmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar