Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İstanbul Park'ın suyunu keserim

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2007
    Şehir
    karaman
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı flying hellfish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ulkede neden hep insanlar ve genellikle sporcular kendilerini ispatladiktan sonra sahiplenirler? Birileri de bu insanlar calisip cabalarken ellerniden tutsa keske.
    hah o dediğin bu ülkede yok bu arada neyini kesersen kes adamın umrunda olmaz elektrik su telefon bunlar cocuk oyuncagı gerekirse adam dava açar ve büyük ihtimalle kazanır boş versene sen rezil bari olma
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

    bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    Elektrigini kesecekmiş??? suyunu kesecekmiş ???. hava kesersin

    Böyle yanlış konuşmalar yapsalarda en azından Kenana yeni yeni sahip çıktıklarını gösteriyor. Beyinlerine yeni yeni oksijen gitmeye başladı demek. hiç yoktan iyidir.

  3. #23
    kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul/AVCILAR
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    bir çin atasözü derki;

    MANGO YENATOKİ TOYOKO NOMBAKİ
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

  4. #24

    Üyelik
    03 Ağustos 2007
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir çin atasözü derki;

    MANGO YENATOKİ TOYOKO NOMBAKİ


    Katılıyorum.

    Bu ülkede boş laflara inanmadığım gibi vaatlere de inanmam. Bunu kağıt üzerinde değil görsel olarak aktif yapsalar ancak öyle inanabilirim.
    [COLOR="Red"]MOTOSİKLETİ FARK EDİN.
    HAYATIMIZI KORUYUN.
    600RR[/COLOR]

  5. #25
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Yollarda...
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir çin atasözü derki;

    MANGO YENATOKİ TOYOKO NOMBAKİ
    Japon atasözü o ama





  6. #26
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Geçde olsa Kenan Sofuoğlu'nun farkına vardılar.


    Basından haberler...

    Sofuoğlu, Başbakan Erdoğan'a Kaskını Hediye Etti

    Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası'nda Sezonun Bitimine 3 Yarış Kala Şampiyonluğunu İlan Eden Kenan Sofuoğlu, AK Parti Mkyk Toplantısı Öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Yarışmada Kullandığı Kaskı Hediye Etti.

    Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası'nda sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, AK Parti MKYK toplantısı öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yarışmada kullandığı kaskı hediye etti.

    Erdoğan, Kenan Sofuoğlu'nu başarısından dolayı tebrik ederken, şöyle konuştu:

    ''Kaskta gördüğünüz gibi ay yıldız var. Bize, ilk dünya şampiyonluğunu ülkemize kazandırdığı için çalışma arkadaşlarım, MKYK ve milletim adına Kenan'ı tebrik ediyorum. Kenan, formula pistinde daha önce bir gösteri yapmıştı. Kendisine bu tür başarıları istediğimizi söylemiştik. Ama kendisi çok daha kısa sürede bize böyle bir başarıyı getirdi. Daha 3 tur varken İngiltere'de işi bitirdi. Kendisini tebrik ediyorum.'
    Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu Adapazarı'nda

    Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası'nda Sezonun Bitimine 3 Yarış Kala Şampiyonluğunu İlan Eden Kenan Sofuoğlu, Memleketi Adapazarı'nda Coşkuyla Karşılandı.

    Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası'nda sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, memleketi Adapazarı'nda coşkuyla karşılandı.

    Dünya şampiyonu Sofuoğlu'nu AK Parti Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar ve motorcu arkadaşları, TEM Otoyolu Arifiye gişelerinde karşıladı. Sofuoğlu'na İl Başkanı Alemdar bir altın hediye etti. Arkadaşları, Kenan Sofuoğlu'nu omuzlarına alarak havaya fırlattı.

    Daha sonra Kenan Sofuoğlu, motosiklete binerek konvoyla birlikte şehre girdi. Atatürk Bulvarı'nda şehir turu atan Kenan Sofuoğlu'na Adapazarlılar büyük ilgi gösterdiler. Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde Kenan Sofuoğlu için şölen düzenlendi. AKM önünde arkadaşlarının yaktığı havai fişeğin koluna çarpması sonucu Sofuoğlu küçük bir kaza geçirdi. Sofuoğlu, yaralanmamak için ateşin bulunduğu alandan kaçtı. Sofuoğlu burada Sakaryaspor forması giydi. Ardından Sofuoğlu'nun motorcu arkadaşları kısa bir şov

    yaptı.

    Çok mutlu olduğunu söyleyen Sofuoğlu, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

    Kenan Sofuoğlu'nun Basın Toplantısı

    Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonasını Sezonun Bitimine Üç Yarış Kala Şampiyonluğunu İlan Eden Kenan Sofuoğlu, Türkiye'de Gördüğü İlginin Kendisini Çok Mutlu Ettiğini Söyledi.

    Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonasını sezonun bitimine üç yarış kala şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, Türkiye'de gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

    İngiltere'de Dünya Şampiyonluğu'nu ilan ederek dün Türkiye'ye gelen Kenan Sofuoğlu, bugün Çırağan Sarayı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve Adapazarı Belediye Başkanı Aziz Duran da hazır bulundu.

    Dünya Supersport Şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, basın toplantısı için salona girince ayakta alkışlandı.

    İlk olarak söz alan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Kenan Sofuoğlu'nu başarısından dolayı tebrik ederek, "Tüm kuruluşların gurur ve onur duyduğu günler vardır. Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun günü de bugündür. Bunun için Kenan Sofuoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum. Kenan, çok meşakkatli bir süreç sonunda bu başarıyı elde etti. Kenan, üç şeye sahip. Bunlar; cesaret, maharet ve kabiliyet. Onu bu cesaret, maharet ve kabiliyeti buraya getirdi. Bizim yaptığımız ise ona biraz katkıda

    bulunmak, arkasında olmaktı" dedi.

    Daha sonra konuşan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da ilk özerkleştirilen federasyonun Motosiklet Federasyonu olduğunu hatırlatarak, "Bu kadar kısa sürede Kenan gibi bir sporcunun yeşermesini sağlamak ve Moto GP gibi büyük bir organizasyonu Türkiye'ye getirdikleri için Türkiye Motosiklet Federasyonu'na teşekkür ediyorum" dedi.

    Kenan'ın daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirten Mehmet Atalay, "Kenan, daha büyük başarılara imza atacak. Nasıl Hakan Şükür'ü ya da Hamza Yerlikaya'yı tüm dünya tanıyorsa Kenan'ı da tüm dünya tanıyacak. Biz de devlet olarak Kenan'ı sonuna kadar destekleyeceğimizin sözünü burada veriyorum'' diye konuştu.

    Kenan Sofuoğlu ise başarısının ardından Türkiye'de bu kadar çok karşılanacağını hiç tahmin etmediğini ifade ederek, "Gelmeden önce kafamda şu soru vardı; Acaba Türkiye beni duyacak mı? Kendi ülkemde nasıl karşılanacağım ? Ama şimdi anlıyorum Ülkem başarılarımın farkında. Bundan mutluyum" dedi.

    Avrupa'da kendisinin Supersport Şampiyonluğu'na ulaşmasına inanılmaz olarak bakıldığını belirten Sofuoğlu, "Avrupa'da herkes yaptığım şeye inanılmaz gözüyle bakıyor. 80 milyon nüfusa yakın bir ülkede hiç yarışçı çıkmamış ve bir yarışçı çıkıp bütün yarışları kazanıyor ve şampiyonluğunu 3 yarış önceden ilan ediyor. En tecrübeli yarışçılar bana,'Sen yaptığın şeyin farkında değilsin' dediler. Benim için her şeyden önemli olan, ülkemde bunun fark edilmesiydi. Ama burada gördüm ki, ülkem bunun farkında'' diye

    konuştu.

    Şampiyon olmayı çok istediğini vurgulayan Kenan Sofuoğlu, "Şampiyonluğu önceden de kafama koymuştum. Çok istiyordum. Bunun için sakat olmama rağmen bırakmadım. Çünkü iki maç bıraksaydım şimdi burada olamazdım. O yüzden devam ettim. Yarışları kazandıkça artık sakatlığımı hissetmedim bile" dedi.

    Motor sporlarında pilotun önemine dikkat çeken Sofuoğlu, "Motor yarışları öyle bir şeydir ki, takım her ne olursa olsun yarışı kazanırsanız sizin marşınız çalar. Ben yarıştığım takım ne olursa olsun yarışı ben kazandığımda İstiklal Marşı çalar. Hollanda takımında çalışıyorsam Hollanda ülkesi adına yarıştığım anlamına gelmiyor" şeklinde konuştu.

    Şampiyon olmasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aramasına takım menajerinin ve yabancıların inanamadığını kaydeden Sofuoğlu, şunları söyledi:

    "Yarış bittiğinde takım menajerim geldi ve 'Başbakan seni arıyor' dedi. Başbakan ile görüşmemden sonra menajer bana 'Biz, altı yıldır Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu çıkarıyoruz ve 13 yıldan beri de en başarılı takımız. Bizi bırak Başbakan'ı Motosiklet Federasyou Başkanı bile aramadı' dedi".

    Kenan Sofuoğlu, kendisinin İstanbul Park'ta antrenman yapıp yapmadığının sorulması üzerine ise "İstanbul Park'ta antrenman gibi bir imkanım olmadı. Yanlızca bir kez gösteri yaptığım pistle ilgili takımımdaki İtalyan arkadaşımdan bilgi alıyorum. Bu da çok kötü bir durum. Sizin ülkeniz bir tesis yapıyor ve siz onu Bernie Ecclestone'a veriyorsunuz. Avrupa'da 'Türkler pisti yaptı, anahtarı Bernie Ecclestone'a hediye etti' diye konuşuluyor'' ifadelerini kullandı.

    Mehmet Atalay da konuyla ilgili olarak, kiralayıcı şirketle oturup konuşacaklarını belirterek, "Yapılan sözleşmeler tabii ki uluslararası kurallar olarak bizi bağlar. Bu aşamadan sonra nasıl durumu kurtarır ve organizasyonlarımız için işi kolaylaştırırız bilmiyorum ama hiçbir şey devletten ağır değildir. Kendi ülkemizde Kenan Sofuoğlu'nu orada çalıştıramayacak ve yarıştıramayacaksam, o zaman o tesisin suyunu da, elektriğini de, diğer ihtiyaçlarını da vermem. Orada Kenan'ın bir antrenman bile yapamadığını

    bilmiyordum. Bundan sona ilgili arkadaşlar görüşüp, kiralayıcı firma üzerinde baskı kurulması ve gerekenlerin yapılması için her şeyi yapacağım'' dedi.

    Basın toplantısının ardından Kenan Sofuoğlu, dünya şampiyonluğu kupasıyla basın mensuplarına poz verdi.
    En Büyük Ödül Para Değil Bayrağımızın Dalgalanması

    Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu Olan Kenan Sofuoğlu, Brands Hatch Pisti'nde Şampiyonluğunu İlan Ettikten Sonra, Arkadaşımız Faruk Zabcı'nın Sorularını Yanıtlarken Başarısının Sırrını Tek Kelimeyle Açıkladı: "Disiplin." Disiplinli Bir Çalışma Sonucu 600 Cc'ye Kadarki Motosiklerde Birinci Olan İlk Türk Unvanını Kazanan Adapazarlı Genç, Yılın İki Ayını Türkiye'de Geçirdiğini Söyledi.

    DÜNYA Supersport Motosiklet Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, Brands Hatch Pisti’nde şampiyonluğunu ilan ettikten sonra, arkadaşımız Faruk Zabcı’nın sorularını yanıtlarken başarısının sırrını tek kelimeyle açıkladı: "Disiplin." Disiplinli bir çalışma sonucu 600 cc’ye kadarki motosiklerde birinci olan ilk Türk unvanını kazanan Adapazarlı genç, yılın iki ayını Türkiye’de geçirdiğini söyledi. Sofuoğlu, "Şampiyon olarak kazandığım ödülün rakamı gizli, ama 100 bin Euro bile olmadığını söyleyebilirim. Benim için para değil, Türk bayrağını pistlerde dalgalandırmak önemli. Bu birinciliği 2002 yılında ölen benim gibi yarışçı olan ağabeyime ithaf ediyorum. O, Almanya’da şampiyon olmamı, vefatından önce görmüştü. Dünya şampiyonu olmamı maalesef göremedi" diye konuştu.

    Brands Hatch’deki yarışta ikinci gelmenin şampiyonluğa yeteceğini bildiği için, kendisini zorlamadığını söyleyen Kenan Sofuoğlu, bundan sonraki hedeflerini açıklarken "Bu yıl önümdeki 3 yarışı da kazanıp 2008’de de şampiyonluğumu sürdürmek istiyorum. Ondan sonda da hayalim superbikelar (1000 cc’lik motosikletler) kategorinde şampiyon olmak" dedi.

    İngiltere’de 120 bin seyirci önünde yarışmanın çok heyecan verdiğini vurgulayan Sofuoğlu, İngiltere Gurbet Motorcular Kulübü’nden 50 kişinin Türk bayraklarıyla gelip kendisine

    büyük moral verdiğini ve çok duygulandığını söyledi.

    Oğlumuzu izlerken korkudan titriyoruz

    Supersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun anne ve babası, çocuklarının yarışını izlemeye dayanamıyor.

    İki oğlu da motosiklet tutkunu olan İrfan Sofuoğlu, çocuklarıyla gurur duyuyor. İrfan bey, Kenan'ın yarışlarını yeni yeni izlemeye başlamış.

    Adapazarı'nda yaşayan baba İrfan Sofuoğlu, çocuklarının yarışını izlemeye korktuklarını belirterek, "Türkiye şampiyonasında mücadele eden oğlum Sinan'ın yarışlarını hiç izlemiyorum. Kenan'ın katıldığı yarışları da önceden izlemiyordum. Yeni yeni izlemeye başladım. Eşim ve benim yüreğimiz dayanmıyor. Eşim Kenan'ı izlerken zaman zaman fenalaşıyor." dedi. Motosiklet sporlarının tehlikeli olduğunu ifade eden Sofuoğlu, şunları söyledi: "Bir anne ve baba için büyük bir hızla motosiklet üzerinde giden evlatlarını seyretmek kolay değil. Benim ve eşimin yüreği dayanmıyor. Türkiye'de mücadele eden oğlum Sinan'ın yarışını izlemiyorum. O, Kenan'a göre motoru daha delidolu kullanıyor. İzlemeye korkuyorum. Kenan'ı ise yeni yeni izlemeye başladım. Yarışlarda can güvenliği için tüm tedbirler alınıyor. Ama yine de evlatlarımıza bir şey olacak diye korkuyoruz. Eşim zaman zaman Kenan'ın yarışlarını izlerken fenalaşıyor. Ama onların arkasındayız ve yaptıkları işi destekliyoruz. Oğullarımızla gurur duyuyoruz."

    Yine motor sporuyla uğraşan 23 yaşındaki oğlu Bahattin'in, 2002 yılında motosiklet dükkanlarının önünde bulunan caddeden karşı karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiğini anlatan baba Sofuoğlu, "Çevremizdeki insanlar çocuklarımızı motosiklet yarışına sokmamız sebebiyle bizi eleştiriyorlardı. Onlar, 'Bu çocukların başlarına motosiklet yüzünden bir şey gelecek' diye bizi suçluyorlardı. Bahattin'in motosiklet kazasında değil de bir trafik kazasında hem de yolda yürürken hayatını kaybetmesi bu eleştirileri sona erdirdi. Şimdi hiç kimse bize bahsettiğim yönde bir eleştiride bulunamıyor. Her şey takdiri İlahi. Onun kaderi öyleymiş. Oğlumuzun ölümü bizi acılara boğdu; ama bir hayra da sebep oldu. Kimin nerede öleceği belli olmuyor. Her şey Allah'ın takdirinde." diye konuştu.

    İrfan Sofuoğlu, oğlunun çok dindar bir kimliğe sahip olmasından da gurur duyduğunu belirterek, "Kenan, bu şampiyonlukla tüm İslam âleminin yüzünü güldürmüştür. İlk kez bir Müslüman genç bu başarıyı göstermiştir. Oğlumla ne kadar gurur duysam azdır." diyerek duyduğu sevinci ile getirdi. Oğlunun, yaşantısıyla bütün sporculara örnek olduğunu dile getiren Sofuoğlu, duygularını şöyle özetledi: "Kenan, tertemiz bir genç. Başarısında inançlı olmasının büyük etkisi var. Bunu her zaman kendisi de beyan eder. İbadetlerini mümkün olduğunca yerine getirir. Çok disiplinli bir çocuktur. Bu tavrı ve yaşantısıyla yurtdışında büyük takdir kazanmıştır. Herkes Kenan'a bu yönde saygı duyar. Benim en çok mutlu olduğum şey; böyle bir evlat sahibi olmak. Bütün bu başarılarına rağmen Kenan, mütevazılığından ve yaşantısından hiç ödün vermedi."

  7. #27
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Yollarda...
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Ana_Sayfa

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Kenan_Sofuo%C4%9Flu



    Ben zamanında yazdım biyografiyi, şimdi şampiyon olunca kıymete bindi Kenan. Haftaya unuturlar Fenerbahçe şampiyonlar liginde 0 puan aldığı sene her maçtan evvel sürmanşetteydi, Kenan dünya şampiyonu olmuş, tek sütun haber veriyorlar

  8. #28
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Bu pist İZMİR e yapılmalıydı...........
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  9. #29
    mabad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2005
    Şehir
    ist.
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    bu tip adamlar yuzunden siyasetten tiksiniyorum....suyunu kesecekmiş akıl mantık alıyomu hiç,gençlik spor müdürlüğünün vekiline bak..

    kenan bu zorlukları yaşarken nerdeydiler şimdi şampiyon oldu diye reklam yapıyolar kendi çaplarında...bıktım bu siyasetçilerden oturup 3 sayfa yazardım ama yazıncada bişey değişmiyo ki...

    eğitim şart.

  10. #30
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    hemen öl hamasi atıp tutmayalım ..kim bu Ecclestone..kısaca motor sporları dünyasını elinde tutn bi para babası .. en kalabalık yarışlar bile diğer ülkelerde yapılan yarışlardan çok daha az seyirci topluyo türkiyede ..ama neden . sebep basit türk halkının dikkatini çekecek , birinci olsu diye dua edeceği bir pilotu yok. daha doğrusu yoktu ama kazın ayağı öle değil artık.. ve Ecclestone da salak değil böyle bir potasyeli elinin tersiile itmez. yabancıbir ülkedeiş ypmak kolay değildir. her ne kadar anlaşmalar yapsanızda yerel yönetimlere hep gebe kalırsınız. Kaldıki Ecclestone böyle bir fırsaı kaçırmayacaktır
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  11. #31
    Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul/Esenyurt
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    bu yönetimi gene seçti türkiye. daha ne olsun... türkiyede herşey beleş. devletin malı deniz yemeyen yabancı keriz... Türklere yok...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

  12. #32
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı Kartal23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yönetimi gene seçti türkiye. daha ne olsun... türkiyede herşey beleş. devletin malı deniz yemeyen yabancı keriz... Türklere yok...
    +1

    Uçurumdan aşağıya istikrarlı bir şekilde tam gaz yola devam
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  13. #33
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    bir işe yarayacağını sanmıyorum
    zaten en başta sa....klık yapıp pisti kaptırmışsın
    şimdi zorlarım diyorsun, sen zorlarsan eccleston da f1 i pistten alır ve forsunu kullanarak diğer yapılması olası bütün yarışlarda sorun yarattırır
    sende hiç bir yarışa ev sahipliği yapamayan pistinde koyun otlatırsın bundan sonra ancak
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  14. #34

    Üyelik
    25 Eylül 2005
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    "yıllık 3 milyon €" bilsem ben kiralardım
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

  15. #35

    Üyelik
    22 Mayıs 2003
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Bu pistin yeri İZMİR olmalıydı diyorum ; başka birşey demiyorum...

    Yazık yazık neleri peşkeş çekmiyorlar ki...
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

  16. #36
    arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2006
    Şehir
    istanbul-Ataşehir
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Keser keser olduuuu anca böylee havadan meydanı ahh pardon medyayı
    görünce keserler kesin kesin senelerdir kesiyorsunuz

  17. #37
    muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    cbf 600sa
    İstanbul Park'ın yer seçimi yapılıp proje onay aşamasına gelindiğinde Ecclestone'a yalakalık yapmak için bakanlar kurulu kararı sn. bakanlarımıza elden imza ettirilip hazrete aceleyle sunulmuştu. Öyle ya, proje ülkemiz için prestij vesilesi kabul edildi ve işin asıl özü gözardı edildi. Şimdi yine Amerikan Üssü sendromu yaşıyoruz kendi topraklarımızda bir kere daha.

    (Y)aman politikacılarımız ve kerameti bu politikacılarımıza yaslı atmaca bürokratcıklarımız varken, şampiyon da olsak sırtımız minderden kalkmaz bizim.
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

  18. #38
    mabad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2005
    Şehir
    ist.
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    şunuda belirtmek isterim bazıarkadaşlar pist seçiminin yanlış oldugundan bahsetmiş ben bi izmirli olarak pistin izmire yapılmayıp istanbula yapılması kararını yerinde buluyorum...

    izmiri geçtim komple egede ne kadar nüfus var istanbulda nekadar ve bu tip yarışların hedef kitlesi istanbuldamı çok egedemi bencede hertürlü istanbul..

    burda adam gibi katılım olmuyo selçukta olsa heralde sen en bizim oğlan izleri yarışı

    hazır msj yazmışken sunu yazmadan da edemicem eğitim şart arkadaşlar beni yönetcek adamın en azından üniversite mezunu olmasını isterim.hadi bu ütopik oldu diyelim en azından hırsız olmasın bu dahada ütopik oldu galiba

  19. #39
    aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul, Kozyatağı İsim: Tamer
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Keserim demeyle bu işler olmaz. Yapılan anlaşmalar var, yükümlülük altına sokar fevri hareketler. Türk komedi filmlerine bile sahne olan şeyler bu olaylar. Başarılı insanın yanına geçip herkes paylanır.

  20. #40
    the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul/Kartal
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Keserim kapatırım kilitlerim hep sözde kalan şeyler bunlar

    Kenan şampiyon oldu resmen dünyaya tanıttı ülkemizi. Fakat yeni yeni gazetelerde hakettiği 1. sayfaya konmaya başlandı. Yeni yeni spor haberlerine çıkmaya başladı .. Sanki yeni bir sporcu gibi

    Kenan 2. olsaydı eminim ki kimsenin umurunda olmazdı.

    Forumda herkes isyan ediyordu bu çocuk hakettiği yerde değil diye . Bu konuyla ilgili olarak birçok başlık açıldı

    Kenan yarışlarda 1. olurken haberlerde bile gösterilmediğini ve bunun yerine Formulada alt kategorilerde yarışan F2 yanılmıyorsam Jason Tahincioğlunun 13.'lüğünün kutlandığını hatırlıyorum


    Kenan'ı bu üstün başarısından dolayı kutluyorum .. Sonuçta medyanın ilgilenmediği bir kişi olmaktan çıktı .. Medya her ne kadar Kenan'ın üzerine düşmeyip yok gibi davransa da Kenan aldığı dünya şampiyonluğundan sonra medyanın "zorla" da olsa ilgisini çekmeyi başardı...

    Büyüksün Kenan !!! Gururumuzsun !!! Başarılarının devamını diliyoruz ...

    Alıntı eczaci101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu pistin yeri İZMİR olmalıydı diyorum ; başka birşey demiyorum...

    Yazık yazık neleri peşkeş çekmiyorlar ki...
    Yav dostum pist'in yerine niye bu kadar taktın anlayamadım

    Sonuçta İstanbulun nüfusu İzmirin bir hayli üzerinde ( Birkaç milyon kadar )

    Halkımız motor sporlarına ilgisiz olduktan sonra ve yeteri kadar reklam yapılmadığı sürece pist ister İstanbulda ister Bursada ister İzmirde ister Ankarada olsun zaten seyirci çekmez
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler