Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ATV'ler hakkında bildiğiniz herşeyi unutun

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    1970’lerde motocross dünyasını ele geçiren Can – Am efsanesi geri döndü. “Efsaneler ölmez sadece yeniden doğarlar” sloganıyla yola çıkan Bombardier markası, 2006 yılı itibariyle ATV arazi araçlarını Can – Am adıyla yeniden adlandırdı. Can – Am adı, sektörde eşsiz performansı, mükemmel sürüşü ve gelişmiş dizaynıyla Bombardier’ın ruhunu tekrar yakalayıp canlandırarak güç, mükemmellik ve yenilik duygularını yeniden uyandırmayı başardı.

    Bombardier CEO’su Jose Boisjoli, sektörde ürünlerinin konumlandırılması ve güç sporları severleri yakalamak açısından Can – Am markasının kendilerini daha iyi temsil edeceğine inandıklarını ve Can – Am markasının aslında Bombardier’in tüm geçmişini, mirasını ve aynı zamanda geleceğini temsil ettiğini belirtiyor.


    Distribütörü olduğu; Aprilia, Gilera, Daelim ve Motomax – Keeway gibi birçok dünya markasının yanında şimdi de İtalya’nın en özel markası Benelli’nin Türkiye distribütörlüğünü alan MOTOMAX, ATV sektöründe de Can-Am /Bombardier markasının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olarak gücüne güç kattı.

    Dizayn,üretim,geliştirme,distribütö rlük ve pazarlama konusunda her zaman dünya lideri olmaya devam etmiş olan Bombardier ve şimdiki adıyla Can-Am markası; bu misyonunu Türkiye’de de Motomax’la sürdürmeyi amaçlamakta. Tüm marka,imaj ve tanıntım çalışmalarnı Türiye’de yalnızca Motomax’a teslim etmeyi seçen dünyanın bir numaralı ATV markası Can-Am / Bombardier, yaz sonuna doğru Motomax tarafından, 200 cc’den 800 cc’ye kadar çeşitlilik gösteren 8 farklı modeliyle Türk heyecan sporları tutkunlarının beğenisine sunulacak.


    Başlangıç düzeyindeki kullanıcılar için üretilmiş ATV’ler kategorisinde en güçlü motora sahip olan, ayrıca performansı ve üstün özellikleriyle fiyatından beklenenden çok daha fazlasını veren “Rally” modeli; yine başlangıç seviyesindekiler için üretilmiş spor ATV, DS 250 modeli ve uzun mesafe yarış ATV’leri içinde en fazla özelliğe sahip olan ve aynı zamanda Dakar Ralli’sinde de ilk üç sırayı başka hiçbir ATV markasına kaptırmamayı başarmış “DS 650” modeli; önemli Can –Am modellerinden bazılarını oluşturuyor.


    Bunların yanında en zorlu arazide bile kontrollü sürüş sağlayan,kendi sınıfında en güçlü motora sahip olmasına rağmen yakıt tüketimi oldukça ekonomik olan “Outlander Max 400” modeli; doğrusal şase teknolojisi, ön differansiyel kilidi, bükülmeyi engelleyen arka süspansiyonlar gibi birçok yenilikçi özelliğiyle sınıfının en güçlü modeli olmayı başarıyor.

    2005 yılından bu yana gücü ve performansı temsil ederek Can – Am’in yükselen yıldızı olmuş ve ATV’leri uzun yollar için tercih edenlere 2 kişilik sürüş keyfini yaşatan “Outlander Max 800” modeli ise renkli GPS sistemi, gümüş ve krom aksanı ve döküm aliminyum lastikleri ile tüm dikkatleri üzerine çakarek Can – Am markasının en gözde modellerinden olmaya aday gözüküyor.

    Lüks donanımı ile ATV araçlarında ilk kez lüks kavramını benimseten, bunun yanında en zorlu arazide bile kolay sürüş sağlayan,Can – Am’in 800 cc lik diğer modeli Outlander Max 800 LTD, ATV araçlarında gelinen son noktayı bize gösteriyor.

    2003 yılından itibaren 2 kişi için tasarlanmış ATV’lerde tüm ürün segmentine sahip ilk ve tek ATV üreticisi olan Can – Am / Bombardier, “Outlander Max” serisinde ergonomik arka yolcu koltuğu sayesinde arkada oturan kişinin de sürüş heyecanında aktif olarak yer almasına imkan sağlarken rahatlığı ve güveni de ön planda tutuyor.


    Son olarak sportifliği , yüksek performansı ve 4x4 özelliğiyle olduğu kadar dizaynıyla da dikkat çeken “Renegade” modeli ve daha bir çok Bombardier modeli Motomax’ın Türkiye genelindeki geniş bayi ağı sayesinde Türk ATV meraklılarının uzun süredir bekledikleri heyecanı kendilerine yaşatacak.

    Benzerlerinden çok üstün bir çok özelliğe sahip Can – Am ATV’lerinin Motomax çatısı altında yoğun ilgiyle karşılanması bekleniyor.

    Halen Uzakdoğu ATV sektörünün en başarılı üreticisi olan ve pek az ATV üreticisinin sağlayabildiği karayolu uygunluk belgeleri ile plaka alınmasına olanak sağlayan AEON marka ATV araçlarının da Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Motomax; şimdi de Bombardier markasını bünyesine katarak, motosiklet sektöründe olduğu kadar ATV sektöründe de rakipsiz olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Şubat 2006
    Şehir
    trabzon
    Motosikleti
    1992 k 75 rt bmw
    ben zaten bu atv lere hastayım çok para kazanmaya başlayınca bitane alacam bilgiler için tşkr.
    Bu dağ ne rüzgarlar ne çığlar gördü
    DOĞUŞTAN BMW Cİ

  3. #3
    H@S@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2006
    Şehir
    DENİZLİ
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    lüks olan dehşet makinaymış yaaw gps falan o yarış modeli çok hoşuma gitti çelik jant falan varya bide set döşettikmi dum tıs dum tıs gezeriz valla
    CBR 125 R

  4. #4
    anadolumotorsiklet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2006
    atf modellerini cok seviyorum bana bir imkan sağlasalar yarış yapa bilirim kendime cok güveniyorum yedi yaşından bu yana motorsiklet kulanırım

  5. #5

    Üyelik
    29 Temmuz 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    mondial 100 kh
    canadair/bombardier uçak üreticisi yahu?

  6. #6
    Doubt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Şubat 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    arastırıyorum yaza alacagım
    bombardier hem ucak uretıcısı hemde bizim zeytinburnu kabataş tramvayı bombardier firmasının üretimi. ayrıca su anda turkiyedeki enyeni hava yolu ucagı olarak atlas jet te ucan crj 700 ve crj 900 ucakları da bombardierin.

  7. #7
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    ben kanuninin getirdiği buffaloya hastayım ama 9 milyar. o paraya renault twingo falan alınır be kardeşim.çok para!!!!!!!!

  8. #8
    BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Motosikleti
    YOK
    atv ler hakkındaki herşeyi unuttum şimdide aklıma gelmiyor bunun sorumlusu kiiim?????


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler